Forum Dragon Ball Nao

» Gackt

Strony:   1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 15, 16, 17  
eilan1989 Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
[ Klan Asakura ]
eilan1989
Dni na forum: 5.778
Plusy: 5
ooo jest i nowa odsłona dears pl. Chociaż tamta mi się bardziej podobała. Może kwestia przyzwyczajenia... <mysli>

Mart napisał(a):
A co do albumu... Gackt chyba wykreślił takie słowo ze swojego słownika X_x'
Może i dobrze? Lepiej niech ma amnezje niż ma wydac coś słabego.
Hayato Mężczyzna
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Hayato
Dni na forum: 6.143
Plusy: 15
eilan1989 napisał(a):
Może i dobrze? Lepiej niech ma amnezje niż ma wydac coś słabego.
Od jakiegoś czasu i tak mnie nie zachwyca.Choć pare dobrych singli musię ostatnio trafiło,to fakt.

Pozdrawiam

Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Dni na forum: 6.317
Plusy: 2
A mnie zachwyca cały czas x). No, może oprócz "Faraway", ta piosenka to akurat była kompletna klapa.

Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie.
eilan1989 Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
[ Klan Asakura ]
eilan1989
właśnie - "dobrych". wolałabym żeby wydał jedną konkretną rzecz z którą nie mogłabym się rozstac dłuższy czas, niż rozdrabniał na kawałki.
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart

Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Dni na forum: 7.497
Hyhy, dobrze wiedzieć, że Gackt sądzi o tym filmie to samo co większość fanów DB ^^
A tak poza tym Mart, przejrzyj tekst jeszcze raz bo nie obyło się bez małych wpadek

Pozdrawiam

Obraz
"You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic."
SUGIZO
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Akurat to tłumaczenie nie jest mojego autorstwa, tylko Avy x). Jest w nim całkiem sporo zgrzytów, aczkolwiek nie mnie to oceniać x). Teela zajmuje się korektą tekstów x).
W najbliższym czasie powinno pojawić się moje tłumaczenie wywiadu, jeśli już mowa o moich tłumaczeniach xD. Wtedy chętnie zamieszczę do niego linka x)

Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
A myślałem, że chciałaś nam pochwalić się własną pracą Tak więc to co pisałem wcześniej kieruję do Avy (chociaż tego nie zobaczy xD) i czekam na wywiad

Pozdrawiam

Obraz
"You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic."
SUGIZO
eilan1989 Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
[ Klan Asakura ]
eilan1989
No to Gackt rozpoczyna rok... kolejnym singlem. Stay the Decade Alive czyli kolejna kompozycja dla serii Kamen Rider. Gatunkowo, ma to byc klimatyczna ballada.
Singiel ukaże się dokładnie 01.01.2010 roku, w trzech wersjach.
1. CD+DVD
2. CD
3. CD+2DVD edycja specjalna

Samą piosenkę usłyszymy trochę wcześniej, bo w grudniu, Kiedy to do kin trafi "Kamen Rider × Kamen Rider W & Decade MOVIE Daisakusen 2010"

*informacja z jame
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Na gackt.com pisze, że singiel ma wyjść 9 października.

Hayato Mężczyzna
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Hayato
Dni na forum: 6.143
No cóż...wygląda na to,że w przyszłości zamiast nowego albumu,możemy się spodziewać co najwyżej Single Colection.Ach... Znowu tylko singiel...

Pozdrawiam

Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
eilan1989 Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
[ Klan Asakura ]
eilan1989
Mart napisał(a):
Na gackt.com pisze, że singiel ma wyjść 9 października.
Hmm właśnie się zastanawiałam nad tymi datami. I doszłam do wniosku, że to są dwie różne rzeczy. Jedno ma wyjść w styczniu, a drugie w grudniu ;]
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Hmm właśnie się zastanawiałam nad tymi datami. I doszłam do wniosku, że to są dwie różne rzeczy. Jedno ma wyjść w styczniu, a drugie w grudniu ;]
Raczej powiedziałabym, że chodzi o sprzedaż dla Dears i sprzedaż ogólną.

Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Wybaczcie, za posta pod postem, ale to jest ważne ^^""

Pojawił się 2 trailer nowej gry Sengoku Musou 3. Promuje ją nowa piosenka Gackta o nazwie Setsugetsuka.
Zamieszczam linka do ściągnięcia mp3
http://www.mediafire.com/?ztitmxxzztv

Mnie osobiście piosenka się podoba. Jest przyjemna, ładnie wykonana. Szczerze mówiąc, to spodziewałam się dokładnie czegoś takiego.

Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
A nie jest tak, że szykują się dwa nowe single? Jeden (a właściwie jeden, ale z podwójnym, a-side) w grudniu, i jeszcze kolejny (związany z filmem Kamen Rider) w styczniu?

Pozdrawiam

Obraz
SUGIZO
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Kamzo napisał(a):
A nie jest tak, że szykują się dwa nowe single? Jeden (a właściwie jeden, ale z podwójnym, a-side) w grudniu, i jeszcze kolejny (związany z filmem Kamen Rider) w styczniu?
Znajac Gackta, istnieje taka mozliwosc xD on cos ostatnio strasznie upodobal sobie single, nie da sie ukryc.

Btw, na dears pl zostały dodane dwa wywiady mojego tłumaczenia x) serdecznie zapraszam
http://gackt.boo.pl/wywiady_crea_4.htm
http://gackt.boo.pl/wywiady_b=pass_11.htm

Co do drugiego, to wbrew podpisowi, tłumaczyłam go ja xD zaszła pomyłka i będę musiała to zgłosić x) tak gwoli ścisłości xd

Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Mart napisał(a):
Znajac Gackta, istnieje taka mozliwosc xD on cos ostatnio strasznie upodobal sobie single, nie da sie ukryc.
Ja jestem tego niemal pewien Do tego utwór do którego link podałaś nieco wyżej, ma być jednym z utworów na grudniowym singlu (chyba xD).

Mart napisał(a):
Btw, na dears pl zostały dodane dwa wywiady mojego tłumaczenia x) serdecznie zapraszam
To chyba to co tam kiedyś zapowiadałaś. Mam nadzieję, że ciekawe

Pozdrawiam

Obraz
SUGIZO
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Jakiś czas temu ja sam czyli Kamzo napisał(a):
No i miałem rację Ale nie o tym chciałem wspomnieć, bo to pewnie już większość zainteresowanych również sama odkryła xD
Zainteresował mnie fakt, że w teledysku do utworu z najnowszego singla (a dokładniej do "Setsugekka -The end of silence-") gościnnie pojawią się różni muzycy Na basie Ni~ya z Nightmare, na gitarze Shun z DuelJewel, a na perkusji TSUKASA z D'espiarsRay. Drugim gitarzystą będzie stary kumpel Gackta, czyli You.
Zapowiada się bardzo ciekawie.

Doczytałem się również, że Gackt zdradził wreszcie swój prawdziwy wiek! Co prawda potwierdził tylko to co wszyscy wiedzieli od dawna (czyli, że urodził się w 1973 roku), ale jednak Heh, może uznał, że jak ma się 36 lat, to już nie ma sensu tego ukrywać xD

Pozdrawiam

Obraz
SUGIZO
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Kamzo napisał(a):
Heh, może uznał, że jak ma się 36 lat, to już nie ma sensu tego ukrywać xD
Kiedy wygląda się jak on, to na pewno nie xD

Z aktualności to dodam jeszcze, że Gackt został zaproszony do zagrania w filmie Nemuri Kyoshiro. Nemuri Kyoshiro są to serie nowel/powieści, których akcja działa się, gdy klasa samurajska jeszcze istniała.

Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Mart napisał(a):
Kiedy wygląda się jak on, to na pewno nie xD
Pewnie tak. Co nie zmienia jednak faktu, że roku na rok wygląda coraz sztuczniej jak dla mnie xD

Pozdrawiam

Obraz
SUGIZO
Strony:   1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 15, 16, 17  

Forum DB Nao » » » Gackt
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump