Jest 2 w moim rankingu pod tytułem: "Kogo lubie najbardziej"

charakteru to on wogle nie ma, zachowuje sie jak takie zwierze i niszczy wszystko wokół siebie a jak widzi Goku to już wogle..... ale podoba mi sie taki

(tak myślę).
 (tak myślę).

Nawet włosy ma zielony jak brokuły
 Nawet włosy ma zielony jak brokuły  A przez to, że jest szurnięty to jst super silny ale strasznie wolny. Po prostu w gorącej wodzie kompany olbrzym !!!!
 A przez to, że jest szurnięty to jst super silny ale strasznie wolny. Po prostu w gorącej wodzie kompany olbrzym !!!! 

Dla mnie Brolly to taka góra mięśni bez krzty mózgu i wyobrażni.... taki czołg bez lufy Razz
Ale z siłą to miał naprawdę, aż nadmiar.....

) silny ale bez przesady jak chce sie byc wojownikiem to sama sila nie wystarczy co dobrze pokazuje broly. Gdyby nie jego zabawa w dreczenie przeciwników to by wygral i zniszczyl wszystko, a tak bawil sie bawil ..i padl.
) silny ale bez przesady jak chce sie byc wojownikiem to sama sila nie wystarczy co dobrze pokazuje broly. Gdyby nie jego zabawa w dreczenie przeciwników to by wygral i zniszczyl wszystko, a tak bawil sie bawil ..i padl.

mimo że umięśnienie ma fajne
  mimo że umięśnienie ma fajne   to i tak nadaje sie on do psychiatryka z tymi swoimi urazami do goku
  to i tak nadaje sie on do psychiatryka z tymi swoimi urazami do goku 

Fani Brolly'ego nie zlinczujcie mnie
 Fani Brolly'ego nie zlinczujcie mnie  
  (:
(: 

poza tym [ ort! ] Goku SSJ4 mógłby z nim konkurowac