Forum Dragon Ball Nao

» Lucky Star

Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Dni na forum: 6.275
Plusy: 6
Anime powstałe w 2007 r. Opowiada ono o życiu 4 dziewcząt Konaty, Kagami, Tsukasy i Miyuki. Z czasem i pojawiają się inne postacie (inne dziewczęta). Generalnie do anime mam małe zastrzeżenia. Nie podobał mi się kanał Lucky Chanel. Generalnie drażniła mnie ta Akira (o matko, jaka ona krzykliwa i piszcząca) plus jej nijaki asystent. Pierwszy odcinek raczej mało mnie zachęcił (gadka przez większość od której strony jeść rożek), aczkolwiek dalej się wkręciłam i niejednokrotnie uśmiałam. Np. z
jednej dziewczyny,która często wyobrażała sobie zboczone sceny między kuzynką Tsukasy i jej koleżanką.
A wy? Co o tym anime sądzicie?

[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"
Grenardo Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Grenardo
Dni na forum: 5.305
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Dawno nie oglądałem, ale je pamiętam. Fajne i zabawne anime, nie sposób się nudzić przy tej serii.
clio Kobieta
niestowarzyszona
Admin no onēsan

niestowarzyszona<br />Admin no onēsan
clio
Dni na forum: 6.270
Plusy: 3
Uważam, że rozmowa na temat "Jak się je różne potrawy/produkty" pokazuje dobitnie, o czym jest to anime. Jeśli ktoś na podstawie tej pierwszej połowy pierwszego odcinka nie wyczai absurdu, to bieda. Żeby zrobić coś takiego, trzeba mieć pomysł - mnie właśnie te 10 minut zachęciło do obejrzenia całości, bo wiedziałam, że będzie wesoło.

Bardzo fajna seria, można się pośmiać, a przy okazji nawet jakaś fabuła się znalazła. Dobrze się przy nim bawiłam I szalenie lubię opening

"Dom jest tam, gdzie ktoś o Tobie myśli"
"Ore to koi, onna"
"Even though I'm worthless... thank you... for loving me...!"

Obraz
kirin.pl

Grenardo Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Grenardo
Dni na forum: 5.305
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7