serv Honera jezeli chcesz pogadac napisz na gg moje
  serv Honera jezeli chcesz pogadac napisz na gg moje 

.
.
 TIbia jest beznadziejna.
 TIbia jest beznadziejna. 

TIbia jest beznadziejna.
 moze tibia ma słabą grafike i NIEMA fabuły (ale MA dużo questów!) to gra sie według mnie przyjemnie. MU widziałem i według mnie jest beznadziejna...(wrogowie są całkiem fajne zrobieni ale jakoś grywalna nie jest..) jezeli juz mam ochote pograc w jakiegoś dobrego mmorpg to radze ściągnac knight Online, albo zakupic Word of Warcraft
 moze tibia ma słabą grafike i NIEMA fabuły (ale MA dużo questów!) to gra sie według mnie przyjemnie. MU widziałem i według mnie jest beznadziejna...(wrogowie są całkiem fajne zrobieni ale jakoś grywalna nie jest..) jezeli juz mam ochote pograc w jakiegoś dobrego mmorpg to radze ściągnac knight Online, albo zakupic Word of Warcraft  

Heh... ten co grał w tibie to pewnie jakis początkujacy którego gracz zabił raz i sie poddał.. no a jak nabijesz taki lvlik zeby solowac innych graczy to sie świetnie gra
moze tibia ma słabą grafike i NIEMA fabuły (ale MA dużo questów!) to graq sie według mnie przyjemnie.

no bo jak idzie sobie koło ciebie człowieczek 110lvl to sie czuje do niego respekt
 no bo jak idzie sobie koło ciebie człowieczek 110lvl to sie czuje do niego respekt   a kto by niechciał byc tym setnym lvlem? w tibi poprzez wytrwałosc mozesz osiągnac siłę aby obronic kolegów i zgładzic wrogów
 a kto by niechciał byc tym setnym lvlem? w tibi poprzez wytrwałosc mozesz osiągnac siłę aby obronic kolegów i zgładzic wrogów  

człowieczek 110lvl to sie czuje do niego respekt

i pomimo zaliczonego dzisiaj deda (padłem) coś nadal pcha mnie do przodu bo nie chce [ ort! ] byc gorszy od kuzyna i kolegów z gildi... widocznie uzależniłem sie ale mi to nieprzeszkadza. Moge prowadzic, skromne i ubogie - fakt, życie w tej grze
 i pomimo zaliczonego dzisiaj deda (padłem) coś nadal pcha mnie do przodu bo nie chce [ ort! ] byc gorszy od kuzyna i kolegów z gildi... widocznie uzależniłem sie ale mi to nieprzeszkadza. Moge prowadzic, skromne i ubogie - fakt, życie w tej grze  bo ona niejest tylko mmoRPG ale takze takim skromnym Simsem
 bo ona niejest tylko mmoRPG ale takze takim skromnym Simsem 

i teraz tylko po to gram w tibie...
 i teraz tylko po to gram w tibie...