heh Hyde ściął włosy, ciekaw jestem czy takie będzie pv czy to tylko na potrzeby sunday sports

A utwór przepiękny

Hyde sprawia wrażenie patrioty, więc nie dziwi mnie, że pisze utwory np. z takich okazji

heh Hyde ściął włosy, ciekaw jestem czy takie będzie pv czy to tylko na potrzeby sunday sports
A utwór przepiękny Ciekawa jestem, czy tak właśnie będzie wyglądał teledysk.
03. ROUTE666 -2010-
Yuki za to wygląda z twarzy jak jakiś kościotrup^^ ale i tak go lubie.
Pv na pewno będzie inne, pamiętacie "Nexus 4" i "My Heart Draws a Dream"? te utwory zostałe wykorzystane w reklamach, i w tv puszczano modele Subaru a pv były inne ;p
Teraz to na pewno się zaopatrzę. Jak tylko pójdzie mi na kasie w Tesco, to biorę się za zakupy
No przestań XD To były króciutkie reklamy, a tu utwór leciał bardzo długo, więc można się pokusić o stwierdzenie, że właśnie taki będzie teledysk.
Nie pamiętam już gdzie, ale usłyszałam, że utwór jest jakiś świeży. Nagrany niedawno.
Z drugiej strony chudy perkusista robi wrażenie. No bo co w tym dziwnego, że np. Yoshiki czy tym bardziej Shinya (Luna Sea) mocno nawalają? A u yukihiro skąd się ta siła bierze?
(ba, Yoshiki był wręcz chudzielcem).
(bo głównie używasz siły ramion i ewentualnie stóp, a nie całego ciała).
Mysle, ze gwiazdor bogaty, jeszcze raz wesołych świąt^^
Nie bogaty, tylko DZIANY!! Dziękuję ślicznie nasz Mikołaju
łe video zostało usunięte:/
łe video zostało usunięte:/
Po co moment ponownego zejścia się L'Arc~en~Ciel kaleczyć jakością YouTube?
przyszedł mi dzisiaj singielek "Heaven's Drive"!! Za całe 27zł Niby używany, ale wygląda jak ideał! Taki świetnie zrobiony, że aż szkoda wyjmować płytę z opakowania
A i pochwalę się, że internet obdarował mnie DVD'kami do tegorocznych wydawnictw Kena w oryginalnej jakości (Deeper wersja: A i B, In Physical), polecam makingi są naprawdę super.
Jak ktoś chce to pisać na pw.
Wrzuciłbyś to od razu a nie wymuszał pisanie pw ;p chętni zawsze by się znaleźli.
nie wiem ilu ludzi będzie chętnych na sciąganie ;p