Gohan19 napisał(a):Bardzo proszę o ocenę mojej strony, oraz o rady
Mówisz - masz xD
Strona bardzo dobrze prezentuje się od strony graficznej i nie tylko... już na pierwszy rzut oka - bardzo przyjemny dla oka layout, który jest dość solidnie wykonany. Logo
ciekawe - podoba mi sie ;p Newsy długie, treściwe - widać, że na poważnie traktujecie prowadzenie tej strony. Artykuły dobre, choć gdzieniegdzie są małe literówki, czy jakieś mniejsze błędy <za wiele nie czytałam, więc więcej nie powiem xD>.
Loga w 'strefie fana' mnie powaliły... kompletnie nie pasują na stronę z tak wyczepistym them'em - zaniżają poziom strony - zróbcie coś porządnego, a nie dajecie takie badziewie xD
A co do sygnatur to nie wiele są lepsze i co tam robią sygny z Bleach'a i jakiegoś innego anime?! :O
Ogółem rzecz biorąc po małych zmianach i 'dopicowaniu' niektórych działów strona jest fajowska xD
Szkoda, że ma tylko po jednej stronie menu - bardziej podobają mi sie i są lepiej 'przystępne' strony, które maja menu po obu stronach newsów <choć pomimo tego faktu - Wasza i tak ładnie się prezentuje>.
Suma sumarum stronę uważam za bardzo dobrą i chętnie wymieniłabym się buttonami z moją stroną <patrz - mój profil xD>
Pozdrawiam^^
[img234.imageshack.us/img234/7742/villaud9.png]