Forum Dragon Ball Nao

» [Reklama] Saiyan-Legends

Gohan19
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 6.315
Witam!
Chciałbym zareklamować, moją strone o tematyce Dagon Ball. Strona jest nowa, i potrzebuje rozgłosu, dlatego też postanowiłem ja tu zareklamować, i prosić was o rejstracje. Mimo tego że to początki strony, jest juz duzo informacji, wynika to z tego że miałem już kiedys swoją strone, ale za dobra nie była, postanowiłem zrobic nową na lepszym serwerze. Długi okres czasu przygotowywałem się do otwarcia, i założenia strony, przez ten czas napisałem dużo artykułów, które stoją na dobrym poziomie. Oto link do strony: * zaloguj się, aby zobaczyć link *

Bardzo proszę o ocenę mojej strony, oraz o rady
villarica
Muri
Muri
[ Klan Kaeshi ]

Dni na forum: 6.731
Plusy: 10
Gohan19 napisał(a):
Bardzo proszę o ocenę mojej strony, oraz o rady
Mówisz - masz xD

Strona bardzo dobrze prezentuje się od strony graficznej i nie tylko... już na pierwszy rzut oka - bardzo przyjemny dla oka layout, który jest dość solidnie wykonany. Logo
ciekawe - podoba mi sie ;p Newsy długie, treściwe - widać, że na poważnie traktujecie prowadzenie tej strony. Artykuły dobre, choć gdzieniegdzie są małe literówki, czy jakieś mniejsze błędy <za wiele nie czytałam, więc więcej nie powiem xD>.
Loga w 'strefie fana' mnie powaliły... kompletnie nie pasują na stronę z tak wyczepistym them'em - zaniżają poziom strony - zróbcie coś porządnego, a nie dajecie takie badziewie xD
A co do sygnatur to nie wiele są lepsze i co tam robią sygny z Bleach'a i jakiegoś innego anime?! :O

Ogółem rzecz biorąc po małych zmianach i 'dopicowaniu' niektórych działów strona jest fajowska xD

Szkoda, że ma tylko po jednej stronie menu - bardziej podobają mi sie i są lepiej 'przystępne' strony, które maja menu po obu stronach newsów <choć pomimo tego faktu - Wasza i tak ładnie się prezentuje>.

Suma sumarum stronę uważam za bardzo dobrą i chętnie wymieniłabym się buttonami z moją stroną <patrz - mój profil xD>

Pozdrawiam^^

[img234.imageshack.us/img234/7742/villaud9.png]
Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Dni na forum: 6.310
Plusy: 18
Więc tak, ja też ocenię. Nie mam nic do Layouta bo lubie kolor ciemny. Nie przepadam jednak za PHP Fusion, ale się przyzwyczaiłem, że większość stron na tym stoi. Całość się ładnie prezentuje, macie sporo informacji i Multimedii oraz rzeczy dla Fana. Logo nawet ciekawe, choć proste, ale mi się podoba.
Acha nie pisałeś do mnie w sprawie wymiany?
Gohan19
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 6.315
Witam!
Chciałbym Was bardzo serdecznie zaprosić na nową stronę o Dragon Ball!!! Właściwie jest to reaktywacja mojej poprzedniej strony, lecz bardzo dużo się zmieniło!! Co mamy do zaoferowania?:

- Dużo ciekawych, dobrych i długich artykułów.
- Szeroko rozwinięte działy Free i Strefa Fana.
- Multimedia a w nich – odcinki (remastered, dragon box’y, z lektorem pl), muzyka, gry, filmy kinowe i wiele, wiele innych! Wszystko to bez żadnych limitów!
- Newsy ze świata Dragon Ball (ciekawe i co najważniejsze nowe informacje!)

Zachęcam do odwiedzenia serwisu, a obiecuje że dołożę wszelkich starań abyście się nie zawiedli, każdego zapraszam do rejestracji, strona oficjalnie ruszyła wczoraj. Proszę także o ocenę strony i o propozycje, jeśli takowe są.

Adres:
* zaloguj się, aby zobaczyć link *

Forum DB Nao » » » [Reklama] Saiyan-Legends
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump