Zależy ile masz kasy. Jeżeli stać Cię na PS3 - kupuj, bowiem DIMPS > Spike jako deweloper gier o DB. Jestem zwolennikiem Budokai 3, a serię Sparking darzę szczerą niechęcią, więc logiczne, że przekładam Burst Limit, której założenia są wspólne z B3, a BT olewam. Chyba, że naprawdę chcesz zagrać w DB na konsoli, a nie masz zbyt dużo kasy. Wówczas PS2 i Budokai 3 imo. Grafika gorsza, ale emocje niezapomniane.Akira Toriyama 1955 - 2024
Tak jak powiedział kolega powyżej, Burst Limit jest lepsze tylko w grafice. Gram w DBTB3 codziennie i mi się super gra. Gram w to 2miesiące i ani razu mi sie nie znudziło I grałem w DBBL u kuzynka i tak jak kolega powyżej mówił, gra się gorzej niż w DBTB3 ale lepsza grafa.
To tyle:)
Polecam ci bardzo Dragon Ball Tenkaichi Budokai 3!
Rockbabykate Wojownik Dni na forum: 2.633 Posty: 37
Grałam w Burst Limit ale sprzedałam, moimsercem zawładnęła Budokai Tenkaichi 2 bodajże, na ps2. Jedyna z idealnie wprowadzona fabułą od Piccolo poprzez filmy aż do Li Shenrona, jeśli pamiętam. Plus można było sobie latać i zbierać kulki. Następna gra, chyba 3, wprowadziła system walk, który mi nie podpasował. Już nie pamiętam, to było z 8 lat temu jak nie 10. Ale nigdy nie zapomnę najlepszej gry DBZ pod słońcem