Shiro "The Human Typhoon [ Klan Asakura ] Wiek: 36 Dni na forum: 7.378 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Nie ma sprawy, tematu już tak jakby nie ma
Witam i życzę jak najmniej wpadek, mniej wpadek = mniej problemów dla ciebie = mniej pracy dla mnie i dla innych. Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
T-MaX Ziemianin Wiek: 31 Dni na forum: 6.384 Posty: 16 Skąd: Svelvik
No to teraz T-MaX ^^. No to witam . Jestem T-MaX i lubie A&M, Grafikę, Muzyke oraz Sport xD. Możecie mnie znać z kilku stron a mianowicie: DbPolska (Mod ^^) eNaruto (SA) i wiele wiele innych . Mam 14 latek xD. A i robie Avatary oraz Sygny na zamówienie wystarczy że napiszesz mi na PW xD. Em...No...To chyba tyle
No nie...co tu tyle smarkaczy się zbiera wszyscy od 13 do 16 roku [po] zycia Nodobrze , witam żeby nie było że spam "...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard
Shiro "The Human Typhoon [ Klan Asakura ] Wiek: 36 Dni na forum: 7.378 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Nie znam ciebie T-Max, osobiście nie znam takich stron co podałeś ;P
Ale mimo wszystko witam ciebie, pozdrawiam i zachęcam do wzięcia udziału w konkursie na logo forum. Co najważniejsze życzę mile spędzonych chwil na tym forum i wielu wysokopoziomowych postów.
Filippo ty czasami lepiej byś nie pojawiał się na tym forum ;pSometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Witam!!! Minęło trochę od mojej rejstracjii ale nie przedstawiłem się zauważyłem Was z buttona innej stronki z której niestety zostałem zbanowany stara historia nie będę o tym mówił witam,
Witam. Na imię mam Maciej (:
Nie mam jakiegoś stałego punktu zaczepienia, wciąż się przemieszczam. Ma to związek z moim wiekiem i, rzecz jasna, moją "profesją" - studiowaniem ;]
O sobie za wiele mówić nie będę, bo i tak nikogo to nie obchodzi, ale żeby zachować pozory powiem o swoich wątłych zainteresowaniach:
- anime (nie będę mówił, że manga, bo ostatnią miałem w rękach z 3 lata temu)
- fantastyka
- informatyka (moja droga do kariery (: )
- luźno pojmowany humanizm
O sobie lubię mówić, że jestem "człowiekiem renesansu", a życie dość brutalnie to stwierdzenie weryfikuje. Tyle ode mnie tytułem wstępu.
Pozdrawiam.
Szarak "Nadworny Irytujący Słownik Ortograficzny [ Klan Takeda ] Dni na forum: 6.985 Posty: 1.214 Skąd: 4chan.org, Ostrzeżeń: Więcej niż Ty, kochany użytkowniku.
Łojezu, to chyba pierwszy użytkownik od 403 dni, który jest normalny, dosyć stary i pisze po polsku. Witamy i zapraszamy, theEND-Macieju (imiennik:>)
Cthulhu fhtagn!
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
That is not dead which can eternal lie. Nie jest umarłym ten który spoczywa wiekami,
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
And with strange aeons even death may die nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
No w sumie racja, wszystkie klepki na miejscu są. Witam i życzę miłego spędzania czasu na forum. Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Roza Super Saiyanin Wiek: 32 Dni na forum: 6.516 Posty: 403 Skąd: NS
Również witam,
myślę, że jesteś kolejną osoba, której posty będzie się czytało z zaciekawieniem.
btw, zgadzam się z Szarakiem i Shiro (ta....wiem jak się sama przywitałam )
Mateusz ^Recenzent [ Klan Tokugawa ] Wiek: 30 Dni na forum: 6.306 Plusy: 10 Posty: 2.908 Skąd: Mielec
Witam
Jestem Mateusz
Jetem z Mielca
W ogóle lubię anime nie tylko Dragon Balla choć jego najbardziej
Kiedyś chyba próbowałem założyć tu konto ale co e-mail nie przychodził chciałem mieć nazwę mateusz-goku ale teraz niestety mateuszVgoku
Ale co tam to tylko login
Mam nawet własnego bloga o Dragon Ballu w podpisie jest linka może nie jest najlepszy, ale według mnie osiągnąłem to co miałem osiągnąć
Apocalipsa Ziemianin Wiek: 31 Dni na forum: 6.307 Posty: 5 Skąd: główczyce
Siemka
Na imię mam Adrian mam 14 lat jestem dosyci rozgarniętym chłopakiem nie mam marzeni niczewgo specjalnie nie lubie ale mam pomysl który [ ort! ] chcem zrealizowaci to muij stary klan broniliśmy słabszych i tym podobe zawszze ogladam naruto i dragon ball to jusz wzystko o mnie.