Urodziny Lunch

» meredith

meredith Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
meredith
Dni na forum: 6.187
Witam wszystkich. Wypada się przedstawić
Forum odwiedzam już jakiś czas, ale teraz dopiero się zarejestrowałam. Jestem fanem anime i Japonii od dłuższego czasu. Oprócz tego interesuje mnie muzyka (metal, rock) i historia. Anglii w szczególności. Czytać też lubię, głównie fantastykę, no i powieści historyczne. Zero ckliwych romansideł. Bleee.

Tyle w tym temacie. Kłaniam się w pas.
Focus Mężczyzna
"GMF
GMF
[ Klan Asakura ]
Focus
Dni na forum: 7.261
Plusy: 41
Witamy również i zachęcamy do udzielania się w tematach o anime, jak i Japonii. Oczywiście we wszystkich innych także jesteś mile widziana ^^

Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime

Obraz
Shihouin Mężczyzna
Skryty w cieniu poprostu
Skryty w cieniu poprostu
[ Klan Kaeshi ]
Shihouin
Dni na forum: 7.218
Plusy: 4
Ostrzeżenia: 3
Witam i jak wszystkich zachęcam do uczestniczenia w życiu forum, składnego i wyczerpującego pisania swojego zdania ( Bo nie cudzego xD). Cóż o by było na tyle.

[img198.imageshack.us/img198/1294/finalsygjrock2.jpg]
"Hana wa sakuragi , hito wa bushi." - "Wśród kwiatów wiśnia wśród ludzi wojownik."
"Leć jak motyl, kłuj jak pszczoła"
Santoryu

Kaeshi Klan
Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

Dni na forum: 6.570
Ostrzeżenia: 6
meredith napisał(a):
historia
No to mamy wspólne zainteresowania a jakim okresem historycznym głównie się interesujesz? Ja od średniowiecza poprzez czasy współczesne. Witam Cię na forum, życzę miłego spędzenia czasu.
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.464
Witam

Po pierwsze, jakbyś mogła więcej o sobie napisać byłoby miło. Nie nalegam, to zależy od ciebie.
Po drugie, skoro interesujesz się takimi gatunkami muzycznymi to pochwal się zespołami, bo również słucham takich gatunków. Może masz jakieś ciekawe zespoły warte przesłuchania, których ja nie słyszałem.
Po trzecie, fajnie, że poszerza się grono miłośników historii

Po czwarte, Sky starożytność było najciekawszym okresem, tzn. ja tak uważam Rzym ftw

Również życzę mile spędzonych chwil na forum i wielu sensownych postów.

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
meredith Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
meredith
Dni na forum: 6.187
Jeśli chodzi o historię, to akurat starożytność nigdy mnie nie pociągała...Może za wyjątkiem Egiptu no i Japonii Oprócz tego interesują mnie wszystkie tematy, za wyjątkiem I i II wojny światowej.

Zespoły któych słcuham. To raczej taki, ja wiem symfoniczny metal i power metal niż taki typowy ostry taki...Ja wiem, ja sie na tym nie znam aż do tego stopnia, tzn nigdy nie zgłębiałam co do jakiego podgatunku należy,bo jest ich tyle że w życiu się nie połapię Tak po nazwach to mogę powiedzieć : Sonata Arctica, Nocturnal Rites,Kamelot, HammerFall, Nightwish, Within Temptation, trochę Opeth ostatnio.

A tak poza metalem to Skillet, Nirvana, Myslovitz, Coma, Nickelback, Placebo (polecam) itd itp, ale to na inny temat sobie zostawię
Malik-al-Mulk Cwel Mężczyzna
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Dni na forum: 7.071
Ostrzeżenia: 3
Witaj
Owocnego postowania, bla bla bla... Dziwne, że Gotenks tego nie napisał. ;p

meredith napisał(a):
Jeśli chodzi o historię, to akurat starożytność nigdy mnie nie pociągała...Może za wyjątkiem Egiptu no i Japonii Oprócz tego interesują mnie wszystkie tematy, za wyjątkiem I i II wojny światowej.
U mnie odwrotnie - jedynie I, ale w większości II Wojna Światowa. Co prawda ogromnej wiedzy na te tematy nie posiadam, ale kręci mnie to. ;p
meredith napisał(a):
A tak poza metalem to Skillet, Nirvana, Myslovitz, Coma, Nickelback, Placebo
Też słucham.

Zdradzi nam pani swe imię? ew. powie jeszcze coś o sobie?

Obraz
PALATIAL REGALIA

Forum DB Nao » » » » meredith
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump