Ja np. nie kapowałem trochę i myslałem, że Krillan, Nappa i Tenshinhan sa spokrewnieni, albo Cell z Picollo. A także, że Goku i Jairobej (tylko przez moment ;p)
Loganek, lol, ale ty masz skojarzenia i podobieństwa... Oceniasz postacie na baaaardzo płytkim poziomie. Aż chciałbym umieć mówić jak Cyceron.
Kuririn - chłopiec który uciekł ze świątyni, tchórzliwy, zawsze w cieniu Goku którego chciał przewyższyć, w Z niezbyt silny, ale ma styl, jego marzeniem jets ożenić się.
Tenshinhan - samotnik, jego jedynym towarzyszem życia jest Chaozu, utalentowany, był zły lecz zmienił się, jego sensem życia jest ciągły trening i wzrastanie w siłę, a przede wszystkim bycie przydatnym w chwilach niebezpieczeństwa.
Nappa - idiota i półmózg, który tylko by niszczył i zabijał, nie potrafi docenić przeciwnika, brak mu stylu, walczy byle jak i to wszytko o nim.
I ty myślałeś, że te 3 postacie są PODOBNE?!
Cell i Piccolo... Fakt, może z podejścia do życia są podobni, lecz poza tym nic ich nie łączy.
Motyw z Future Trunksem - przecież to był jeden z najlepszych momentów w Dragon Ballu