Uniki? LOL weż mnie człowieku nawet nie denerwuj takie uniki to o dupe rozbić, błagam nie sugeruj się super mistrzami, normalny Capoeirista dostanie w ryj od byle kmiota.
ak byś dostał w nogę to możesz już się kłaść i tylko czekać na wpie*dol, a ty mi tu wyskakujewsz z jakimś parafuzo, w ogóle [ ort! ] wiesz na czym ten cios polega? nawet mistrz mistrzów nie użył by tego ciosu w prawdziwej walce bo wiedział że jest on za wolny.
Eh, azi co tu dużo mówić głupi jesteś skoro tak uważasz.
Tak się walczy, i nawet z dziesięcioma danami w Karate nie uda ci się pokonać takiego bydlaka.
po 1.Tajscy boxerzy sa bardzo wytrzymali . ale da sie ich pokonac kazda inna sztuka walki wystarczy dobry trening.
2.box i tu z ciebie zwyl;eb boksera mozesz szybko pokonac nawet jak to nazwales sratewondo . wystarczy wjedz dla kolesia w noge i juz po nim.
po 3. kazda sztuka walki jest najlepsza tylko zawodnik moze byc cienki
Uniki? LOL weż mnie człowieku nawet nie denerwuj takie uniki to o dupe rozbić, błagam nie sugeruj się super mistrzami, normalny Capoeirista dostanie w ryj od byle kmiota.
jak byś dostał w nogę to możesz już się kłaść i tylko czekać na wpie*dol
Żebys wiedział, że się da. Wyczekać i w odpowiednim momencie z całej siły w mięsień na nodze i już dużo prościej.
Tu się nie trzyma gardy więc łatwo zadawać cios
garda jest, zauwaz przy Jindze jak ukladaja sie rece
Tłumacz mi co to Jindze. RAZ!
mi najbardziej podoba isje kung-fu.....moim zdaniem inne do piet tej nie dorastaja kiedys na jakims tam programie tv (chyba discavery) ogladalam program o kung-fu w japoni czy tam w chinach...
Cytat:
Tak się walczy, i nawet z dziesięcioma danami w Karate nie uda ci się pokonać takiego bydlaka.
Żebys wiedział, że się da. Wyczekać i w odpowiednim momencie z całej siły w mięsień na nodze i już dużo prościej.
dobrze powiedziane choć niekoniecznie raz z całej siły, jeśli co jakisz czas kopniesz go za kolano w końcu [ ort! ] mu noga zacznie odwamiać posluszeństwa i wyklepujesz mu buźke
a jeśli dobrze widziałem filmik to był boks, wienc niema mowy o kopaniu
mylisz sie! moj koleny punkt nie wiem czy w zyciu cos trenowales, ale ja trenowalam boks, k1, karate i teakwondo oraz moja ukochana Krav Mage, jak widac nie jestes obeznany
gdyz k1 ro nie tylko sport na mistrzostwa, nie wiem czy przez to chciales pokazac jakie to bezskuteczne, ale Ci sie noe udalo,
k1 jest smiertelne jesli wiesz jak jej uzyc
rzadna sztuka walki nie jest taka prosta jak myslisz,
ze nauczysz sie tylko muai thai i juz wszystko umiesz?
nawet jesli trenujesz przez dlugie lata to i tak mozesz byc cienki, to nie ma nic do tego, moge Ci tylko powiedziec,
moge Ci tylko powiedziec, ze w k1 mozna z latwoscia zlamac przeciwnikowi karak kopnieciem, jesli jestem wystarczajaco szybki
poi piuerwsze piersi mi nie ucieli
apo drugie to nie jest slaby punkt, no moze co u niektorych,
jak widac masz z kobietami malo doswiadczenia:)