Q'ccaon'naeaeccer Full Power SSJ [ Klan Takeda ] Wiek: 25 Dni na forum: 6.701 Plusy: 1 Ostrzeżenia: 2 Posty: 668 Skąd: się biorą prześliczni Azjaci? Kocham kuchnię japońską!
Kochani!
Przez kolejne 27 dni nie wypowiadałem się tutaj, oddając się w ciszy i skupieniu religijnej kontemplacji oraz realizacji planu powierzonego mi swego czasu przez bóstwa, a rozłożonego zawczasu na 81 dni.
Ku mej radości udało mi się skrócić czas potrzebny na wykonanie drugiej jego części o jeden dzień, wyrabiając 103,85% normy. Jednakże, Wasz wynik w tym temacie jest dla mnie tym bardziej imponujący.
Obawiam się, że przy obecnym tempie gromadzenia funduszy na zbożne cele, uda nam się osiągnąć nasz cel szybciej niż w 27 dni. A im szybciej ukończymy ten, tym szybciej zostanie postawiony następny.
Nim jednak przedstawię swój wynik i ponownie ukryję się w ciemnościach, mam do Was jeszcze jedną prośbę. Dotujcie liczne akcje charytatywne na tej stronie i podawajcie tutaj liczbę kliknięć. Z góry dziękuję.
Best regards, Q.
22,65
22,65
450,00
13 kliknięć w każdej akcji
Ukończono dom w 85.75 %
Do tej pory pomogło nam 86051 osób
Jeszcze 13949 kliknięć w baner i ukończymy ten dom.
EDIT: A uj z Wami.At thy twilight, old thoughts return, in great waves of nostalgia.
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Q'ccaon'naeaeccer: 24.06.2007, 13:00