Forum Dragon Ball Nao

» Dragon Ball Z Remastered - muzyka z trailera.

BroVaR
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 6.381
Ponieważ przed chwilą zarejestrowałem się na forum, chciałbym powitać wszystkich miłośników Dragon Balla .
Od razu przejdę do rzeczy - otóż od jakiegoś czasu na rynku amerykańskim (szkoda, że nie polskim ) sporą popularnością cieszy się odświeżona, zremasterowana wersja Zetki, podzielona na kilkanaście sezonów. Zaś do kupna każdego sezonu zachęca trailer z bardzo fajną, rockową muzyczką, którego 30-sekundowy wycinek słychać w tle tego trailera. Ponieważ od jakiegoś czasu siedzę w edycji wideo, pomyślałem sobie, że fajnie by było spróbować zrobić podobny trailer, wykorzystując inny film (również rysunkowy i klasyczny, ale nie byłaby to żadna manga), lecz z tą samą muzyką z w tle. Niestety, nawet nie wiem jaka jest nazwa tego utworu, i czy w ogóle jest on gdzieś do zdobycia w internecie, albo - czego się najbardziej obawiam - czy został on specjalnie stworzony na potrzeby tego trailera. Może ktoś z was kojarzy ten utworek i pomógłby mi w ustaleniu jego tytułu, byłbym bardzo wdzięczny.
Dla lepszej orientacji zamieszczam link do trailera czwartego sezonu zremasterowanej Zetki.

* zaloguj się, aby zobaczyć link *

P.S.: jeśli wstawiłem temat do nieodpowiedniej rubryki, bardzo proszę któregoś z moderatorów o przeniesienie go w odpowiednie miejsce.

Pozdrawiam .

Forum DB Nao » » » Dragon Ball Z Remastered - muzyka z trailera.
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump