Forum Dragon Ball Nao

» Nowa strona By Freez&mihesz

Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

Dni na forum: 6.635
Plusy: 4
Ostrzeżenia: 6
Witam nowe forum o adresie www.gokussjteam.lua.pl jest autorstwa mojego i mihesza starego mojego forum nie udało się skasować. dlatego przenieśliśmy all na lepszy serwer poszukuje załogi
- 2 redaktorów
- 2 moderatorów
- 2 uploaderów
- 1 grafika
Zgłoszenia pod moim numerem gg, który macie w profilu, jak już reklamuje
to zareklamuje forum mojego kumpla www.animecorp.ugu.pl
Czekam na zgłoszenia pod gg
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.529
Plusy: 4
Wszedłem sobie w techniki walki i zobaczyłem to:
Renzoku Energy Dan- tecnika polegająca na ciągłym strzelaniu z rąk energią KI efekt podobny jak przy użyciu karabinu maszynowego

Skądś mi się to przypomina, kiedyś czytałem bardzo podobny tekst o tej technice i czuję, że skądś on został zerżnięty, tylko nie pamiętam skąd. Hmm

GL HF with webpage.

Chodź uważam, że strona jest przeciętna, informacje są także słabe i mało dopracowane, charakterystyki postaci przeciętne i długa droga przed wami w tworzeniu jej.

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.664
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
Shiro napisał(a):
Skądś mi się to przypomina, kiedyś czytałem bardzo podobny tekst o tej technice i czuję, że skądś on został zerżnięty, tylko nie pamiętam skąd. Hmm
Z kart Chio...

Ja tam bym się na waszym miejscu nie brał za tworzenie własnej strony , gdyż do tego przedśięwźięcia potrezba , bez urazy , mądrzejszych ludzi niż Wy . Odbiegając od tematu , napomnę , że sam byłem na forum mihesza i powiem zę nawet nieźle się ono rozwijało , ale kiedy zobaczyłem że wspomniany wyżej zaczął kręcić z Freezem to myślałem ze na głowe upadł , za przepropszeniem . Nie pozostało mi niec , jak tylko życzyć wam powodzebie , bo możecie go trochę potrzebować... . Ogólnie rzecz boirąc i tak nie jest najgorzej , jak się rozwiniecie to może tam kiedyś mnie drogi [ sieci ^^ ] zaprowadzą .

shiro: Rzeczywiście już sobie przypomniałem, dzięki za przypomnienie ^^

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!

Forum DB Nao » » » Nowa strona By Freez&mihesz
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump