Kiedyś miałam nadzieję, że VAMPS będzie miał namiastkę starej działalności hyde. Jednak patrząc na tekst "Love Addict" oraz tytuł nowego singla stwierdzam, że VAMPS to lekki, niewymagający rock.
Stara się chłopina trafić w zapotrzebowanie rynkowe i przez to się komercjalizuje. Miejmy nadzieję, że to tylko początki
Wyczytałam właśnie, że drugi utwór z singla "I GOTTA KICK START NOW" będzie nosił tytuł "Trouble" i najprawdopodobniej będzie to cover zespołu Schapoo
Uwaga: Mam do sprzedania Vampsowy Singiel 'I GOTTA KICK START NOW' wersja CD+DVD za 70zł + 6 zł przesyłka, w liczbie sztuk 2, oraz wydanie normalne za 47zł + 6zł przesyłka 1 szt.
Chce ktoś?
Wyśle jakiś tydzień-dwa po premierze bo wtedy dopiero dotrą do mnie...
kolejny singiel ktory wyjdzie w pazdzierniku tego roku ''poison''
Chce ktoś?
Wracając do tematu dzisiaj są urodziny Haido XD okrągła liczba normalnie xD 40...
『VAMPS LIVE 2009』[nie ma to jak ambitna nazwa...]
Korci mnie żeby się zebrać na koncert 9 maja...
o dokładnie rok po koncercie w Paryżu...@.@
Niestety fundusze mi na to nie pozwalają. W sumie 70zł za singla?? Muzyczne wydawnictwa w Japonii są strasznie drogie. Albo nie opłaca się na euro (ew. dolce) i na złotówki.
Wracając do tematu dzisiaj są urodziny Haido XD okrągła liczba normalnie xD 40...
Ale jakby nie było, z okazji urodzin życzę mu śpiewania tak jeszcze dłuuuuuugo... i coby dalej wyglądał jak wygląda^.^
a będę pisać maturę
Właśnie. Ciekawiło mnie, czy byłaś?
Byłam byłam xD musiałam być! trzy miesiące zap***** w 'Żabce' żeby pojechać ale warto było... w sumie sporo luda z Polski było, wiecie?
trzeci rząd na środku@.@ Jak na Linku Hyde się rzucił w tłum nie dotknęłam go tylko dlatego że byłam w zbyt wielkim szoku@.@
Ale jak na Kena wybuchł odsłuch to było straszne bo nikt nie wiedział co się stało... Nagle przestali grać 'Seven heaven' hyde powiedział 'sorry' i zeszli ze sceny. Dopiero po koncercie dowiedziałam się od ludzi którzy mieli bilety siedzące... A Ken cały czas miał totalny zaciech na pyszczku gadał o jedzeniu itd, nawet po wypadku nie przestał się zacieszać xD
Po prostu się pytam>.< Zamówiły u mnie 4 osoby i jak trzy się wypięły to muszę coś zrobić z tym za co już zapłaciłam>.< 200 złotych piechotą nie chodzi>.>