[ Klan Takeda ] Wiek: 25 Dni na forum: 6.509 Plusy: 1 Ostrzeżenia: 2 Posty: 668 Skąd: się biorą prześliczni Azjaci? Kocham kuchnię japońską!
Wczoraj wieczorem wspomniałem o odwiedzeniu witryn charytatywnych w szkole, jednak byłem widocznie półprzytomny, gdyż w podsumowaniu nie uwzględniłem kliknięć szkolnych, a jeno domowe. Czym prędzej poprawiam ten błąd, dodając dzisiaj do zgromadzonej sumy kwotę podwójną
Ave Tzeentch!
Q.
2,15
2,15
43,00
At thy twilight, old thoughts return, in great waves of nostalgia.
[ Klan Takeda ] Wiek: 25 Dni na forum: 6.509 Plusy: 1 Ostrzeżenia: 2 Posty: 668 Skąd: się biorą prześliczni Azjaci? Kocham kuchnię japońską!
Ponownie dodaję podwojone kwoty, gdyż nie uwzględniłem dotąd wczorajszych odwiedzin na witrynach charytatywnych. Zaprawdę, miło jest obserować wzrost zgromadzonych funduszy
Ave Tzeentch!
Q.
2,70
2,70
54,00
At thy twilight, old thoughts return, in great waves of nostalgia.
[ Klan Takeda ] Dni na forum: 6.885 Posty: 1.214 Skąd: 4chan.org, Ostrzeżeń: Więcej niż Ty, kochany użytkowniku.
Podwójna wartość - za wczoraj i za dzisiaj.
2,90
2,90
58
Cthulhu fhtagn!
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
That is not dead which can eternal lie. Nie jest umarłym ten który spoczywa wiekami,
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
And with strange aeons even death may die nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.