Adres: * zaloguj się, aby zobaczyć link *
Malutkie objaśnienie
To NIE są zwykłe gierki dla dzieci, choć moze tak sie wydawać

Na czym to wszystko polega?
Na samym początku masz 12 różnych, darmowych gierek

Gry - płatne
Takze po prawej stronie, w takiej jakby (hmm...) tabelce, są gierki w które gra sie za już zdobyte punkty... (czyli za bubzy). Na górze jest obrazek a pod nim nazwa gry i ile płacisz za JEDNORAZOWE zagranie. Ja osobiscie nie gram w te gierki, ponieważ uważam ze to strata ciezko zarobionych punktów

Prosze nie pytać mnie jak sie gra w owe płatne gry, poniewaz sam nie próbowałem...
Co można DOSTAĆ za Bubzy?
otóż [ ort! ] prawie wszystko!

Są 4 opcje do wyboru... czyli jak chcesz "kupić" dany przedmiot. Gdy klikniecie w obrazek z napisem "Show Window" wyskoczą wam różne przedmioty ktore mozecie "kupić" za PEŁNĄ ilość Bubzów, ale za to macie pewność ze owy przedmiot dostaniecie. Ja to nazywam zwykłym Kupywaniem

Bardzo ważne jest zeby podać przy rejestracji swoje PRAWDZIWE dane ponieważ moze być problem z dostarczeniem sobie danej rzeczy którą sobie wybierzecie... Rejestracja jest prosta, klikasz na "Register Now" * zaloguj się, aby zobaczyć link * Następnie wypełniasz zgodnie z poleceniem. W ostatnim okienku wpisujesz mój nick Bucyk123 i wzamian dostajesz bonus podwójnego grania w kazdą z gier

Jezeli macie jakieś pytania piszcie w tym temacie, albo lepiej na moje gg 8931007. Nie zawsze jestem dostepny ale na pewno [ ort! ] zawsze odpowiem na wasze pytania czy problemy