azi Super Saiyanin Wiek: 36 Dni na forum: 6.974 Posty: 325 Skąd: Mokotow
Czy ktos z was czytal , albo slyszal ze anrodzilo sie dziecko z ogonem??
"Pierwszy Sayan na ziemi" hehe . ciekawo czemu ma ogon? ktos cos wiecej wie an ten temat?pulkarecordzz.phorum.pl
może małpa ten tego z kobitą. Do czego to już dochodzi.
[img198.imageshack.us/img198/1294/finalsygjrock2.jpg]
"Hana wa sakuragi , hito wa bushi." - "Wśród kwiatów wiśnia wśród ludzi wojownik."
"Leć jak motyl, kłuj jak pszczoła"
Santoryu
Larme Super Saiyanin Wiek: 34 Dni na forum: 6.980 Posty: 313 Skąd: Alternatywna Przyszłość;)
Gadasz? :O Faaajnie! Ciekawe, jak panna go nazwie, może Goku? albo Kakarotto? Albo kto woli: Pajac, lub Marchewa *Prawda jest jak dupa- każdy ma swoją*
*Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich w koło, kupię nóż, zostawię tylko dwoje...*
Variu Super Saiyanin Dni na forum: 7.225 Posty: 407
A cały hit polega nie na tym że ma ogon lecz gdzie się urodzil! Urodził się on w indyjskiej wiosce gdzie od dawien dawna wierzy się iż odrodzi się ich bóg....który będzie mieć ogon(symboliczna rycina przedstawiająca jego postać)
Lekarze podobno chcą go usunąć jednak wioska by ich ukamieniowała więc raczej z tego nici. Oczywiście chłopak jest teraz czczony jako że Bóg
"Z deszczem przychodzimy. Z rosą odchodzimy... Lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają..."
Epitafium: DBZ odc. 467.
ItzBolo Nameczanin Wiek: 36 Dni na forum: 6.817 Posty: 73 Skąd: Gdansk
Mial szczescie ze urodzil sie w takiej wiosce gdzie to preferuja,
lecz jestem ciekaw czy moze poruszac tym ogonem jak palcami u reki
czy stopy... Choc mysle ze bylaby to fajna sprawa miec taki ogon Oczywiscie tak aby nikt nie wiedzial bo wzbudzilobyto wielka sensacje Train Hard To Win Easy !!
Variu Super Saiyanin Dni na forum: 7.225 Posty: 407
Ruszać nim nie może gdyż ów "ogon" nie poisada kości. Mimo wszystko uważam iż jest to nei mała sensacja iż takie dziecko urodziło się akurat w tej wiosce. Może je wymodlili??
"Z deszczem przychodzimy. Z rosą odchodzimy... Lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają..."
Epitafium: DBZ odc. 467.
To pewnie jakaś wada genetyczna, nasze DNA różni się w niewielkim stopniu od genów zwierząt czy innych roślin i organizmów. HEHE super Pierwszy sayian ciekawe czy w pełni księżyca zmieni się w Oazaru!?
Mi się nie chce mi sie wieżyć...dziecko z ogonem ??!! Musiałbym zobaczyć zdjęcie bo to nie wierze...jak będę miał jakis dowód to uwierze ...^^"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 6.979 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
W sumie ta baba gada, że to nie ogon, a sama skóra... Ale i tak to jakiś dziecko-zwierz ;p Fajnie, fajnie, gdyby jeszcze mógł tym poruszać, to dopiero miałby zabawę PALATIAL REGALIA
Skoro już wiem że takowe dziecko istnieje to i ta ne chciabym mieć takiego ogonka , poza tym on miał ogonek ze skóry jakby a Goku miał małpi ogon , więc pewnie to jakiś przypadek lub choroba genetyczna....ale i tak ten ogonek usunął lub juz usuneli...."...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard