krykoz Ziemianin Wiek: 34 Dni na forum: 4.918 Posty: 23 Skąd: Bydgoszcz
cześć, od czasu do czasu przeglądam sobie allegro, dzisiaj natknąłem się na pewną licytację http://allegro.pl/dragon-ball-figurki-goku-i-gohan-i3480520789.html, jak myślicie czy te figurki są takie dobre jak mówi sprzedawca? z Goku jest wszystko ok, jedynie Gohan ma jakieś uszkodzenie, patrzyłem na link co podał z amazona i takie figurki kosztują po 49,99$, to są jakieś dobre figurki? niby jest napis "irwin china" ale wiadomo że nie wszystko z chin to chłam, może coś być z chin, np rower za 100zł, lub za 1000zł, za 100zł złożą z części najtańszych a za 1000zł już coś lepszego dadzą. Mam kilka figurek właśnie takich pustych w środku kupionych kilka za parę złotych w sklepie z zabawkami i właśnie jest coś porównywalnego do roweru za 100zł, byle jakie... ile warte mogą być takie figurki? bo chciałbym zalicytować i nie chce przepłacić
MarcelBis Ziemianin Wiek: 37 Dni na forum: 4.301 Posty: 2 Skąd: Z Warszawy
Jak się kupuje takie zabawki, to zazwyczaj się na nich zna. Chcesz zacząć pasję od figurek, których nie jesteś pewien? Ok - ale nie masz pewności czy to nie są falsyfikaty, albo produkt który kosztuje w USA czy w Chinach, np dolara