Draqun Saiyanin Dni na forum: 7.265 Posty: 259 Skąd: Główczyce
Mi się wydaje że najsilniejsi byli Tenshinhan i Yamcha. Kurillin też był silny ale pamiętajcie że nie przeszedł treningu u mistrza KaitoTakich 3-ech jak nas 2-óch nie znajdziecie ani 1-ego
Prawo Omha "Ciało rzucone w łoże traci na oporze"
http://animefunny.vgh.pl
Focus "GMF [ Klan Asakura ] Wiek: 37 Dni na forum: 7.213 Plusy: 41 Posty: 2.966 Skąd: Szczecin
Tenshinhan-zdecydowanie,a dlaczego ? Może nie był najsilniejszy (tego dokładnie nie ustalono,bo jedne żródła mówią tak,drugie inaczej ) ale posiadał bardzo ciekawe techniki i nie bał się stawać do walki z owiele silniejszymi przeciwnikami (np Nappa lub Cell )Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Shiro "The Human Typhoon [ Klan Asakura ] Wiek: 36 Dni na forum: 7.416 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Mi najbardziej zainponował Tenshinhan. Dlaczego?
Widać było że kocha walczyć i ma dusze wielkiego wojownika, czego nie raz dowiódł. Nie cofał sie przed niczym, kochał swoich przyjaciół(czyt. chociażby Chaos). Uważam go za osobę barwną która wniosła wiele do DB, bez niej to nie byłoby to samo.
Znał wiele technik(nad którymi pracował długie lata), był silny i odważny, gotowy do poświęceń.Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
MariaN Wojownik Wiek: 37 Dni na forum: 7.215 Posty: 44 Skąd: Mielec
Ogólnie to każdy z ziemskich był słaby, no może w db zwykłym coś umieli, ale potem się zciotowali (jest takie słowo?), najlepiej mi sie Tenshin podobał, miał klase i był w miare silny, poza tym klepał Goku na turniejach w db, ale najgorzej jest z Yamchą słabizna jak nic nawet do walki nie stawał i turniejów zaniechał.
Mattiah Nameczanin Dni na forum: 7.209 Posty: 91 Skąd: Lublin
Uub, jeśli można go uznać za Ziemianina Po połączeniu z Fat Buu stał się najsilniejszym i najfajniej wyglądającym ziemskim wojownikiem No i także Tenshinhan. Za to że był i za to jak powstrzymywał Cella przed wchłonięciem #18 Bomba di luce!!