Forum Dragon Ball Nao

» Poszukuje ochotników do wspólnej powieści.

karpikutias12 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.990
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Kiedyś byłem wielkim zwolennikiem Dragon Balla, zwłaszcza serii Z, choć i pierwszą oglądałem z zapartym tchem. Z niecierpliwością czekałem na kolejne odcinki, by zobaczyć kolejne, często fantastycznie wyglądające postacie. Pamiętam do dziś ten genialny klimat odcinków z Freezerem czy Cellem, popularnie zwanym Komórczakiem. Wtedy chciałem stworzyć własną powieść inspirowaną takim klimatem. Dziś wiem, że nic by z tego nie było. W końcu miałem 10, 11 lat? Chciałbym teraz powrócić do tego pomysłu, jednak myślę że sam nie jestem w stanie tego dokonać. Mam motywacje, pomysły i chęć do tego. Ale wiem że na tym forum znajdują się prawdziwi fachmani i ludzie z setką pomysłów na sekundę. Tak więc proszę zainteresowanych o zgłaszanie się do mnie, a ja po rozmowie zdecyduje kto najciekawiej się przedstawia. Od razu mówię że to nie ma być zrzynka DB. Ma to być w podobnym stylu. Ale zupełnie inna fabuła, inne postacie. Tak więc zapraszam do współpracy, a że aktualnie najłatwiejszym sposobem kontaktu jest niejakie gg, to podaje swój numer i czekam na Was z niecierpliwością. 2978821. Pozdrawiam

Forum DB Nao » » » Poszukuje ochotników do wspólnej powieści.
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump