Forum Dragon Ball Nao

» [J-rock] VAMPS - nowy projekt Hyde i Kaza ocena: 10,00 (głosy: 3)110

Strony:   1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 31, 32, 33  
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Dni na forum: 6.009
Proszę ^_^

HYDE's Diary[14.02.2009]
Jestem głodny, więc sobie zamówiłem coś na wynos, i teraz czekam.

Dzisiaj nagrywaliśmy wokal.

Teraz jesteśmy na 3 poziomie nagrań, robimy części rytmiczne, i podstawy gitarowe.

Są 4 poziomy w procesie nagrań.

Pierwszy poziom to LOVE ADDICT.

Drugi poziom to KICK START.

Trzeci poziom, na którym obecnie jesteśmy, to kolejny singiel i połowa albumu.

Ostatni to praca z całą resztą.

Od noworocznych ferii, zazwyczaj budzę się koło południa, i kontynuuję robienie muzyki, aż położę się następnego ranka, bez żadnej przerwy. Mam już dosyć… Chciałbym zatrzymać to szalone życie… Myślę, że życie w taki sposób sprawia, że przestaję lubić nagrania.

Ale jeśli rozluźnię harmonogram, zajmie mi rok zanim to skończę…

To też brzmi okropnie…

Kiedy jestem usatysfakcjonowany muzyką, to, mimo wszystko, jestem naprawdę szczęśliwy.

Czy to prawda, że ludzie pracują normalnie po 8 godzin, 5 dni w tygodniu? Naokoło siebie nie widzę nikogo, kto prowadziłby życie tego typu…

Teraz jest ze mną K.A.Z, więc kiedy on nagrywa gitarę, ja jestem wdzięczny, że mam pokój do pisania tekstów. Myślę że to bardzo trudne dla wokalisty pisać muzykę i teksty, i grać na gitarze…

Dotychczas wychodziłem parę razy na drinki, kiedy mogłem wcześniej wyskoczyć z pracy. Chociaż picie zaczyna się koło 1 lub 2 w nocy, więc to jest jak ‘kurs przygotowawczy’ w piciu.

Nie mogę pić bez „Unko no Chikara”*. Brałem jedną butelkę przed piciem i działało w porządku, żadnego kaca. Jednak, wygląda na to, że z czasem, jedna butelka już na mnie nie działa… Albo może to tylko moja wyobraźnia.

Może, kiedy byłem w trasie, jakoś spieprzyłem z tempem picia, i teraz za każdym razem jak piję wydaje mi się, że będę mieć kaca.

Więc zastanawiam się, co się zmieniło…

Może to dlatego, że teraz palę tylko cygara?

(Nie mogę powiedzieć, że to dlatego że rzuciłem palenie, bo Jinchan ciągle mi przypomina, że to, że przerzuciłem się na cygara znaczy że ciągle palę.)

Ale myślę, że przybieram na wadze, ponieważ „rzuciłem palenie”.

Moje usta się nudzą.

Powracam do bycia czekoladoholikiem(ale to nie znaczy że chcę czekoladki na Walentynki!) Ostatnio jadłem czekoladowe wafelki BABBI… i one są bardzo dobre!

Robię się gruby!

Zazwyczaj kiedy nagrywam biorę pigułki żeby pomogły mi zasnąć, ale ostatnio nie chciałem żadnych i sypiam bardzo dobrze.

Po nagraniach biorę gorącą kąpiel, usiłuję się zrelaksować i nie myśleć o pracy, poczytać książki itd.

To proste, ale teraz czuję że spanie nie jest problemem, nawet z tak ciasnym harmonogramem.

Ale,

Ciągle mam trochę energii przed snem, więc czytam magazyny o motocyklach.
Czytanie w łóżku sprawia, że bardzo szybko jestem śpiący.

To wszystko na dzisiaj(chociaż kiedy to piszę jest już AM, więc myślę że jest już jutro)

No cóż, będę kontynuował w taki sposób do kwietnia, i wtedy rozpocznie się trasa.

Kolejne 2 miesiące…

Jedzenie już jest(kama-meshi)!

Itadakimasu.[smacznego]

*“Ukon no Chikara” to popularny anty-kac sprzedawany w całej Japonii w postaci napoju. Hyde przekręcił Ukon na Unko, co po japońsku oznacza g****.

Patrząc na tryb życia, jaki tu opisuje, nie wygląda na człowieka 'z rodziną'...

Być sobą - to chyba najtrudniejsza rola jaką przyszło nam grać.
Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Dni na forum: 5.981
Neko Yoru napisał(a):
Gust miewam beznadziejny ale liczy się że własny
Ja słucham Miyaviego XDDD To dopiero kiepski gust >333

Neko Yoru napisał(a):
To co, objeżdżamy Hyde za totalną komerchę czy nieliczenie się z fanami? xD[serio się pytam]
Yyy... za całokrztałt? XP Sądze, że raczej za zawiedzenie fanów. Bo mysmy sie tu jakijś perełek spodziewali (przynajmniej ja [naiwniak]), a tu taki pcikus.

Wielkie dzieki za tłumaczenie Dźwięcznam Ci ^^

Neko Yoru napisał(a):
Moje usta się nudzą
Tu Yumikowe umarło XDDD

Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A faceci po czterdziestce też moga byc przytulasni! O!
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Neko Yoru napisał(a):
Moje usta się nudzą

Tu Yumikowe umarło XDDD
Napisał to dosłownie w ten sposób. Chodzi mu o to że normalnie to trzymał w pyszczku peta, a teraz niema co trzymać a przyzwyczajenia 25 lat nie łatwo wywalić... to źra i tyje xD
Yum-kun napisał(a):
Ja słucham Miyaviego XDDD To dopiero kiepski gust >333
Też słucham. Znaczy słuchałam, dopóki nie zaczęły mnie męczyć remiksy. Czekam na coś nowego.
I mnie nie pobijesz. Ja słucham KAT-TUN'ów xD

Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Neko Yoru napisał(a):
I mnie nie pobijesz. Ja słucham KAT-TUN'ów xD
Słucham Big Bangów... Kat-Tunów zresztą tez XDDD

Neko Yoru napisał(a):
Napisał to dosłownie w ten sposób. Chodzi mu o to że normalnie to trzymał w pyszczku peta, a teraz niema co trzymać a przyzwyczajenia 25 lat nie łatwo wywalić... to źra i tyje xD
Miłości mu troche trzeba XDDD Buahaha XDD (oho... Yumi yaoistce znowu odbija >3). Ale szczerze mówiąc to juz wolałam, żeby fajki palił >.>
Chociaz... Mógłby kupowac lizaki~! XDDD Tez się w ustach trzyma XDDDD

Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.309
Plusy: 27
ten człowiek ma naprawde kryzys wieku średniego xDxD

Neko Yoru napisał(a):
Ale jeśli rozluźnię harmonogram, zajmie mi rok zanim to skończę…

To też brzmi okropnie…
I wszystko jasne przepracowanie...

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Katzu~no~Yuutsu napisał(a):
ten człowiek ma naprawde kryzys wieku średniego xDxD
żeście się czepili.......... ale czemu teraz?

Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Neko Yoru napisał(a):
Bo ma 40 na karku? XDDD Bo zachowuje sie jak dziecko? Bo nagrał kiepski kawałek? bo pali cyagra? bo obrzera sie czekoladą? Bo "kryzys wieku sredniego" ładnie brzmi? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Wiecie co... z takim wyglądem to on se może, bo dopóki się nie pozna jego wieku, to można myśleć że to po prostu pieprznięty japoński młody rockman... Po prostu mi narzekanie i czepianie się kwś już się znudziło xD

a akurat palenie cygar to pasuje do jego wieku xD

Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Szczerze mówiąc ja nie narzekam XDDD Nawet jeżeli juz ma ten kryzys, to jest z tym tak nieziemsko uroczy, że odpadam XDDD

Niech se będą w jego wieku, nie znosze fajek, a z cygarami jeszcze gorzej XDDD Banan cholerny, kase ma, to i se na cygara pozwala XDDDDDDDDDDDDD

Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Neko Yoru napisał(a):
chodzi mi o ten pamiętnik, te rozmyslenia wypic nie wypic, chyba sie przepracowuje .... itp

Ideology evo:
Obraz
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru

Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
chodzi mi o ten pamiętnik, te rozmyslenia wypic nie wypic, chyba sie przepracowuje .... itp
Pamiętnik jak kazdy inny XDDD Bo co innego ma w nim pisac? >3
To, że sie przepracowuje to pewnik. Ale jak sie duzo pracuje, to tez się trochę pije XD

Dzieki Yoru za linki >3

I gotta zdaje mi sie byc teledyskowo tak jak Love Addict, ale jak na razie to 17 sekund, wiec ... XP
A przy Trouble sie rozmiekczyłam XDDD Jakoś tak... Haidzik stał sie strasznie przesłodziusi i nie mam pojęcia, czego to zasługa >3

Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Ja myślę że oni chcą siedzieć w jednej konwencji - teledyski, okładki...
podoba mi się co K.A.Z robi z gitarą w preview xD

O ile zrozumiałam - będą dwa PV, jedna promuje singiel, druga biżuterię Gerezza. A tą dziką minę robi hyde jak dowiaduje się ile kosztował naszyjnik.... drogi.... tak trochę....

Tu Trouble do ściągnięcia:
http://www.mediafire.com/?jioonmjzmgx

Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
A... Ile kosztował? XDDD 400 czegoś tam, nie? XDDD Nie zabardzo umiem odczytac to kanji. Domyslam się, że skoro Hyde zrobił taka mine to napraaaaaawde musiało być drogie XD

A. Yoru... Podałabys linka do tego bloga Hyde'a? ^^

Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
On nie ma bloga. On czasem na Myspace VAMPS pisze^.^ jest jeszcze hyde diary z gazet ale mam tylko kilka porządnych skanów... mogę potłumaczyć trochę.

dokładnie to 4 000 000 Y na nasze to ok 160 000zł. Dla porównania nowy eko-samochód Hondy kosztuje 2 000 000 Y... dwa super samochody za taki krzyżyk@.@ bo to z czarnych diamentów...

A w ogóle to jest już full PV do KICK START:
http://www.youtube.com/watch?v=D-kBweXqApo

jestem w trakcie wrzucania na mediafire.

Obraz
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
no no musze powiedziec ze teledysk ambitny

Neko Yoru napisał(a):
dokładnie to 4 000 000 Y na nasze to ok 160 000zł.
Dokładnie 158.120 PLN ^^

a kiedy można spodziewac sie trouble, bo teledysk tez nawet fajny , sczególnie hyde rozwalający gablotkę

Ideology evo:
Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Neko Yoru napisał(a):
On nie ma bloga. On czasem na Myspace VAMPS pisze^.^
Acha XDDD Bo ja zerkałam raz na jakis czas na ms, ale jak wciąż i wciąz nie było nic nowego to dałam sobie spokój >333

Jezu... ja się nie dziwie minie Haidzia. Chociaż tak myślałam, że bedzie z milionami... Ja bym sie bała z takim czyms po ulicy chodzić. Jeszcze mi gdzies wypadnie, zgubie, ktos mi ukradnie. Nie... W życiu. Wole kupic tańsza podróbe XD
Ej. Pytanie. Skoro Hyde nie był świadomy ceny, to oznacza, że on ten naszyjnik dostał, czy jak?

Teledysk jest nawet w porządku, chociaż przypomina czasem Love Addict... Chociaż szczerze mówiąc jest nieco nudniejszy XDDD
Jeżeli będzie teledysk do Trouble, to po making of mysle, że bedzie to cos dobrego XDDDD

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Yum-kun: 19.02.2009, 21:53
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Dokładnie 158.120 PLN ^^
Pamiętaj o granicy błędu. Poza tym kursy walut są stale w ruchu, i tak dokładne liczby są trochę bez sensu. Dlatego napisałam że około.

fajny fajny. To jak lecą na nich te śmiecie kojarzy mi się z 'Killing me'.
Ale mimo wszystko spodziewałam się czegoś lepszego... Liczyłam że mnie powali na kolana albo co... Ale tak jak myślałam, utrzymuje konwencję 'LOVE ADDICT'

Obraz
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Yum-kun napisał(a):
Ej. Pytanie. Skoro Hyde nie był świadomy ceny, to oznacza, że on ten naszyjnik dostał, czy jak?
dostał na potrzeby teledysku, pożyczył heh fanie by było gdyby zgubił...

Ideology evo:
Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
dostał na potrzeby teledysku, pożyczył heh fanie by było gdyby zgubił...
Buahah XDDD W sumie... Jak go pewien basista ochrzcił "Doiha-chan" >333
Jakby zgubił to miałby chłopak problem XDDD Znaczy, pewnie ma tyle kasy, żeby spłacić, ale mimo wszystko... Nieźle by mu po koncie pojechało XP
Ciekawe kto kupuje w Gerezie XDDDDDD

Strony:   1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 31, 32, 33  

Forum DB Nao » » » [J-rock] VAMPS - nowy projekt Hyde i Kaza
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump