Shiro "The Human Typhoon [ Klan Asakura ] Wiek: 36 Dni na forum: 7.555 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Nie mogę, jak patrzę na sygnaturę i avatar Kasi_kame to zastanawiam się co za człowiek wpadł na pomysł stworzenia czegoś takiego? :OSometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.749 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Zagraj coś, tylko poczekaj chwilę... niech no znajdę zatyczki do uczu... <szuka, szuka>
Okej, jest.
Kasiu moja droga, kiedy pojawia się okolicznośc ratuję Ci tyłek, a Ty nawet nie raczysz przygotować obiadu? Wampiry istoty pół żywe i krew muszą pić. Daję 12 godz. i żarcie ma być zrozumiano?!
Inaczej wezmę sobie Ciebie na deser I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.749 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Dziękuję.
<zabiera się do kolacji>
<wącha>
<szturcha łyżeczką>
<smakuje>
<wypluwa i się krzywi>
<gapi się w talerz>
<dalej się gapi>
<wzrusza ramionami>
<zamyka oczy i zatyka nos>
<pije>
<parska>
<pije znów>
<krzywi się niemiłosiernie>
UGH!!!
<zemdliło>
...
<prawie wymiotuje>
<patrzy nienawistnie na talerz>
<narzeka, ale pije>
<z wielkim bólem kończy>
<kończy ewidentnie>
<nie posiada się z radości>
<dochodzi do siebie>
<wstaje>
<jeszcze się zatacza>
<zostawia zdemolowaną jadalnię, podrapany obrus, i podłogę pełną krwi>
Jeezu drogi, co to było?! Nigdy wiecej takich rzeczy Kaśka.
<pada na koję i śpi do ponownego obudzenia>I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 7.162 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
Składam skargę pisemną w sprawie kucharki kasi_kame, która zawarta jest Tutaj. W pełni odpowiadam za treść tekstu i wszystkie zastrzeżenia proszę kierować do mnie, czyli Prokuratora Rejonowego, działajacego na terenie Statku.
Skarga ma na celu zmuszenie niepełnoletniej kasi_kame do codziennego gotowania dla całej załogi statku. Pilnowanie obowiązków kucharki kasi_kame należy do Pani Kapitan - Bad Girl.