Fujin i Raijin.
Zadam bardzo trudne pytanie i wątpi by ktokolwiek na nie odpowiedział.
Prosze mi powiedzić ile jest rodzajów sharingan, i wymienić ich cechy
(prosze wymienić również szegóły)
tak jak się spodziewałem, zabrakło ci jeszcze 1 rodzaju sharingan.
Panie Q. Zgadzam się. Zadałem te pytanie bo sam niedawno dowiedziałem się o 2 rodzaju kaledoskopu. Mniejsza zaraz napisze o tym w dziale sharingan.
24h mineły. Pora na kolejne pytanie.
Ile jest na obecną chwilę członków organizacji Akatsuki?
bad girl ŹLE.
lol.... strzelajcie dalej, nie 9 nie 10.
"na obecną chwilę" czyli patrząc na obecną chapter. Przestańcie strzelać i policzcie sobie kto na obecny chapter nadal żyje...
Szarak dobrze. zadawaj
Ten post był edytowany 10 razy, ostatnio zmieniony przez BioBrolly: 06.04.2007, 13:12
[ Klan Takeda ] Dni na forum: 6.800 Posty: 1.214 Skąd: 4chan.org, Ostrzeżeń: Więcej niż Ty, kochany użytkowniku.
Hmm... Bodajże siedmiu. Itachi, Kisame, AL, Flower-chan, Deidra,Zetsu i Tobi.
Ossu, pytanie jest proste: Kim jest "Król"?
Cthulhu fhtagn!
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
That is not dead which can eternal lie. Nie jest umarłym ten który spoczywa wiekami,
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
And with strange aeons even death may die nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
Odpowiedzi nie znam, a pytanie nie zostało zmienione.
Więc może: (proste)
Wymień "piątkę", która wyruszyła na odzyskanie Sasuke. (od 110 odcinka w wzwyż w anime (tzn. 135) )
EDIT: I takiej odpowiedzi się spodziewałem , Hidan jest przecież nieśmiertelny, a pociachanie na kawałeczki i zakopanie w ziemi przez Shikamaru, nie można uznać za śmierć.Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Focus: 10.04.2007, 12:04
Hm.... No nie wiem, on chyba Nigdy Nie Zginą...
A jeśli co to został pogrzebany żywcem.
Heh, hidan do końca nie jest nieśmiertelny ale to inna dyskusja.
Ile demonów schwytała organizacja Akatsuki?
Focus PERFECTO
Zadajesz. Zaczynam cię coraz bardziej lubić.
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez BioBrolly: 10.04.2007, 21:33
[ Klan Takeda ] Wiek: 25 Dni na forum: 6.425 Plusy: 1 Ostrzeżenia: 2 Posty: 668 Skąd: się biorą prześliczni Azjaci? Kocham kuchnię japońską!
Przez bezimienny masz na myśli nieznany z imienia i pozycji (w przeciwieństwie do lidera)? W takim razie środkowy palec prawej ręki. Kanji na nim to bodajże 白 (biel). Na wszelki wypadek: lider ma pierścień na prawy kciuku : P
Chaos na wieki!
Q.
EDIT:
Pytanie... Z tym zwykle jest największy problem, bo nigdy nie mam pomysłu. Zadam coś prostego, bo nie chce mi się silić na finezję. Przytoczyć nazwę (w kanji bądź romaji) miecza Hoshigaki Kisame oraz jej znaczenie.
Chaos na wieki!
Q.
EDIT:
Dobrze, Fokuś. Miecz Kisame to Samehada (鮫肌). Zadajesz.
Chaos na wieki!
Q.At thy twilight, old thoughts return, in great waves of nostalgia.
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Q'ccaon'naeaeccer: 11.04.2007, 0:20
[ Klan Takeda ] Wiek: 25 Dni na forum: 6.425 Plusy: 1 Ostrzeżenia: 2 Posty: 668 Skąd: się biorą prześliczni Azjaci? Kocham kuchnię japońską!
Miecz Zabuzy nie ma nazwy własnej, aczkolwiek można go określić jako zanbatō (斬馬刀), dosłownie "miecz do zabijania koni". Niemniej, wygląda dość nietypowo jak na przedstawiciela broni tej klasy i IMHO bardziej przypomina wielki tasak
Chaos na wieki!
Q.
EDIT:
Banał. Podać przynajmniej trzy sceny z mangi, które w anime są przedstawione mniej brutalnie (czytaj: ocenzurowano je). Podpowiedź: zostały już wymienione na tym forum
Chaos na wieki!
Q.
EDIT:
Niech będzie. BioBrolly zadaje.
Chaos na wieki!
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Q'ccaon'naeaeccer: 12.04.2007, 0:35
No dobra zobaczmy:
1: Jak Haku wbijał igły w Sasuke i Naruto była cenzura
2: Jak Zabuza poszedł zabijać Gato( jakos tak to się chyba pisze).
3: Sasuke i Naruto kontra Orichimaru w lesie śmierci.
Ile serc miał Kakuzu??
MR. Q. Brawo, zadajesz.
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez BioBrolly: 12.04.2007, 19:06
AFAIR jedno własne i cztery zapasówki.
Chaos na wieki!
Q.
EDIT:
Tyle szczegółowych pytań rodem z mangi, to może dla odmiany coś banalnego. Jaki obiekt architektoniczny nazwano imieniem Naruto? Podać pełną nazwę oraz jej pomysłodawcę.
Chaos na wieki!
[ Klan Asakura ] Wiek: 33 Dni na forum: 6.770 Plusy: 9 Posty: 1.687 Skąd: Gdańsk
ANBU ma wiele znaczeń. Między innymi: "ciemna strona" jakiegoś przedmiotu lub "przełęcz". W języku japońskim natomiast istnieje słowo "chiANBUtai", który oznacza "miejskie siły porządkowe".
ANBU ma wiele znaczeń. Między innymi: "ciemna strona" jakiegoś przedmiotu lub "przełęcz". W języku japońskim natomiast istnieje słowo "chiANBUtai", który oznacza "miejskie siły pozrądkowe".
Pozdrawiam.
Avensus !
Chodzi mi o ANBU z Naruto, wydaje mi się iż słusznie sądzę, że jest to angielski skrót.
Spróbuj ponownie
Avensus: ja także mam na myśli ANBU z Naruto -_-' Zadałeś pytanie, co oznacza ANBU, więc odpowiedziałem. Nie widzę problemu.
To źle.
Zadałem wyraźne pytanie, "co oznacza skrót" a nie co oznacza po Japońsku...
Avensus: nie rób z ludzi głupka. Napisałeś dokładnie
Co oznacza "ANBU" ?
. [color=white]Odpowiedziałem na pewno poprawnie, więc powinienem zadawać pytanie...
Ach faktycznie...
Ale ANBU występuje jako oddział specjalny w Naruto, jeżeli pokażesz mi jakąś inną organizację, lub jakiekolwiek miejsce w Naruto które nazwane zostało ANBU, i oznacza dokładnie to samo co napisałeś, uznam pytanie...
Ps. ANBU, to skrót angielski, więc, nie możesz się nie zgodzić, że nie zaliczę...
Avensus: Teraz zupełnie piszesz co innego O.o Gdybyś napisał "co to jest ANBU", to wszystko byłoby jasne, ale napisałeś "co oznacza ANBU", więc napisałem co oznacza...
ale mi wcale nie chodzi czym było ANBU, chodzi mi dokładnie:
"ANBU" to oddziały specjalne w Naruto, co ANBU oznacza...
Przecież jest to trochę rozwinięte powyższe pytanie !