Shiro "The Human Typhoon [ Klan Asakura ] Wiek: 36 Dni na forum: 7.468 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Sorry Saji_San, ale tam gdzie przeczytałeś wszystkie nowinki o wampirach(czyli za pewne jakaś książka) to też wymysł jak ty to nazwałeś "śmiertelnych", więc ten argument ci nie wyszedł...
Tak między nami, to za dużo Devil May Cry 3 ;pSometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.662 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Przegapiłeś pewien drobny ale istotny szczegół: prawie każdy w tym temacie kreuje jaką swoją postać i się nią posługuje. Mój wybór padł na nie-umarłych i według poglądów tych istot odgrywam postać (sam wstep do podręcznika "Wampira: Maskarady" powinien wiele wyjaśnić). Więc moje stwierdzenie jak najbardziej ma rację bytu, gdyż mówię to jako wampir.
Jeżeli zaś chodzi o ludzi to wiadomo, że cały ten system jest wymysłem ich wyobraźni. Choć nie wolno twierdzić niczego na pewno...I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.662 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Pewne jest tylko to, że wszyscy kiedyś pomrą.
A po paru moich doświadczeniach związanych z paranormaliami (niekoniecznie wampiryzm i niekoniecznie ja we własnej osobie) lepiej, trafniej i bezpieczniej nie twierdzić inaczej <brrr!>I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Kyasarin Full Power SSJ [ Klan Asakura ] Wiek: 33 Dni na forum: 6.652 Posty: 633 Skąd: Kielce
Załoga, przepraszam za zaniebanie obowiązków kuka i oto zapodaję obiad!!!
P.S. W niedzielę Bierzmowanie(stąd to zaniedbanie...), a we wtorek wyjeżdzam na trzy dni, więc proszę mi skminić zastępcę...(ale w czwartek jestem normalnie)
Laru Super Saiyanin 4 [ Klan Takeda ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.261 Plusy: 6 Posty: 2.801 Skąd: Łuków
U mnie kiedłbaska i pomarańcze. Mieszanka wybuchowa.
Wam proponuję słynny ramen
albo dwuznacznie wyglądające mirugai:
to takie morskie stworzonka jedzone w Japonii. Co Wy na to?? [/list]
"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".
Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.