Forum Dragon Ball Nao

» One Piece Forum

Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Dni na forum: 6.310
Plusy: 18
Jedno z nielicznych for poświęcone wspaniałemu Anime&Mandze – One Piece. Już dziś możesz zostać członkiem Słomianych Kapeluszy. One Piece to jedno z wspanialszych anime i mang, walki, humor i wiele wiele innych ciekawych rzeczy przyciągających uwage. Więcej informacji znajdziesz na naszym forum. Znajdziecie u nas także fora innych Anime&Mang, jak Bleach, Naruto czy Dragon Ball. Macie moje słowo, że każdy zostanie mile u nas przyjęty. Serdecznie zapraszamy. Ekipa „StrawHats”.

http://animedreams.info/One_Piece/

Obraz

'These are the seasons of emotion and like the winds they rise and fall'
Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

Dni na forum: 6.635
Plusy: 4
Ostrzeżenia: 6
Forum wygląda bardzo przejrzyście, tematyka ciekawa, bo o dobrym anime jakim jest niewątpliwie "One Piece". To nawet dobrze, że w sieci powstaje wiele ciekawych stronek o tematyce A&M. Życzę rozwoju forum . Pozdro
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.664
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
A ja zacznę od Krytyki : Layout nie zgrywa się kolorystycznie z tłem, i dlaczego w SB jest czarne tło? Chciałem zobaczyć czy jako niezalogowany mogę cos napisać, i tylko "zobaczyłem" czarne literki na czarnym [ tudzież szarym ]tle informujące , ze nie mogę , taka prywata : Te czachy mnie strasznie drażnią . To co najwazniejsze czyli to pomiędzi dwiema kolumnami czarnego [ szarego ? ] koloru jast czytelne i nawet* ładnie pogrupowane.

* Ja bym się tak nie rozdrabnił kategorii One Piece na postacie , itp, sądze , ze powinien byc dział a w nim te Tematy , bo np. teraz , długo trzeba czekać ,żeby kulką przewinąć całą stronę ;P

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!

Forum DB Nao » » » One Piece Forum
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump