Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.749 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Malkavianin nie oznacza schizofrenik kretynie!!!
Ta zniewaga krwi wymaga <rzuca się na Fly>.I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 7.162 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
próbuj szczescia, moze kiedys mnie złapiesz ;P
masz do wyboru 4 opcje
1. Odpusc sobie jakis maklaronie czy cos ;P
2. Gon za mna az do niesmiertelniej smierci (?) 0.o
3. Przepros i badz mi posłuszny
4. Poprosz ładnie Bad by mi kazała sie uspokoic (marzyciele... ) PALATIAL REGALIA
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.749 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Jest sposób, ale ty mu nie dasz rady, a z resztą po cio Cię zabijać jak wystarczy osłabić...
<Niewidoczność>
<jako niewidoczny wyciąga dwa skalpele, mały miesz skradziony od pirata>
<zachodzi Fly od tyłu>
<wbija miesz w brzuch Fly i wyciąga>
<wypija połowę krwi>
<bierze skalpele i przybija łapy Fly do masztu>
<odchodzi zostawiając Fly półżywego>I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Ja tylko przykład podaje...
To Fly byłó. On już dobrze wie, że nic nie może mi zrobić. Szczeka, ale nie gryzie.I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 7.162 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
Nic ci nie zrobie, moj władca tego wymaga. 4 przykazanie Lorda Rabbita Pinky'ego III głosi:
"Nie rób nic lamom, inni moga sie obrazic na Ciebie za bicie uposledzonych"
Wiec masz szczescie, bo gdyby nie on komus stałaby sie krzywda :p PALATIAL REGALIA
Bo słabą wolę masz, ja nie mam żadnych zobowiązań nawet wobec Kaina. Z resztą widzicie, gdzie i ja napiszę to i on zaraz. I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
a co mnie jakis tam Kain obchodzi, ja sie trzymam zasad mojego władcy, nie jestem debilem, by rzucac sie w paszcze lwa odrzucajac polecenia Lorda Rabbita Pinky'ego III ;p PALATIAL REGALIA
Sługus i lizus. Bad podlega... królikowi podle pff!
A Kain nie jest żadnym bogiem czy władcą. Ale dzięki niemu masz zaszczyt przebywać z moją wspaniałą osobą.I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Narcyz.
<Krzyczy do tego jakiegos Kaina>
<Kretynie! Czemu zesłałes na mnie kare boska! Czemu kazesz mi przebywac ze schizofrenikiem! Czemu? Pytam do cholery czemu?!>
<Odchrząka sline i krzyczy dalej>
<Zobaczysz, Lord Rabbit ci pokaze! A potem przyjdziesz z płaczem! I nie mysl sobie ze ci przebaczymy! Lord Rabbit cie jeszcze dobije synku!>
<Odwraca sie na piecie i rzuca za siebie puszką z Heinekena> PALATIAL REGALIA