Forum Dragon Ball Nao

» [J-rock] VAMPS - nowy projekt Hyde i Kaza ocena: 10,00 (głosy: 3)110

Strony:   1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 31, 32, 33  
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.352
Plusy: 27
Laru-chan napisał(a):
Na oficjalnej stronie hyde jest wzmianka o koncercie VAMPS. Niby nic nadzwyczajnego, ale słuchajcie dalej. Koncert TYLKO dla FACETÓW i to takich, którzy skończyli 18 lat.... aż się boję pomyśleć, co tam się będzie działo. Do tego ma być jakieś Vampiry vs. Androidy. Coś z Yukihiro czy walka w kisielu Wampirzyc i Androidek??
jesli chodzi o +18,czuje że to bedą wampirze tancerki bez staników (świntuchy jedne -_-)

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Dni na forum: 6.052
A co z 'under 18'?
Kurczaki, załapałabym się... i jeszcze ta data... idę żebrać pod kościół na wyjazd...>.>

Poza tym czytam i czytam i nie mogę się doczytać żeby to 'men only' było +18.... ale może ja ślepa jestem>.<

Być sobą - to chyba najtrudniejsza rola jaką przyszło nam grać.
Obraz
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Dni na forum: 7.303
Plusy: 6
Neko Yoru napisał(a):
'men only'
To men only to może być niezłe yaoi party XD Wiadomo przecież, że większość fanów hyde to kobiety, a facetów jest mało. Może dlatego to takie wyróżnienie??

Neko Yoru napisał(a):
A co z 'under 18'?
Kurczaki, załapałabym się... i jeszcze ta data... idę żebrać pod kościół na wyjazd...>.>
To ile Ty masz lat Yoru?? Ja zawsze myślałam, że jakieś 22 albo coś takiego...

Neko Yoru napisał(a):
ale może ja ślepa jestem>.<
Nie jesteś ślepa, nie sprecyzowałam info. Tak jak napisałaś, dwa oddzielne koncerty. Ale faktem jest, że koncert +18 będzie. Wygląda na to, że dla obu płci... Boże... będzie wesoło...

Ciekawe, czym się różnią koncerty dla członków hydeist od koncertów dla pozostałych fanów? Wszak ci pierwsi to VIP-y.

Pozdrawiam.

"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".

Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Obecnie jestem w 2 liceum. Skończone 17 xD

Z tego co wiem, polega to na tym że poza koncertem jest prawie prywatne spotkanie z zespołem. Nie wiem nie jestem w hydeist, i jeszcze zastanawiam się czy jest sens na razie ładować się w Le Ciel.
Laru-chan napisał(a):
To men only to może być niezłe yaoi party XD Wiadomo przecież, że większość fanów hyde to kobiety, a facetów jest mało. Może dlatego to takie wyróżnienie??
No i żeby było lepiej w większości są to chłopcy o niesprecyzowanej do końca orientacji... W sumie z tego co wiem to większość japońców ma nie do końca sprecyzowaną orientację, znaczy się że są bi.

Obraz
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Dni na forum: 7.539
Plusy: 15
Laru-chan napisał(a):
Ciekawe, czym się różnią koncerty dla członków hydeist od koncertów dla pozostałych fanów? Wszak ci pierwsi to VIP-y.
Myślę, że główna różnica polega po prostu na tym, że członkom klubu łatwiej będzie wtedy zdobyć bilety na taki koncert. Wiadomo, że jest ich mniej niż wszystkich fanów, tego nie muszę udowadniać XD Byż może bilety są też trochę tańsze.

Neko Yoru napisał(a):
Nie wiem nie jestem w hydeist, i jeszcze zastanawiam się czy jest sens na razie ładować się w Le Ciel.
Nie jestem specjalistą w tej sprawie, ale czy nie jest tak, że do Le Ciel mogą należeć tylko Japończycy? Może się coś zmieniło ostatnio. Jak wspomniałem, tak mi się tylko wydaje.

Pozdrawiam

Obraz
"You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic."
SUGIZO
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Kamzo napisał(a):
Myślę, że główna różnica polega po prostu na tym, że członkom klubu łatwiej będzie wtedy zdobyć bilety na taki koncert. Wiadomo, że jest ich mniej niż wszystkich fanów, tego nie muszę udowadniać XD Byż może bilety są też trochę tańsze.
Niezależnie od wszystkiego oni zawsze mają pierwszeństwo do kupowania goods'ów i biletów. Poza tym czasem jest możliwość 'porozmawiania' Hyde'm. Po długim członkostwie ma się jeszcze jakieś dodatkowe możliwości.
Ale tu chodzi konkretnie o koncert tylko dla Hydeist - i ja słyszałam że to polega na tym że są te spotkania potem. I jeszcze dostaje się coś fajnego... w sumie jakby w końcu otworzyli Hydeist na świat to bym na pewno się w to władowała. Ja już mówiłam na razie kalkuluje Le Ciel.
Kamzo napisał(a):
Nie jestem specjalistą w tej sprawie, ale czy nie jest tak, że do Le Ciel mogą należeć tylko Japończycy? Może się coś zmieniło ostatnio. Jak wspomniałem, tak mi się tylko wydaje.
Trzeba mieć japoński adres. Ale wszystko da się załatwić ^.^ tylko drożej >.>

Ale powiedzcie mi - czy wg was jest sens teraz się zapisywać czy lepiej poczekać z 1,5 roku? bo ja sama nie wiem ._.

Obraz
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Ale powiedzcie mi - czy wg was jest sens teraz się zapisywać czy lepiej poczekać z 1,5 roku?
A co ma się wydarzyć za 1,5 roku?

Neko Yoru napisał(a):
Po długim członkostwie ma się jeszcze jakieś dodatkowe możliwości.
Członkowie hydeist mogą nawet grać w różne gierki z hyde przez Internet. Na www.hyde.com jest dla nich specjalny oddział - Hotel Masquerade. Dobrze im...

Marillion "Grendel".

Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Dni na forum: 7.539
Plusy: 15
Neko Yoru napisał(a):
Ale powiedzcie mi - czy wg was jest sens teraz się zapisywać czy lepiej poczekać z 1,5 roku?
Laru-chan napisał(a):
A co ma się wydarzyć za 1,5 roku?
Niech zgadnę, powrót Laruku ? Bo cóż innego Ja bym na Twoim miejscu Yoru się nie zastanawiał, i jeśli miałbym możliwość dołączyć np. do SLAVE (oficjalny fanklub LUNA SEA) to nie wahałbym się ani chwili. Fakt, jest taka różnica, że LUNA SEA już parę ładnych lat temu zakończyli działalność, a Larce robią sobie tylko przerwę. Jednak mimo to, członkowie fanklubu zawsze mają szansę dostać różne bajery przeznaczone tylko dla nich, co na pewno umili czas oczekiwania.

Pozdrawiam

Obraz
"You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic."
SUGIZO
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Oke... czyli na koniec miesiąca podpisuję umowę x3

A jeszcze w hydeist jest to że są specjalne gadżety które mogą kupić tylko członkowie fanklubu i są one właśnie opatrzone logiem Hotel Masquerade. Na przykład kiedyś były takie przeurocze szlafroczki^.^

Obraz
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
dziewczyny, a orientujecie się czy do singla ''I gotta kick start now'' będzie jakies pv?

Ideology evo:
Obraz
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
No przecież że będzie x3
Na DVD do singla będzie PV + making, i na pewno puszczą PV'ke w TV jakiś tydzień-dwa wcześniej^.^

Uwaga UWAGA!
DVD VAMPS LIVE 2008 DVD-1[koncert]:
http://www.megaupload.com/pl/?d=NUS5P49F
http://www.megaupload.com/pl/?d=NUG088Z6
http://www.megaupload.com/pl/?d=LIVER8S3

DVD-2[BONUS]
http://www.megaupload.com/pl/?d=STSQT6HM

NIE JA WRZUCAŁAM. linki by: Leslouille42
Znalezione w google. To jakieś francuskie forum, trza się rejestrować żeby mieć dostęp do plików itd. Nie wiem czy to już całość, jakby co dorzucać będę następne linki edytując post.

Jakby kto chciał: MP3 Glamorous Sky VAMPS - ver. :
http://www.4shared.com/file/85249669/3e6c9db ... _2008.html

Jest już okładka singla! Niby nic niezwykłego ale to nawet fajne że trzymają się jednej konwencji x3
Obraz
^___________________^

[ Dodano: 09.02.2009, 22:28 (po 8 godzinach 52 minutach) ]
I jest. I nie jest cała po angielsku o.0
I GOTTA KICK START NOW
Radio rip:
http://www.4shared.com/file/85871493/792acd5 ... t_now.html

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
<umarła>

sensowniejszy komentarz później, jak się z powrotem wskrzeszę....

Obraz

Ten post był edytowany 2 razy, ostatnio zmieniony przez Neko Yoru: 10.02.2009, 1:34
kmwss4
Nameczanin
Nameczanin

Dni na forum: 6.294
Plusy: 2
VAMPS - I GOTTA KICK START NOW
http://www.youtube.com/watch?v=t_8o6ciA42o
Z jednej strony piosenka świetna, z drugiej nie ma tej 'energi' co Love addict (Love addict może i była nieskomplikowaną piosenką, ale ruszała....)

Neko Yoru napisał(a):
Znalezione w google.
Chwała wam obu za to. Tobie - że znalazłaś, Jej - że dodała.
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Ja po prostu za dużo czasu spędzam przy kompie schizując na Laruku zamiast się uczyć>.>
gupia jestem ._.

Jakby ktoś nie doczytał[jak zwykle xD] w moim poprzednim poście jest link do MP3 'I GOTTA KICK START NOW' ^_^

Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Dni na forum: 6.024
Tutaj bonusik z DVD Vamps http://www.megaupload.com/?d=STSQT6HM
z tej samej strony co wrzucała Yoru ^^ i przez ta sama osóbkę

Oglądając to waliłam głową w stół... Juz przy pierwszych 15 minutach cieszył mi się pyszczek, a to ma godzinę.
Oni wszyscy są po lub w trakcie 40, a zachowują sie jak dzieci XDDD

Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A faceci po czterdziestce też moga byc przytulasni! O!
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Uwaga UWAGA!
DVD VAMPS LIVE 2008 DVD-1[koncert]:
http://www.megaupload.com/pl/?d=NUS5P49F
http://www.megaupload.com/pl/?d=NUG088Z6
http://www.megaupload.com/pl/?d=LIVER8S3

Znalezione w google. To jakieś francuskie forum, trza się rejestrować żeby mieć dostęp do plików itd. Nie wiem czy to już całość, jakby co dorzucać będę następne linki edytując post.
Gdybyś była facetem, to wierz mi, że byłbyś pierwszym kandydatem na mojego męża Arigato gozaimasu

Neko Yoru napisał(a):
I jest. I nie jest cała po angielsku o.0
I GOTTA KICK START NOW
Radio rip:
http://www.4shared.com/file/85871493/792acd5 ... t_now.html

Za to też!!

Neko Yoru napisał(a):
sensowniejszy komentarz później, jak się z powrotem wskrzeszę....
U mnie tak samo, bo jeszcze nie przesłuchałam kawałka, a już nie żyję (szycie butów, odkształciłam sobie palce )

Yum-kun napisał(a):
Tutaj bonusik z DVD Vamps http://www.megaupload.com/?d=STSQT6HM
z tej samej strony co wrzucała Yoru ^^ i przez ta sama osóbkę
Tobie również dziękuję i przede wszystkim witam na forum. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej.

A!
a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
Yuki jest mega uroczy i z roku na rok wygląda coraz lepiej

Pozdrawiam Was obolałymi rękami.

Marillion "Grendel".

Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
No jasne, że zostane XPPP

A co do Yukiego to ja to wiem XDDDD Za każdym razem jak go widze to mam mysl, zeby go wytulic i wyściskac XDDDD

Ale zeby nie robic offtopu... co do "I gotta (...)" chyba spodziewalam sie czegos wiecej po "Love Addict". Przy tm drugim mi odbijało i działało na mnie jak jakis lek pobudzajacy XDDDD A to mi sie wydaje... Nie wiem... Takie... larukowe XDDDDDD Przesłuchałam jak na razie tylko 2 razy, więc może moje przekonanie sie w najblizszym czasie zmieni ^>^

Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
No nareszcie DVD^^

a co do utworu,to jest troche w klimacie love addict miejscami tez jak to kiedys ujęła Laru ''bezsensowne wycie'',ale tekst wydaje się spoko,coż teraz musimy czekac na ''trouble'' i wtedy ocenimy cały singielek

jeszcze raz dziekowac za DVD^^

Ideology evo:
Obraz
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Dni na forum: 6.359
Plusy: 2
Piosenka mi się bardzo podoba. Taki przyjemny kawałek ^^ teraz pozostaje tylko czekać na Trouble..
I ja także bardzo dziękuję za linki ^^

Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie.
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Yum-kun napisał(a):
A to mi się wydaje... Nie wiem... Takie... larukowe
Bluźnisz @.@
Laruku ma lepszą gitarę>.> a na pewno duuuuużoo charakterystyczniejszą, której z niczym innym pomylić nie można@.@

Jak dla mnie ten utwór jest taki... nijaki ._. brzmi dla mnie jak 158 innych rockowych amerykańskich kapel... no dobra przesadziłam ._. Po prostu taki typowy niewymagający amerykański rock. o.
Nie mogę się na nim za cholere skupić>.< od razu zaczynają mi błądzić myśli a po chwili stwierdzam że piosenka się już skończyła i nie wiem jak leciała ._.
Love Addict mi się jakoś od razu wkręciło... Niezależnie od płytkości tekstu było w nim coś co od razu mnie złapało. Po przesłuchaniu piosenki po raz 100000, nucę pod nosem 'I gotta kick start now... ye ye...' ale to tak ledwo ledwo... źle mi z tego powodu>.< Zazwyczaj po piątym razie zaczynam nucić ._. Liczę że chociaż teledysk będzie miało wyczesany w kosmos, albo chociaż tekst był głębszy niż woda w kałuży...[czyt. Love Addict]

W sumie mi się podoba. Ale czemu kurde nie zachwyca?? T.T
HYDE! DO ROBOTY NOOOOOO!>.<

Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Neko Yoru napisał(a):
Yum-kun napisał(a):
A to mi się wydaje... Nie wiem... Takie... larukowe
Bluźnisz @.@
Laruku ma lepszą gitarę>.> a na pewno duuuuużoo charakterystyczniejszą, której z niczym innym pomylić nie można@.@
No cóż... Miałam na mysli, że takie... LeTkie XDDDD Ale żem była po silnych lekach przeciwbólowych, więc niezbyt ogarniałam i tak mi sie skojarzyło xPP A że laruku ma lepsza gitare, to ja wiem (Bo jak to Yumi do Kena wzdychała nieprzerwanie, przez co Barbie została okrzyknięta). Sasasasasa...

Dzisiaj od rana słucham "I gotta(...)" i wkręciłam się w ten utwór... Jest taki... Prosty XDDD Tylko szkoda, że tak cicha wersja. Chciałam se na mp3 odpalic i się pozagłuszać, ale niestety nie wyszło. Trzeba poczekac na nieradiową wersję. Może i Love Addict jest o niebo lepsze, ale "I gotta(...)" też wymiata.
Ja tylko oczekuje na "Trouble", bo Shampoo uwielbiam i chciałabym usłyszeć tą piosenkę w wykonaniu Ekipy Staruszków XDDD

Strony:   1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 31, 32, 33  

Forum DB Nao » » » [J-rock] VAMPS - nowy projekt Hyde i Kaza
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump