Dai Kaiosama "Rōnin [ Klan Takeda ] Wiek: 40 Dni na forum: 7.145 Plusy: 2 Posty: 1.408
Krwi pragniesz?
Mam w miescie stację krwiodastwa... może pomogą?Takeda Shingen
Szybki jak wiatr, spokojniejszy niż las, gwałtowny jak ogień, niewzruszony niczym skała.
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.747 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Chcesz z naszego sanuraja zwyklego bankiera zrobić, żeby tankował gdzie popadnie? Co z honorem?I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Focus "GMF [ Klan Asakura ] Wiek: 38 Dni na forum: 7.350 Plusy: 41 Posty: 2.966 Skąd: Szczecin
Wy gnoje!!! Mogę rozwalić Was jednym ciosem ... seji_sensei co mam robić ... moje ciało, ono czuje pragnienie krwi!Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.747 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
<trzepie w głowę> uspokój się boś mlody i niedoświadczony. ale szybko się wdrożysz. na poczatek zapoluj sobie. (tutaj parę przydatnych informacji cobyś się nie pogubił: www.wampir.prv.pl)I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...