Buu Majin ten w ubraniu na wojownika turnieju jak w serii Dragon Ball zwykłe jak Goku w odcinku 20 lub 21 Juz nie pamietam xdKto zwas gra w Quake 3 ja na freeze dla pijaków gram a wy???
Piccolo bo to honorowy wojownik
Goku jego sie nie da nie lubic xD
Future Trunks sprzeciwil sie głupocie ojca i próbowal ratowac c18"My name is Kakarotto don't you forget it!"
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez KakarottoPL: 29.08.2008, 8:12
[ Klan Kaeshi ] Wiek: 32 Dni na forum: 5.951 Plusy: 1 Posty: 360 Skąd: Czerwionka-Lesczyny
Son Gohan, polubiłem go od samego początku. Zawsze super wygląda, moc furii, szczególnie piękna scena w walce z Cellem, ma też ten urok swojego ojca, jak był mały. Taki inny niż reszta waha się, nie wie czy powinien walczyć, choć to czasami doprowadzało to innych w trudne sytuacje, lubię to w nim. Jak u Goku, pokazano jak dorasta, krok po kroku, jak z małego bahora staje się chłopcem, później nastolatkiem, a potem dojrzałym mężczyzną. Dobry mąż i dumny ojciec.
Naj naj najlepsza postać w DB!! "Najpiękniejszy uśmiech posiadają ci, którzy rzadko się uśmiechają"
Po pierwsze to witam wszystkich Od niedawna jestem na forum.Moim ulubionym wojownikiem od zawsze był Vegeta,może i nie imponował rozumem(bo zawsze pchał się na silniejszych),no ale wiadomo to w końcu dumny książe.Ale zawsze podobało mi się jak walczy jest szybki, zawsze ma grobową minę no i podobał mi sie szczególnie jeden moment jak w walce z Buu poświęcił się próbując ratować Ziemię.Według mnie spoko jest
Ja zdecydowanie najbardziej lubie Gogete SSJ4 ponieważ wyglądał najlepiej i był najsilniejsza postacia ze wszystkich bochaterów seri GT.Poza tym Gogeta niższych poziomów też był fajny ale 4 mi się najbardziej podobał
Co prawda oglądałem DB dosyć dawno,to jednak najbardziej utkwiła mi w pamięci postać Vegety.Uważam,że miał najciekawszą osobowość ze wszystkich postaci tego anime.
Wiek: 38 Dni na forum: 5.729 Posty: 191 Skąd: z Vegety :D
Moim najlepszym bohaterem jest Vegeta .Lubię w nim to ze jako wojownik jest honorowy i dumny z tego ze jest Sayanem i ze on walczy do końca i nigdy się nie poddaję a jak nawet to w końcu i tak się przełamuję i staję do walki z wrogiem " ... Jest tylko jedna rzecz,w życiu ludzi,narodów i państw,która jest bezcenna:tą rzeczą jest Honor ... " - A dla Vegety Honor jest bezcenny
Moje ulubione postacie(od najbardziej lubianych do najmniej lubianych):
Son Goku
Son Gohan
Son Goten
Yamcha
Tienshinchan
Vegeta
Tronk
I to tyle z dobrych, a oto ze złych:
Buu
Cell
Bebi
Freezer
Son Goku - głowna postac, najsilniejszy i zawsze głodny
A dalej to:
- Piccolo
- Vegeta
- Son Gohan (bardziej go lubiałem jak był młody, ale ogolnie fajny)
Bardzo polubiłem Kuririna, jak wspomniałem w innym temacie. Po za nim to Son Gohan - za to, że autorzy Dragon Balla bardzo fajnie pokazali jak dorasta, zawsze fajnie wyglądał i był bardzo silny. Trzecim z ulubionych jest Piccolo. Cenię u niego ogromne doświadczenie i umiejętności.~~ Nigdy się nie poddawaj ~~
[ Klan Kaeshi ] Wiek: 30 Dni na forum: 5.800 Plusy: 10 Posty: 618 Skąd: z przemytu
1. Gohan - w szczególności podoba mi się jego charakter. Walczył z poświęceniem, był odważny. Przyjaciele byli dla niego najważniejsi. W całej serii DBZ często mnie zaskakiwał.
2. Krillan - może i nie był aż tak silny, ale zawsze poświęcał się dla swoich przyjaciół.
3. Future Trunks - ma bardzo ciekawą historię. Podobała mi się w nim jego wiara w siebie oraz wola walki.
1.Vegitto - Za siłe, wygląd, charakter, ma super ubranie, i super fryzure.
2.Goku - Jako jedyny osiągnął SSJ3 i SSJ4, super fryzura, śmieszny w DB, a w DBZ taki poważny, Saiyan:) Uwielbiam go jako SSJ3, bo ma super fryzure, oczy poważne i bulwy nad oczami:)
3.Brolly - Najsilniejszy z Saiyan, Legendary Saiyan:), a szczerze wole go SSJ niż LSSJ, dlatego że jako SSJ nie ma takich muskół jak LSSJ:)
4.Li-Shinron - Fajny kolor skóry, super siła, ma fajne czarne kolce na plecach.
5.Kid Buu - Dlaczego akurat Kid Buu? Bo Kid Buu jst bardziej zły niż inne Buu.
Wszystkie Buu tylko mówiły "Ja chce cukierka!!", ale ten Buu był poważny, a pojego oczach dzieci miałyby koszmary:P
Ja tam najbardziej lubię C18. bardzo ładna, niezwykle silna i ma swietny charakterek
To parcie na kasę jest genialne. Do tego miała słodką córeczkę i wiernego męża Tylko zazdrościć.
A z facetów to z całą pewnością najbardziej lubię Son Goku (mam jakąś słabość do głównych bohaterów ) Jest zabawny, silny, ma wspaniałą żonę, kochających synów, stado przyjaciół. Dobrze się chłopak urządził. Ta jego nie znajomośc świata jest rozbrajająca.
Vegeta i ten jego przenikliwy wzrok i wredny usmieszek Goku za głupawe inki i zachowanie UWIELBIAM ICH ZA WSZYSTKO Goten i trunks tez sa swietni:D Dragon bal jest najlepszym anime na świecie!! uwielbiam go!