Variu Super Saiyanin Dni na forum: 7.266 Posty: 407
Oooo o tym temacie zapomniałem
Ja miałem max, a Dragon balla też jużdawno nei oglądałem..ale pamięc naszczęście jeszcze dobra
Co do samego quizu to według mne bardzo dobry- poziom wysoki, tak, że osoba nie będąca fanem serii Dragon ball nie uciągnie "na czuja".
"Z deszczem przychodzimy. Z rosą odchodzimy... Lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają..."
Epitafium: DBZ odc. 467.
Daniel1013 Ziemianin Wiek: 33 Dni na forum: 6.946 Posty: 1
ten quiz jest zbyt trudny, a imiona postaci so nie po polsku i chociasz oglądałem całom serie Dragoon ball ,DBZ,DBZgt to wyszłem na przeciętniaka [url]
Laru Super Saiyanin 4 [ Klan Takeda ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.206 Plusy: 6 Posty: 2.801 Skąd: Łuków
47/52 Nieźle. Muszę poczytac, kiedy co było. Nie mam pamięci do dat, a tam było takie z TB.
"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".
Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Szarak "Nadworny Irytujący Słownik Ortograficzny [ Klan Takeda ] Dni na forum: 7.020 Posty: 1.214 Skąd: 4chan.org, Ostrzeżeń: Więcej niż Ty, kochany użytkowniku.
Ja miałem 52\52, jakże by inaczej
Cthulhu fhtagn!
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
That is not dead which can eternal lie. Nie jest umarłym ten który spoczywa wiekami,
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
And with strange aeons even death may die nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
MajinBoo Nameczanin Wiek: 31 Dni na forum: 7.080 Posty: 97 Skąd: Ze Wszond
Ja nie wiem jak mozna miec 52 lub okolo 50. Ja mialem jakies 30. bo robilem tydzien temu i dokladnie nie pamietam. Ale to ze mialem slaby wynik nie ozna cza ze sie nie znam na DragonBallu.