A tak w ogóle, to wie ktoś coś więcej o jego "zakończeniu kariery w 2010r."?
Tylko sam Gackt coś tam przebąkiwał o przerwie czy coś.
Dziwne to trochę. Ginie ok. 2006 roku, pojawia się urywkami w 2007 roku. W 2008 i 2009 wydaje garść singli, a w 2010 roku robi przerwę? Od czego? Chyba się zmęczył. No, ale jak mówicie, że przytył no to wiadomo. Musi nosić nieco więcej ciała, a to może być męczące XD
Muszę poszukać jego aktualnych fotek, bo aż mi się wierzyć nie chce, że ten patyk utył. Co to za moda? Hyde tyje, Sugizo też jakoś ostatnio lepiej wygląda, Yoshiki z lat visual kei a obecny to też różnica paru kilo (może nawet parunastu).
Czyżby potwierdzała się teoria, że panowie w wieku średnim zaczynają tyć?
Bo takiego źródła pewnie nie ma. Tylko sam Gackt coś tam przebąkiwał o przerwie czy coś. A przerwa jak wiadomo to nie to samo co zakończenie kariery
Tylko nie wyobrażaj sobie nie wiadomo co XD Po prostu utył trochę. Kto widział go wcześniej, pewnie to zauważy. Kto nie widział - wątpię
A tak w ogóle, to wie ktoś coś więcej o jego "zakończeniu kariery w 2010r."? Bo ja nie mogę się dokopać do żadnego wiarygodnego źródła...
Dziwne to trochę. Ginie ok. 2006 roku, pojawia się urywkami w 2007 roku. W 2008 i 2009 wydaje garść singli, a w 2010 roku robi przerwę? Od czego? Chyba się zmęczył.
Mimo wszystko ciężko by mi było wytrzymać teraz bez niego
Dokładnie. Tłuściochem się nie zrobił, tylko pojawiło się trochę zdrowego ciałka tu i tam...
http://img207.imageshack.us/img207/5944/84611696.jpg
Tutaj jest jedno z najnowszych zdjęć na którym mniej więcej widać, że nie jest już patyczkiem x)
Muszę poszukać jego aktualnych fotek, bo aż mi się wierzyć nie chce, że ten patyk utył. Co to za moda? Hyde tyje, Sugizo też jakoś ostatnio lepiej wygląda, Yoshiki z lat visual kei a obecny to też różnica paru kilo (może nawet parunastu).
Koakuma Heaven - A idźcie mi z tym, śmierdzi J-popem na kilometr
ale kobiety też nie pozostają wiecznie młode
ale kobiety też nie pozostają wiecznie młode
A oto kilka fotek Gackt'a ten podbródek to chyba tylko kwestia pozy
A tutaj screeny z MR.BRAIN ep.2. Gackt w kaftanie, myślałam, że padne XD
To jakiś serial? Gackt w kaftanie?
Lol, jakie wytrzeszczone i pełne szaleństwa oczy. Pewnie sam już nie może znieść, że wydał już tyle singli i żadnej płyty XD
Lubię Gackta z czarnymi włosami. Co prawda nic nie przebije tego z krwistoczerwonymi, ale ten też jest spoko.
Jest do drama pt. "Mr. Brain". Gackt gra w niej mordercę skazanego na śmierć xD
Wygląda na to, że kunszt aktorski Gackta poprawił się od czasów "Moon Child".
Włosy Gackta przeszły już tyle transformacji, że facet powinien się cieszyć, że jeszcze w ogóle je ma xD.
No i mamy powód tego rozdrobnienia kariery muzycznej. Pan Okabe znowu bawi się w aktorstwo.
Chociaż muszę przyznać, że "Retsurner-yami no shuunen-" (owalcie mnie, jeżeli źle napisałam tytuł), jest świetnym utworem.
Ja wiem. Nie widzę zbytniej różnicy między wytrzeszczaniem oczy w "Moon Child" a na tych zdjęciach XD
E tam, Miyaviego nic nie przebije. Miał już na włosach chyba wszystkie możliwe kolory w różnych zestawieniach i w różnej formie XD
Wygląda na to, że kunszt aktorski Gackta poprawił się od czasów "Moon Child". No, ale nie ma co oceniać po zdjęciach, jak obejrzę dramę to może się wypowiem x)
W "Moon Child" to cały czas robił oczka zbitej sarenki albo wkurzonego chomika, a teraz to jest wzrok rodowitego psychopaty z krwi i kości
Jak obejrzysz to obowiązkowo musisz się wypowiedzieć ;p;p;p przynajmniej będę wiedziała, czy opłaca się oglądać bo dla samego Gackta to nie chce ściągać
a co to?? Znalazłam przez przypadek. Chyba coś przeoczyłam.
http://www.blog.j-rock4u.com/2009/03/gackt-20090309-gladiator/ - a co to?? Znalazłam przez przypadek. Chyba coś przeoczyłam.
Jeden odcinek mam już w drodzę, więc jak tylko obejrzę, to napiszę ładny komentarz ^
A przerwę niech zrobi, może wpłynie to lepiej na jego zdrowie (tzn. te omdlenia itd).
No więc tak co do owych singli Gacka, to po prostu chłopak chce się wypromować, co w tym złego
Do albumu trzeba się przysiąść, zrobić go zgodnie z oczekiwaniami odbiorców żeby nie okazał się klapą, a jak sprawdzić jakie są ich oczekiwania? właśnie singlami. W singlach jak już ktoś zasugierował można poeksperymentować tak jak VAMPS, wydali 3 single i wiedzieli co zaserwować fanom, co wyszło im genialnie .
(no Sugi kończy w następny poniedziałek^^)
czy też słabszy metabolizm powodujący pojawianie sie tzw ''mięśnia piwnego''
To prawda ale kobietom figura psuje się bardziej po urodzeniu dziecka ;p;p nawet mojej koleżance zostało dość ciałka po ciąży, choć wcześniej była cienka.
Lubię Gackta z czarnymi włosami. Co prawda nic nie przebije tego z krwistoczerwonymi, ale ten też jest spoko.
Jest do drama pt. "Mr. Brain". Gackt gra w niej mordercę skazanego na śmierć xD
Nie wiem czy niektóre utwory (Gladiator special edision) nie są w trochę innej aranżacji, a może to tylko mi się zdawało
A oglądałaś może Fuurin Kazan??
Wciąż mu się to zdarza? Myślałem, że ma już te sprawy za sobą i dotyczą one raczej wydarzeń sprzed kilku lat.
Nie jestem pewien czy Gackt miał kiedyś czerwone włosy, czy to po prostu wina światła, jakie wtedy na niego padało. Wiem na pewno jakie zdjęcie masz tu na myśli, ale przyznam, że prócz tego jednego, nigdy nie widziałem innej foty z czerwonowłosym Gacktem.
Fajnie, nareszcie jakaś negatywna rola Będzie pojawiał się częściej?
Jeszcze nie słuchałem tego albumiku, ale sądząc po tym co napisano w nawiasach po tytułach utworów, piosenki powinny się czymś różnić od wersji oryginalnych.
Koakuma Heaven już jest dostępne w całości. Można je ściągnąć tutaj - http://www.mediafire.com/?zmdknjzzylm
To ten disco-polowy kawałek. Jest on o nienaturalnych i pustych kobietach. No cóż, to na pewno wyjaśnia okładkę singla x))
est on o nienaturalnych i pustych kobietach.
Nie jestem pewien czy Gackt miał kiedyś czerwone włosy, czy to po prostu wina światła, jakie wtedy na niego padało. Wiem na pewno jakie zdjęcie masz tu na myśli, ale przyznam, że prócz tego jednego, nigdy nie widziałem innej foty z czerwonowłosym Gacktem.