Forum Dragon Ball Nao

» L'arc~en~Ciel ocena: 10,00 (głosy: 7)110

Strony:   1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 38, 39, 40  
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Dni na forum: 6.328
Plusy: 2
Rozwaliło mnie piosenka "Girlfriend" w tle kiedy Hyde i Ken wchodzili xD boskie pozy mieli xD

Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie.
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Dni na forum: 6.022
To co Hyde odstawia potem jest jeszcze lepsze!
[zedytowałam poprzedni post i dodałam jeszcze jednego linka]

Zauważyliście Hyde'ową skłonność do opadania szczęki? ja nie wiem czy on to robi specjalnie czy po prostu się zagapia[bo czasami to zdecydowanie nie wygląda na zrobione specjalnie] ale wygląda to pociesznie xD
I Doaremon rządzi xD

Być sobą - to chyba najtrudniejsza rola jaką przyszło nam grać.
Obraz
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Neko Yoru napisał(a):
Zauważyliście Hyde'ową skłonność do opadania szczęki? ja nie wiem czy on to robi specjalnie czy po prostu się zagapia[bo czasami to zdecydowanie nie wygląda na zrobione specjalnie] ale wygląda to pociesznie xD
Mwhaha, zawsze wiedziałam, że coś mnie z nim łączy xD mam podobną skłonność jak on, często bezwiednie otwieram usta i wyglądam jak złota rybka xD aczkolwiek Hyde wygląda o wiele lepiej z taką miną niż ja ^__^"

Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Dni na forum: 7.272
Plusy: 6
Neko Yoru napisał(a):
Na jednej konferencji prasowej (chyba w Korei) rozdziawił japę i do tego grzebał w niej palcami Te palce to też w miarę stały element jego image

Neko Yoru napisał(a):
To co Hyde odstawia potem jest jeszcze lepsze!
Linków jeszcze nie widziałam (nie miałam kiedy), ale na pewno to zrobię. Mam nadzieję, że są przynajmniej angielskie napisy. Pamiętam tylko, że na pytanie: Co najdziwniejszego w życiu powiedziała Ci Twoja kobieta?
Ken odpowiedział: "Twoja gitara jest zbyt hałaśliwa" (co za panienka...)
Hyde odpowiedział: "Jesteś okrutny!" (to mnie zaniepokoiło. Jeżeli hyde mówił prawdę, to jaki powód dał Megumi (chyba Megumi), że mu to powiedziała?)

I Doaremon rządzi xD
Ken kocha Doraemona, to jego idol i bohater

Mart napisał(a):
aczkolwiek Hyde wygląda o wiele lepiej z taką miną niż ja ^__^"
Póki nie pokażesz swojej buźki "w złotą rybkę" (rozwaliło mnie to określenie XD) to nie uwierzę *pokazuje język*

Mi się czasem udaje zaśpiewać "Midnight Celebration" prawie tak samo jak on XD Nie sugerujcie się! Nie umiem śpiewać XDD

Pozdrawiam.

"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".

Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Laru-chan napisał(a):
Ken kocha Doraemona, to jego idol i bohater
Demo to Hyde uwielbia Doaremona...

I tak, to jest wersja z napisami xD
Laru-chan na bezczelniaka, podeślij mi swój nr komórki przez PW xD

Laru-chan napisał(a):
Mi się czasem udaje zaśpiewać "Midnight Celebration" prawie tak samo jak on XD Nie sugerujcie się! Nie umiem śpiewać XDD
Mi śpiewanie idzie tak sobie, zwłaszcza że mam dość wysoki głos i przy Hydzie zaczynam piszczeć xD Ponoć jak się rozszczebiocze gadam jak japońska dziewczynka z anime>.<

Obraz
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Demo to Hyde uwielbia Doaremona...
Ken też uwielbia Doraemona. To jego ulubiony bohater z dzieciństwa. W końcu Ken uwielbia koty. Ale możliwe, że hyde też lubi tego zwierzaka. Sam utrzymywał, że kochał... Boże, jak on... Kamen Rider'a XD

Laru-chan na bezczelniaka, podeślij mi swój nr komórki przez PW xD
OMG, masz jakąś poważną sprawę? Chyba nie chcesz, żebym Ci śpiewała "Midnight Celebration"

Marillion "Grendel".

Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.322
Plusy: 27
Co do własnego spiewania , to z Laruków dobrze mi idzie:Pieces, Honey, Niji, Alone en La, vida, Revelations,Seventh Heaven a z Hyde/Vamps:Hideaway, Evergreen (rock ver. ale to zaśpiewac chyba każdy by potrafił),Countdown

jak pisałem to tylko mi ''idzie'' nie jest jakos super,ale po swojemu daje radę fakt głos mam łagodniejszy,bo nie pale nałogowo ale jak jestem chory to mogłbym nakręcic drugie DVD ''Faith''xDxDxDxD,ale to juz przemyslenia,na inny temat

pzdr

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Laru-chan napisał(a):
Póki nie pokażesz swojej buźki "w złotą rybkę" (rozwaliło mnie to określenie XD) to nie uwierzę *pokazuje język*
Jak możesz w to wątpić xD

A jeśli chodzi o śpiewanie, to mi nieźle idzie Stay Away, Honey, Dive to blue, Shi no Hai, It's the end, Bravery.... Aczkolwiek dużo lepiej radzę sobie z piosenkami Gakcta O__o''

Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Jeśli chodzi o znajomość tekstów, o\to moim asem jest "Stay Away" - znam na pamięć i nawet obudzona w nocy jestem to w stanie zaśpiewać. Często robimy z siorką karaoke Larców. Spisałam wszyściuteńkie teksty i często śpiewamy (czyt. jęczymy XD). Najlepiej mi chyba idzie "Awake". Jestem w stanie zaśpiewać z tekstem praktycznie całą płytę. Z innymi jest różnie.

Mart napisał(a):
Jak możesz w to wątpić xD

Pozdrawiam. Doszyję trzy buty i biorę się za tłumaczenie "Shi no Hai" i "It's the End".

Marillion "Grendel".

Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Laru-chan napisał(a):
Ken też uwielbia Doraemona. To jego ulubiony bohater z dzieciństwa. W końcu Ken uwielbia koty. Ale możliwe, że hyde też lubi tego zwierzaka.
Nawet w tym wywiadzie z KT on o Doraemonie gada... I w kilku innych też mówił jak to to bardzo lubił...

A jeśli o znajomość tekstów chodzi to znam jakieś 85% tekstów... prawie wszystkie ze słuchu... co w sumie świadczy o gęstości słuchania przeze mnie Laruków @.@

Obraz
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Neko Yoru napisał(a):
Nawet w tym wywiadzie z KT on o Doraemonie gada... I w kilku innych też mówił jak to to bardzo lubił...
Więc wygląda na to, że lubią go obaj Czytałam wywiad z... hmmm... 1996r. (jakoś w tej okolicy) i Ken mówił, że bardzo lubi tę postać. Jednak skoro hyde też go lubi to no problem. Obaj lubią koty

Marillion "Grendel".

Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Dni na forum: 5.994
Ja właśnie przez Haidzia (i jego żałosne próby naśladowania Doreamona) pokochałam tego cyberkota XDDD obejrzałam tylko jeden odcinek, ale jak zwykle, Yumikowe chce wiecej ;]

Własnie... Nie wiecie gdzie może znajde w internecie odcinki Doreamona? XDD Bo nigdzie nie moge ich znaleźć XPPP

Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A faceci po czterdziestce też moga byc przytulasni! O!
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)
Chwila Kobieta
autorka posta nr 100000
autorka posta nr 100000
[ Klan Tokugawa ]
Chwila
Dni na forum: 6.060
Łał. Wy umiecie śpiewać ?
Jak ja zaczynam, to mi mówią żebym się schowała. I to tak zawsze śmiesznie wychodzi, bo często słucham muzyki przed snem i potem w nocy jak mnie najdzie coś, to różne rzeczy śpiewam/gadam.
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Chwila napisał(a):
Łał. Wy umiecie śpiewać ?
Ja bardzo lubię śpiewać, ale z umiejętnościami jest już trochę gorzej xD aczkolwiek jak się postaram to nie fałszuję aż tak strasznie... A przy śpiewaniu japońskich przebojów staram się bardzo x) tak czy inaczej, to chyba nie ten temat x)

Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Mart napisał(a):
tak czy inaczej, to chyba nie ten temat x)
Póki dotyczy Larc, to nie ma offtopu

Mart napisał(a):
Ja bardzo lubię śpiewać, ale z umiejętnościami jest już trochę gorzej xD aczkolwiek jak się postaram to nie fałszuję aż tak strasznie... A przy śpiewaniu japońskich przebojów staram się bardzo x)
Wyjęłaś mi to z ust U mnie jest dokładnie tak samo. Fałszować przy japońskim nie jest trudno. Każdy spec od śpiewania wie, że końcówki "uuuu" są cholernie trudne, a w japońskim dużo słów kończy się na tę literkę.

Ale! Ważne, żeby sprawiało przyjemność. Reszta to dodatek. Hyde też czasem skrzeczy na koncertach (głównie na tych solowych), a ludzie i tak dobrze się bawią.

Ken też nie jest wokalistą wysokich lotów, a wydaje single i niedługo płytę.

Marillion "Grendel".

Chwila Kobieta
autorka posta nr 100000
autorka posta nr 100000
[ Klan Tokugawa ]
Chwila
Dni na forum: 6.060
Laru-chan napisał(a):
Póki dotyczy Larc, to nie ma offtopu
Tak, tak. Mi cały czas chodzi o Laruku i ich piosenki, bo japoński jest językiem trudnym do wymowy (dla mnie przynajmniej ), a co dopiero do śpiewania. Trudno jest zaśpiewać niektóre partie, a poza tym Hyde czasami tak szybko śpiewa... nie zdążam po prostu.
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Dni na forum: 5.994
Ja uwielbiam spiewać, zwłaszcza Laruku, ale przeważnie moje marne próby odśpiewywania do mojego seme "Are you feeling fine", albo "Loving you make me happy every day" kończą się na "zamknij morde", ale uderzeniu w łeb XDDDDDDDDDDD

Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A faceci po czterdziestce też moga byc przytulasni! O!
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Otóż wszyscy zastanawiaja sie pewnie dlaczego aż 3 okłądki Kena ,Dlategoz,że Ken wydaje singiel w 3 wersjach:

Ken - Deeper [normal Edition]:
01. Deeper
02. Deeper (karaoke)
03. 1'st Album Prewiews

Ken - Deeper [CD+DVD (Wersja A)]:
01. Deeper
02. Shiroi Hana
03. Deeper (karaoke)
DVD-01 Deeper (pv)
DVD-02 Live footage of the "Speed"

Ken - Deeper [CD+DVD (Wersja B)]:
01. Deeper
02. In A Broken Dream
03. Deeper (Karaoke)
DVD-01 Deeper (pv)
DVD-02 Live footage of the "Speed"

Widać, Ken sporo namieszał wydając 2 single z róznymi utworami, w dodatku gdzies czytałem ze nawet DVD maja sie troche różnic, co za tym idzie kolekcjonerzy kupujący oryginałki beda musieli kupic te 2 wersje, gdyż w trackliscie ''In Physical'' oprócz ''deeper'' ich nie ma.( czyli moze zgarnąc niezły $)

Jeśli chodzi o utwór ''Shiroi Hana'', jest to Cover Chicharu Matsuyamy, a w oryginale brzmi tak http://www.youtube.com/watch?v=S__41leSAcA&e ... efault.jpg

pozdrawiam

Ideology evo:
Obraz
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz

Ideology evo:
Obraz
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
http://www.mediafire.com/?jwgvymmhjnx

"Deeper" teledysk w wersji 42Mb. Jakość średnia, ale zawsze coś. Za link dziękuję: LarukuHolic z forum "Pieces"

Ja już zasysam.

Widać, Ken sporo namieszał wydając 2 single z róznymi utworami, w dodatku gdzies czytałem ze nawet DVD maja sie troche różnic, co za tym idzie kolekcjonerzy kupujący oryginałki beda musieli kupic te 2 wersje, gdyż w trackliscie ''In Physical'' oprócz ''deeper'' ich nie ma.( czyli moze zgarnąc niezły $)
Podejrzewam, że to jakiś manager albo ktoś w tym stylu namieszał. Hmm... ciekawe, czy dostanę linki do wszystkich trzech wersji? Mam nadzieję.

Ken nie jest wybitnym wokalistą. Nie oszukujmy się, śpiewa cienko. Jednak muzyka oraz całokształt jego utworów są genialne. To nadrabia niedociągnięcia wokalne. Poza tym, to przecież Ken, prawda?

Dzięki za info Katz.

Marillion "Grendel".

Strony:   1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 38, 39, 40  

Forum DB Nao » » » L'arc~en~Ciel
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump