Forum Dragon Ball Nao

» Heh może zrobimy swoją sagę na podobę dragon balla?

Pawlack Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 6.264
Jeśli macie pomysły.... to mozemy coś stworzyć.... postaci, itp. pomożecie?
Vegeta_SSJ4 Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
Vegeta_SSJ4
Dni na forum: 5.969
Pawlack napisał(a):
Jeśli macie pomysły.... to mozemy coś stworzyć.... postaci, itp. pomożecie?
Mi się nie chcę a po za tym nie mam czasu ale jak chcesz to możesz mnie stworzyć jako postać z takimi samymi przejściami jak miał Vegeta i oczywiście o takiej samej mocy lub przewyższającej znacznie moc Vegety

" ... Jest tylko jedna rzecz,w życiu ludzi,narodów i państw,która jest bezcenna:tą rzeczą jest Honor ... " - A dla Vegety Honor jest bezcenny
konto usunięte
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4

Zabierz się za to sam, nie ma sensu wymyślać wspólnie przez wszystkich na forum... a to nie problem samemu napisać i wymyślić każdy debil to potrafi...
Mi się nie chcę a po za tym nie mam czasu ale jak chcesz to możesz mnie stworzyć jako postać z takimi samymi przejściami jak miał Vegeta i oczywiście o takiej samej mocy lub przewyższającej znacznie moc Vegety
jak? on cię nie zna? a postać nie powinna się raczej nazywać vegeta ssj4 ;d
Vegeta_SSJ4 Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
Vegeta_SSJ4
Dni na forum: 5.969
Kathlar napisał(a):
Zabierz się za to sam, nie ma sensu wymyślać wspólnie przez wszystkich na forum... a to nie problem samemu napisać i wymyślić każdy debil to potrafi...
jak? on cię nie zna? a postać nie powinna się raczej nazywać vegeta ssj4 ;d
Mi chodziło o to żeby dla mnie stworzył postać podobną do Vegety czyli żebym miał budowę taką jak Vegeta a czy twarz bym miał taką samą to bez róznicy jest dla mnie.Co do imienia to nie pisałem żeby nazwał mnie tak jak mam w nicku tylko coś wymyślił a jak nie to imię bym mógł mu podesłać jak by się na serio wziął za tworzenie takiego czegoś a co do tego ze mnie nie zna to przecież mu pisałem że chciałbym wyglądać jak Vegeta i żebym miał podobne przejścia jak on w swoim życiu .A jeśli by nie miał pomysłu to zawsze coś mógłbym mu doradzić tak samo jak inny forumowicze

" ... Jest tylko jedna rzecz,w życiu ludzi,narodów i państw,która jest bezcenna:tą rzeczą jest Honor ... " - A dla Vegety Honor jest bezcenny
.:LuKasz:. Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
.:LuKasz:.
Dni na forum: 5.976
Plusy: 1
Namówienie kogoś aby pomógł ci zrobić nową sage raczej ci się nie uda xD

DB RULEZ

[*]Andrzej Sapkowski
[*]Stephen King

Forum DB Nao » » » Heh może zrobimy swoją sagę na podobę dragon balla?
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump