ogladałem ostatnio serje gt i doszedłem do wniosku ze postacie z tej serji sa duzo slabsi od tych z serii
Gohan z poziomu mistic zostal zdeklasowany do slabeusza z zwyklym ssj.
zastanawia mie przypadek vegety niby potezny i silny ale tez niewydaje sie byc silniejszy,on zawsze dazyl do tego zeby b yc najlepszy zeby przescignac songa ,nigdy nieprzestawal cwiczyc a w serji gt? co na siłe wpakowali mu poziom ssj4,
poziomy mocy tez wydaja sie byc słabsze . w seri z poziom ssj3 to miala byc potega najwieksza w wszechswiecie,tylko dla nielicznych nawet vegeta jej nieosiagnol jedynie songo i gotronk ale to fuzja podejzewam sprawila,i moc ssj3 bardzo szybko sie zpalala dlatego przebywanie w tej formie to ogrom ny wysilek energetyczny dla ciala, a tu w serji gt mamay ssj4 z niby jeszcze wieksza moca.cos tu jest niatak.ja bym proponowal umiescic serje gt na rowni z filmami kinowymi i niebrac jej na powaznie i serio
ogladałem ostatnio serje gt i doszedłem do wniosku ze postacie z tej serji sa duzo slabsi od tych z serii Z.Gohan z poziomu mistic zostal zdeklasowany do slabeusza z zwyklym ssj. goten i tronk to juz w ogóle [ ort! ] cieniasy.
ja bym proponowal umiescic serje gt na rowni z filmami kinowymi i niebrac jej na powaznie i serio
ogladałem ostatnio serje gt i doszedłem do wniosku ze postacie z tej serji sa duzo slabsi od tych z serii Z.Gohan z poziomu mistic zostal zdeklasowany do slabeusza z zwyklym ssj. goten i tronk to juz w ogóle [ ort! ] cieniasy.zastanawia mie przypadek vegety niby potezny i silny ale tez niewydaje sie byc silniejszy,on zawsze dazyl do tego zeby b yc najlepszy zeby przescignac songa ,nigdy nieprzestawal cwiczyc a w serji gt? co na siłe wpakowali mu poziom ssj4, songo to juz w ogóle [ ort! ] zkrzywdzili w serji z bez problemu przenosil sie w wszechswiecie za komaca ki transmitera nawet do swiata umarlych mogl bez problemu sie przeniesc( saga cell przed jego destrukcja na planete kaio) a w serji gt z piekla sie to sieroctwo nieumialo wydostac dopiero pikolo z pomoca dende go wyciagneli.poziomy mocy tez wydaja sie byc słabsze . w seri z poziom ssj3 to miala byc potega najwieksza w wszechswiecie,tylko dla nielicznych nawet vegeta jej nieosiagnol jedynie songo i gotronk ale to fuzja podejzewam sprawila,i moc ssj3 bardzo szybko sie zpalala dlatego przebywanie w tej formie to ogrom ny wysilek energetyczny dla ciala, a tu w serji gt mamay ssj4 z niby jeszcze wieksza moca.cos tu jest niatak.ja bym proponowal umiescic serje gt na rowni z filmami kinowymi i niebrac jej na powaznie i serio