Zauważyliście Hyde'ową skłonność do opadania szczęki? ja nie wiem czy on to robi specjalnie czy po prostu się zagapia[bo czasami to zdecydowanie nie wygląda na zrobione specjalnie] ale wygląda to pociesznie xD
Zauważyliście Hyde'ową skłonność do opadania szczęki? ja nie wiem czy on to robi specjalnie czy po prostu się zagapia[bo czasami to zdecydowanie nie wygląda na zrobione specjalnie] ale wygląda to pociesznie xD
To co Hyde odstawia potem jest jeszcze lepsze!
I Doaremon rządzi xD
aczkolwiek Hyde wygląda o wiele lepiej z taką miną niż ja ^__^"
Ken kocha Doraemona, to jego idol i bohater
Mi się czasem udaje zaśpiewać "Midnight Celebration" prawie tak samo jak on XD Nie sugerujcie się! Nie umiem śpiewać XDD
Demo to Hyde uwielbia Doaremona...
Laru-chan na bezczelniaka, podeślij mi swój nr komórki przez PW xD
Póki nie pokażesz swojej buźki "w złotą rybkę" (rozwaliło mnie to określenie XD) to nie uwierzę *pokazuje język*
Jak możesz w to wątpić xD
Ken też uwielbia Doraemona. To jego ulubiony bohater z dzieciństwa. W końcu Ken uwielbia koty. Ale możliwe, że hyde też lubi tego zwierzaka.
Nawet w tym wywiadzie z KT on o Doraemonie gada... I w kilku innych też mówił jak to to bardzo lubił...
Łał. Wy umiecie śpiewać ?
tak czy inaczej, to chyba nie ten temat x)
Ja bardzo lubię śpiewać, ale z umiejętnościami jest już trochę gorzej xD aczkolwiek jak się postaram to nie fałszuję aż tak strasznie... A przy śpiewaniu japońskich przebojów staram się bardzo x)
Póki dotyczy Larc, to nie ma offtopu
Widać, Ken sporo namieszał wydając 2 single z róznymi utworami, w dodatku gdzies czytałem ze nawet DVD maja sie troche różnic, co za tym idzie kolekcjonerzy kupujący oryginałki beda musieli kupic te 2 wersje, gdyż w trackliscie ''In Physical'' oprócz ''deeper'' ich nie ma.( czyli moze zgarnąc niezły $)