http://www.megaupload.com/?d=R16GGPCI (320kbps)
Linki wypatrzono w necie, a następnie umieszczono tutaj

Kilka słów wstępu. Ci, którzy tu zajrzą, mogą zastanawiać się: "Co? Album z jednym utworem?"; a ja odpowiem na to: "Tak, ale niezwykłym i niepowtarzalnym". Album (można go też ewentualnie nazwać mini albumem) "ART OF LIFE", zawiera utwór o tym samum tytule, który trwa całe 29 minut. Te 29 minut to prawie pół godziny niesamowitej muzyki. Głębokie słowa wyrażane pięknym śpiewem Toshiego, cudna gra hide, porywające Piano Solo Yoshikiego, a wszystko to przy akompaniamencie orkiestry. Naprawdę polecam. Jest to chyba nie tylko mój ulubiony utwór X JAPAN, ale w ogóle najcudowniejsza kompozycja, jaką słyszałem.
Teraz troszkę historii, bo od wydania poprzedniego albumu, sporo się działo. Na początku roku 1992, X ustanawia kolejny rekord Japonii. Dają trzy koncerty w TOKYO DOME, jeden dzień za drugim (5-7.01). Wszystkie bilety zostały wyprzedane. Niestety, pod koniec stycznia, zespół opuszcza Taiji. Właściwie do dziś nie jest dokładnie wiadomo, dlaczego tak się stało. Najpowszechniej spotykana wersja, mówi, że jego wizja muzyczna zaczęła różnić się zbyt bardzo od wizji Yoshikiego.
X zmuszony więc jest na chwilę przystopować swoje tempo. Rozpoczynają się poszukiwania nowego basisty. Decyzja pada na Heatha, który znał się już wcześniej z hide, i zostaje oficjalnie wcielony do zespołu w sierpniu 1992. Jeszcze w tym samym miesiącu, X zmienia nazwę na tą znaną dziś wszystkim fanom J-Rocka, X JAPAN. Spowodowane to było tym, iż dowiedzieli się, że w USA istnieje zespół, który również zwie się X (podobno powiedział im o tym Heath).
Zaczynają się kolejne nagrania, i 28.08.1993 światło dzienne ujrzał nowy album X JAPAN, "ART OF LIFE". 10.11.1993 wydają jeszcze singiel "Tears", zawierający słynną balladę o tym samym tytule. 30.12 i 31.12.1993 grają w TOKYO DOME ("ART OF LIFE" zostało zagrane na żywo tylko dwa razy, właśnie wtedy), a koncert zostaje okrzyknięty mianem "X JAPAN Returns".
Pozdrawiam
X JAPAN - ART OF LIFE [4th Album, 28.08.1993]

Track listing:
01. ART OF LIFE (muzyka: Yoshiki, słowa: Yoshiki)
Members:
Drums & Piano: Yoshiki
Vocal: Toshi
Guitar: hide
Guitar: Pata
Bass: Heath