__
//。。\\
( _ )
(o)(o)
/ | . | \
( x )
|| ||
|| ||
() ()
Posta, jak również mój nowy avatar, dedykuję Ishido.
//。。\\
( _ )
(o)(o)
/ | . | \
( x )
|| ||
|| ||
() ()
Posta, jak również mój nowy avatar, dedykuję Ishido.
0_0
BUMP FTW!
O_o ? Takie jakies dziwneAvatar hmm... ^^ " bez komentarza ;p a post... fajny ^ ^"
Schizy nocne, bo noc jest - jak wiadomo - najbardziej schizopłodnym okresem na przestrzeni całej doby. Proszę pisać od 19 do 7 rano czasu urzędowego w Polszcze. Uprasza się kadrę moderatorką o pilnowanie przestrzegania zasad.
Schizy nocne, bo noc jest - jak wiadomo - najbardziej schizopłodnym okresem na przestrzeni całej doby. Proszę pisać od 19 do 7 rano czasu urzędowego w Polszcze. Uprasza się kadrę moderatorką o pilnowanie przestrzegania zasad.
Zastanawiające tylko, czy nigdy nie możesz wytrzymać tej presji... Bo jeśli nagie kobiety tak na Ciebie działają... To nie chciałbym być w Twoim otoczeniu, kiedy otrzymałbyś wesołą gazetkę...
Wierz mi, jestem skrajnie nieatrakcyjny. Zwłaszcza nago. Nic dziwnego, że nikt nie chce ze mną chodzić do łaźni
przyjaciel próbował we mnie rzucać nożami, gdy paradowałem bez ubrania po domu.
Jedyna presja, jaką mógłbyś odczuć, to presja treści żołądka, zamierzającej wydostać się na zewnątrz.
Q, gratulacje. Teraz potrzeba hentaiowej kwarantanny, aby ten... nie znam go, się od Ciebie odczepił
I zepsułeś taka piękną rozmowę Ishido...
odczepił
zapoznaj mnie z nimspoko ziomek
A co do noży... wszak sadyści zawsze oryginalnie ukazują swe namiętności.
Q, gratulacje. Teraz potrzeba hentaiowej kwarantanny, aby ten... nie znam go, się od Ciebie odczepił
Znasz go, pisze na forum.
Po cóż ta finezja? Prościej ręcznie rozładować napięcie seksualne
A w ogóle, nie wiedziałem, Ishido, że mężczyzn też lubisz o_O
To by tłumaczyło parę rzeczy...
oświeć, Szary ? ><?
i szybciej ?
Dude, WTF? IDDA, but you abuse them a bit and AIUI your post's got no sense. If you got so horny LA my new avatar (AFAIK YDHAGF), use ETLA and say 'LAGNAF!'. It'd be EZ-ier, IYKWIMAITYD. BRGDS.
oświeć, Szary ? ><?
Sorra za OT ale zauważyłem coś "dziwnego" (?) Czy to prawda, że Szarak ma 666 ostrzeżeń?
Szarak Mężczyzna
^Nadworny Irytujący Słownik Ortograficzny
[ Klan Takeda ]
Dni na forum: 673
Ostrzeżeń: 666
Status: Off
Żywcem z tej strony skopiowałem. Ja mam coś nie tak? Bo nie dowierzam