Forum Dragon Ball Nao

» Bid For Power

Strony: 1, 2  następna
Seba1993
Ziemianin
Ziemianin
Seba1993
Dni na forum: 4.127
Ostrzeżenia: 1
Posty: 24
Ostatnio mam taki problem. Ściągnąłem sobie duzo nawet postaci do Bid For Power ale jak je kopiuje do foldery bfpq3, to nie ma ich przy wyborze player'a. Natomiast jak kopiuje do baseq3 (folder z modelami i mapami Quake 3) to działają Dlaczego? Jak dodać je do Bid For Power?
Shiro Mężczyzna
^The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Wiek: 28
Dni na forum: 4.701
Plusy: 4
Posty: 2.214
Skąd: Białystok
Jak dobrze pamiętam, żeby grać nowymi postaciami trzeba bawić się w konsoli komendą zmiany postaci, niestety ja nie pamiętam tej komendy, kiedyś mój kumpel tym się bawił i działały mu nowe postacie.

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Seba1993
Ziemianin
Ziemianin
Seba1993
Dni na forum: 4.127
Ostrzeżenia: 1
Posty: 24
no ja wiem ze trzeba wpisac w konsole /model (i chyba nazwa modelu) ale wychodzi mi do meny BFP A kiedys bez tego moglem grac nowymi postaciami... Ale teraz ściągam Bid For Power English G-die Pack, ktory posiada 90 postaci z DBZ i 30 planszy choc i tak to nic jak tak patrzac ciekawego to fajnie jest sobie postrzelac np. Gotenem. Bo jak wiadomo Goten is The Best! Aha dodatek ma 800 mb.
Kamcio1990 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 27
Dni na forum: 3.971
Posty: 15
Aby grac w BIF dogranymi postaciami to masz racje ze piszesz /model i nazwa modela.NP. /model Vegetto i enter i dziala.Ale musisz byc w grze..grac juz i dajesz tylde i piszesz. I automatycznie ci zmienia na podany model.Seba1993 podaj mi link na te BFP z gory THX
P.S chodzi mi o ten z tyloma postacaimi POZDRO FOR ALL
szudi16 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
szudi16
Wiek: 32
Dni na forum: 3.693
Posty: 2
Skąd: Piła
Witam !
Jestem nowy na forum wiec wybaczcie mi moje ewentualne blędy

Mam problem zwiazany z gra Bid for Power . Niemoge jej w ogóle [ ort! ] odpalic . Zainstalowalem Q3 i BFP i wszystkie patche no i posatcie jeszcze a tu nic w ogóle [ ort! ] Q3 mi sie nie chce [ ort! ] wlaczyc . Jak zainstalowalem Q3 to mi sie nawet wlaczyc niechcial a co dopiero myslec o Bid for Power .

Mam wielka prosbe chcialbym pograc w ta gierke bo znudzily juz mi sie gry w 2D lecz kompletnie nie wiem [ ort! ] co mam robic zeby w końcu [ ort! ] poprawnie zainstalowac prosze pomozcie mi bardzo mi na tym zalezy Z gory dziekuje za pomoc !!!
grubiX
Ziemianin
Ziemianin
grubiX
Dni na forum: 3.682
Posty: 1
Możliwe że nie zainstalowałeś tego w jeden folder

Ale zainstalować powino się tak:


1. Zainstaluj Quake III Arena.
2. Zainstaluj Point Release 1.31 lub nowszy w folderze "Quake II Arena".
3. Zainstaluj BFP (lub przekopiuj w zależności od wersji) do folderu "Quake III Arena" (np. c:/Program Files/Quake 3 Arena/bfpq3).
4. Po zainstalowaniu włączamy Q3, następnie wybieramy "Mods". Tam powinien znajdować się na liście mod BFP. Klikamy na niego, a następnie na Accept.
5. Możemy już grać. BFP można też uruchomić z ikony, w zależności jaką wersją moda dysponujemy.

Pozdrawiam Serdecznie!
szudi16 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
szudi16
Wiek: 32
Dni na forum: 3.693
Posty: 2
Skąd: Piła
Witam mam maly problem z gra DB Bid For Power . Gra jest swietna ale niemoge grac w sieci z innymi graczami . A mozecie mi wierzyc gra z komputerem po czasie sie naprawde nudzi . Prosze pomozcie mi powiedzcie co mam zrobic aby grac przez siec ??? Gdy probuje sie polaczyc z siecia wyswietla mi sie komunikat ze mam zly cd-key. Jesli mozecie pomozcie mi .
Zgory dziekuje za pomoc .
ZameR Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
ZameR
Wiek: 26
Dni na forum: 3.706
Posty: 273
Skąd: Bydgoszcz
W życiu nie grałem w BFP, ale na podstawie CSa postaram się odpowiedzieć ci na pytanie. Otóż gdy grywam w csa i wbijam na dany serwer to u niektórych wyświetla się komunikat "wrong cd key", a to oznacza, że serwer jest do wersji STEAM, a pirat i za darmo to może być tylko NON-STEAM. Tak więc wydaje mi się, że wbijasz nie tam gdzie powinieneś. Poszukaj w necie serwerów do BFP ale NON-STEAM. Wydaje mi się że to pomoże. Tyle mogę ci poradzić. Pzdr

Obraz
Old Cyceron Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Old Cyceron
Wiek: 28
Dni na forum: 4.198
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 6
Posty: 1.499
Skąd: z Polic
Q3A key generator?
tedi Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.637
Posty: 2
siema mam pytanie jak gra sie prze neta bo jak wchodzę w neta żeby sobie z kimś zagrać wyskakuje mi jakiś błąd z serwerem co mam robic prosze szybko
o odpowiedz plx jestem wielkim fanem dbz a nie mogę zagrać prze neta proszę o napisanie punkt po punkcie co trzeba zrobić POZDRO
Old Cyceron Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Old Cyceron
Wiek: 28
Dni na forum: 4.198
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 6
Posty: 1.499
Skąd: z Polic
-.- ... błędy mogą być różne... Możesz nie mieć takiej mapy, na jakiej jest rozgrywany mecz... Możesz mieć inną wersję... Możesz nie mieć CD-key'a...
1. Wystarczy w ustawieniach, załączyć na auto-pobieranie plików, których nie mamy a są na serwerze. Bądź ściągnąć.
2. Emmm... zaopatrz się w najnowszą wersję?
3. Podawałem już wcześniej, wystarczy mieć Q3arena key generator.

Co to ma być... Sami nawet najpierw nie próbuje nikt rozwiązać problemu i chce żeby inni to za niego zrobili... kurrrrrrrrrrr........
deamonwdz Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.597
Posty: 13
Mam problem jak gram Songiem to nie moge sie przemienc w super wojownika. Raz mi sie to udalo ale nie wiem jak, czy ktos wie jak to zrobic? Bid For Power
gorajdowski Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
gorajdowski
Wiek: 22
Dni na forum: 3.457
Posty: 9
Skąd: grudziądz
przemieniasz sie w tedy jak kogoś zabijesz
Neji Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.435
Posty: 1
Witam, mam problem z wyszukiwaniem serweru kolegi w grze BFP (jak w temacie), obaj jesteśmy w jednej sieci hamachi. Proszę o pomoc.
WaderoS Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.411
Posty: 1
Witam.
Jestem nowym użytkownikiem tego forum.
Od dawna oglądam animy różnego rodzaju i tylko Dragon Ball przykuł moją uwagę.
Lecz, od niedawna zacząłem szukać gierek sobie tego typu.
Znalazłem BFP i ściągnąłem sobie jak niby nigdy nic i gram z botami, wszystko jest okey, nie ma żadnych błędów, ale... chciałbym pograć na multiplayer przez internet ( chciałbym postawić serwer lub do kogoś dołączyć ).
Nie wiem jak to zrobić i bardzo Was proszę o dokładne opis tego co mam zrobić, aby 1. Stworzyć serwer.
2. Dołączyć do gry MP.

Pozdrawiam,
WaderoS.
krzychu1301 Mężczyzna
Wojownik
Wojownik

Wiek: 26
Dni na forum: 3.433
Posty: 42
Ja gdzieś czytałem że trzeba mieć orginalnego quake 3. Nie wiem czy to prawda ale uważam że tak jest.

[ Dodano: 26.07.2008, 20:04 (po 5 minutach) ]
a mam pytanie czy fajna jest ta gra bo chciałem sobie ją zainstalować ale wolałem się kogoś spytać czy jest dobra.
Pikku
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.395
Posty: 1
Mam problem z tą grą. Gdy chce podpiąć na jakiś serwer to wszystko jest dobrze tyle ze gdy ma już wejść na serwer to wywala mnie do głównego menu. Za pomoc z góry dzięki.
Miłosz Mężczyzna
Wojownik
Wojownik
Miłosz
Wiek: 20
Dni na forum: 3.429
Ostrzeżenia: 1
Posty: 39
Skąd: Dzierzgoń
ja nie wiem w ogóle [ ort! ] jak uruchomic tą gre bo mam już quake 3 ,ale brzt mi nie pozwala kasowac,ja tez w to gram...

Kto zwas gra w Quake 3 ja na freeze dla pijaków gram a wy???
Gangez Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Tokugawa ]
Gangez
Wiek: 28
Dni na forum: 3.366
Plusy: 17
Posty: 2.896
Skąd: Szczecin
musisz sciagnac zakładke na mod i ją zainstalować. no i zainstalować bida w folderze quake.

potem odpalasz quake 3 i klikasz na "mods" > "bid for power" i śmigasz


A gra jest bardzo fajna. Tylko radze nic nie zmieniać w ustawieniach z teksturami bo se możecie efekty zepsuć że zamiastfali uderzeniowej bedzie leciec jakas mała czerwona kulka.

szczecin
Piterxx Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 37
Dni na forum: 3.298
Posty: 1
Skąd: Z anime
grubiX napisał(a):
Możliwe że nie zainstalowałeś tego w jeden folder

Ale zainstalować powino się tak:


1. Zainstaluj Quake III Arena.
2. Zainstaluj Point Release 1.31 lub nowszy w folderze "Quake II Arena".
3. Zainstaluj BFP (lub przekopiuj w zależności od wersji) do folderu "Quake III Arena" (np. c:/Program Files/Quake 3 Arena/bfpq3).
4. Po zainstalowaniu włączamy Q3, następnie wybieramy "Mods". Tam powinien znajdować się na liście mod BFP. Klikamy na niego, a następnie na Accept.
5. Możemy już grać. BFP można też uruchomić z ikony, w zależności jaką wersją moda dysponujemy.

Pozdrawiam Serdecznie!
Hej jak napisales tak zrobilem ale jak wlaczam gre to jakies niebieskie okienko wyskakuje mi i pisze copy clear albo quit
Wyświetl posty z ostatnich:
Strony: 1, 2  następna

Forum DB Nao » Dragon Ball » Gry Dragon Ball » Bid For Power
Przejdź do:  
Dragon BallForum DB NaoAnime GakureAnime PhrasesDr. Slump
Powered by phpBB
Copyright © 2001-2017 DB Nao
Facebook