Nowa strona o DB o której zapomniałem hehe powstał już dział postacie mam 13 userów nie wiem tylko do jakiej toplisty dodać moje forum
podaje jeszcze raz adres:
www.gokussj.bnx.pl
Proszę o rejstracje
xD
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.643 Plusy: 73 Posty: 15.657 Skąd: ふざけた時代
Jak na to co jest obecnie na stronie, 13 zarejestrowanych, to jest bardzo duzo. Najpierw rozbuduj strone, pozniej zachecaj userow do rejestracji, nie na odwrot...
Jeszcze cos.
"Postacie - W tym dziale będzie dużo o postaciach w DB".
Te pare zdan o Goku i Vegecie, to jest wg Ciebie duzo?
Ostre słowa podziwiam Twoją krytykę lecz powiem Ci tylko jedno stronke założyłem w wakacje a zapomniałem do niej hasła Jakbyś sie ktoś z tego superowego forum zarejstrował byłoby gites Gotenks ja nie chcę Ci robić konkurencji i tak nie mam szans. hehe bardzo mi miło a do jakich toplist mam ją dodać?
Juź na jednej jest zarejstrowana i chyba zarejstruje ją na topliście DBNAo jak zaglądałem na stronkę czółem lekki niedosyt, że moja Twojej do pięt nie dorasta. Mam pytanie a jak dodać obrazek do newsa albo do postaci. Moźe to głupio zarzżmi, ale nie wiem.
Shiro "The Human Typhoon [ Klan Asakura ] Wiek: 36 Dni na forum: 7.529 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Rzeczywiście słaby opis postaci, powinieneś rozpatrywać każda ważniejszą postać pod paroma kątami, np. Goku, gdy był młody(początek DB) i jego późniejsze losy, następnie Goku po treningu u Samy itp. Do tego powinieneś obrazować to wyglądem bohatera, czyt. jakieś zdjęcia.
Przyczepie się również do nazwy, Goku SSJ? Na mój gust jest trochę mało adekwatna, bo to tak jakbyś skupiał się tylko na tym bohaterze i szedł z tematyką strony w tym kierunku. Nazwa może być mylna i źle odebrana przez ludzi.
Po 1 jest banalna, po 2 jest mało oryginalna. Po 3 jest głupia i pospolita, nie wierzę, że nie stać cię na coś lepszego.
Mimo tych krytyk życzę ci jak najlepiej, powodzenia.Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Wiem, że opis postaci jest słaby dopiero wczoraj przypomniałem sobie o tej stronce także powoli z biegiem czasu ona będzie nabierać właściwy rozruch potrzebni mi są tylko aktywni userzy którzy by pisali co nieco na forum.
A co do nazwy w najbliższym czasie na razie [ ort! ] nie planuje jej zmieniać bo mam masę zajęć kosmetyvznych związanych ze stronką. Dzięki Shiro za Twoją optymistyczność mam pytanie a jak dodaje się obrazki do newsów i postaci? Bo nie wiem