Goku za sile
 Goku za sile   Vegeta zawsze mi bylo go zal ze gorszy
  Vegeta zawsze mi bylo go zal ze gorszy   Trunks nie potrafie uzasadnic
  Trunks nie potrafie uzasadnic   no i oczywiscie Gohan najlepsza postac w dbz
 no i oczywiscie Gohan najlepsza postac w dbz  

Od niedawna jestem na forum.Moim ulubionym wojownikiem od zawsze był Vegeta,może i nie imponował rozumem(bo zawsze pchał się na silniejszych),no ale wiadomo to w końcu dumny książe.Ale zawsze podobało mi się jak walczy jest szybki, zawsze ma grobową minę no i podobał mi sie szczególnie jeden moment jak w walce z Buu poświęcił się próbując ratować Ziemię.Według mnie spoko jest
 Od niedawna jestem na forum.Moim ulubionym wojownikiem od zawsze był Vegeta,może i nie imponował rozumem(bo zawsze pchał się na silniejszych),no ale wiadomo to w końcu dumny książe.Ale zawsze podobało mi się jak walczy jest szybki, zawsze ma grobową minę no i podobał mi sie szczególnie jeden moment jak w walce z Buu poświęcił się próbując ratować Ziemię.Według mnie spoko jest 

.Lubię w nim to ze jako wojownik jest honorowy i dumny z tego ze jest Sayanem i ze on walczy do końca i nigdy się nie poddaję a jak nawet to w końcu i tak się przełamuję i staję do walki z wrogiem
 .Lubię w nim to ze jako wojownik jest honorowy i dumny z tego ze jest Sayanem i ze on walczy do końca i nigdy się nie poddaję a jak nawet to w końcu i tak się przełamuję i staję do walki z wrogiem 

Son Goku
 Son Goku
 Son Gohan
 Son Gohan
 Son Goten
 Son Goten
 Yamcha
 Yamcha
 Tienshinchan
  Tienshinchan
 Vegeta
 Vegeta
 Tronk
 Tronk
 Buu
 Buu
 Cell
 Cell
 Bebi
 Bebi
 Freezer
 Freezer 
 DB RULEZ
 DB RULEZ  

Future Trunks
  Future Trunks
 Goku
  Goku
 Piccolo
 Piccolo
 Momo
 Momo
 Tien
 Tien
 Frieza
 Frieza
 Jisu
 Jisu
 Goten
 Goten
 C18
 C18
 Videl
 Videl
 Yamcha
 Yamcha
 Tapion
 Tapion

Gohan
 Gohan
 Vegeta
 Vegeta
 Goku
 Goku
 Trunks
 Trunks
 Krillan
 Krillan
 Picollo
 Picollo
 Goten
 Goten
 Buu
 Buu
 Frizer
 Frizer
 Tien
 Tien
 Bardock
 Bardock
 Tapion
 Tapion

Tylko zazdrościć.
 Tylko zazdrościć.
 ) Jest zabawny, silny, ma wspaniałą żonę, kochających synów, stado przyjaciół. Dobrze się chłopak urządził. Ta jego nie znajomośc świata jest rozbrajająca.
) Jest zabawny, silny, ma wspaniałą żonę, kochających synów, stado przyjaciół. Dobrze się chłopak urządził. Ta jego nie znajomośc świata jest rozbrajająca. 

UWIELBIAM ICH ZA WSZYSTKO  Goten i trunks tez sa swietni:D
  UWIELBIAM ICH ZA WSZYSTKO  Goten i trunks tez sa swietni:D