Jak tak to możecie się pochwalić swoimi postaciami lub powiedzieć o waszych problemach w tych grach

| Która gra przeglądarkowa jest najlepsza? | |||
| Plemiona |    | 5 | 33,33% | 
| Monstersgame |    | 0 | 0,00% | 
| OGame |    | 3 | 20,00% | 
| Smoki Nightwood |    | 0 | 0,00% | 
| The West |    | 1 | 6,67% | 
| My Fantasy Online |    | 1 | 6,67% | 
| Gladiatus |    | 1 | 6,67% | 
| Bitefight |    | 0 | 0,00% | 
| Gry przeglądarkowe są beznadziejne |    | 4 | 26,67% | 
| Wszystkich głosów: | 15 | ||

). Ogame ma w sobie to coś że chce się grać do momentu aż zobaczysz że leci na ciebie 300 okrętów wojennych a ty nie masz deuteru aby całą flotą gdziekolwiek polecieć. Zawsze można się w takich sytuacjach pocieszać że może księżyc powstanie...
). Ogame ma w sobie to coś że chce się grać do momentu aż zobaczysz że leci na ciebie 300 okrętów wojennych a ty nie masz deuteru aby całą flotą gdziekolwiek polecieć. Zawsze można się w takich sytuacjach pocieszać że może księżyc powstanie...  Ogame to bardzo wciągająca gra. Jak gra się dłużej to w pewnych momentach czuje się że trzeba wstać o tej 3 w nocy aby wysłać flotę w celu ucieczki czy ataku.
  Ogame to bardzo wciągająca gra. Jak gra się dłużej to w pewnych momentach czuje się że trzeba wstać o tej 3 w nocy aby wysłać flotę w celu ucieczki czy ataku. 

. Gierka fajna, no i tematyka DB
. Gierka fajna, no i tematyka DB 

.Wcześniej miałem krótką przygodę  w bitefight ale mi się szybko skończyła ona oddaniem konta innemu graczowi
 .Wcześniej miałem krótką przygodę  w bitefight ale mi się szybko skończyła ona oddaniem konta innemu graczowi