Forum Dragon Ball Nao

» [Reklama] Anime & Manga Forum

kouta Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
kouta
Dni na forum: 6.205
Witam wszystkich użytkowników forum Dragon Ball Nao. Jako, iż po zapoznaniu się z regulaminem mogę stwierdzić, iż temat jest prawidłowy, chciałbym zareklamować swoje forum o anime i mandze. Powstało ono niedawno, bo dokładnie około tygodnia temu, jednak na obecną chwilę mamy już prawie tysiąc postów i zero spamu czy gier forumowych. Znajdziecie u nas działy poświęcone ciekawych tytułom anime i mang, osobny rozbudowany dział o kraju kwitnącej wiśni *Japonii*, dodatkowo istnieje wiele innych działów, które umilą wam pobyt na forum. Wszelkie posty oraz tematy są na dość wysokim poziomie. Dodatkowo posiadamy dwie strony tematyczne o Dragon Ball i Bleach, jednak w niedalekiej przyszłości chcemy rozbudować właśnie ten kierunek. Tak więc na sam koniec zapraszam wszystkich na Anime & Manga Forum.

Adres: * zaloguj się, aby zobaczyć link *
Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

Dni na forum: 6.600
Plusy: 4
Ostrzeżenia: 6
kouta napisał(a):
Witam wszystkich użytkowników forum Dragon Ball Nao
Od kiedy jesteś taki miły? O_O

kouta napisał(a):
Jako, iż po zapoznaniu się z regulaminem mogę stwierdzić, iż temat jest prawidłowy
Wystarczyło, że popatrzysz na dział "reklama" od razu widać, że temat jest zgodny z regulaminem.

kouta napisał(a):
już prawie tysiąc postów
Nie dziwię się z tego powodu, jakbym miał stronę pokroju CDB też miałbym w szybkim tempie 1000 postów ( nie bierz mi tego za złe, ale chodzi tu o zgraną ekipę ludzi z wcześniejszych Twoich stronek, a tak jest łatwo zdobywać nowych userów, którzy są aktywni i nie spamują)

kouta napisał(a):
umilą wam pobyt na forum.
W moim przypadku może być trudno, więc nawet nie biorę się za rejstrację.

kouta napisał(a):
Dragon Ball
Wystarczy mi Dragon Ball Nao Forum, po co mi inne?.

kouta napisał(a):
Tak więc na sam koniec zapraszam wszystkich na Anime & Manga Forum.
Dzięki za zaproszenie , ale nie skorzystam....
Mimo wszystko życzę rozbudowy forum.
Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Dni na forum: 6.275
Plusy: 18
Dobra Dark Sky, znamy twoje zdanie, ale za jaką cholerę piszesz niektóre rzeczy, które nic nie wnoszą do tematu? Wątpię czy kogoś zainteresuje czy się zarejestrujesz czy nie, ale naprawdę twoja wypowiedź jak wiele innych coraz bardziej skłaniają mnie do nazwania tego nabijaniem postów...
Do tematu
Forum prezentuje się bardzo dobrze, ładnie zrobione graficznie. Macie sporo userów w tym jestem ja, ale jakoś nie mam czasu pisać. Radziłbym wam jeszcze rozwinąć je o kilka tytułów jak np. Naruto czy One Piece. Życzę powodzenia w rozrastaniu strony. Pozdro.

'These are the seasons of emotion and like the winds they rise and fall'
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.494
Forum wygląda przejrzyście i ładnie, nie podoba mi się za to rozmiary avatara...
90x120? Co za bestialstwo... Powinno być przynajmniej 100x120...

Dark Sky, a po cóż cały ten wywód? o.O

GL HF

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
kouta Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
kouta
No więc powiem prosto, Dark Sky (znany także jako Wazon, Wazon363, Bogdan SSJ, Goku, Freez etc.) po prostu próbuje się zemścić za to, iż otrzymał BANa na dawnym forum CDB za multikonto, co osobiście uważał za niesłuszne, no ale cóż. Mniejsza z tym, obecnie jako tako przez niektórych jest postrzegany "nieprzyjaźnie". Stara się pokazać jaki jest "kól" itp.

Dobrze teraz do tematu. Hako mój drogi dział z Naruto oczywiście jest od samego początku istnienia forum, jednak One Piecie mamy w planach, lecz brak nam moderatora do tego działu. Shiro, rozmiar avatara już zmieniony, bo wszystko to dla naszych użytkowników. Pozdrawiam i serdecznie zapraszam ;].

@down
Dzięki Shiro. Ja także nie mam zamiaru kłócić się z nim, jednak tylko wyjaśniłem, a tak z czystej ciekawości mogę powiedzieć, że pan Dark Sky zarejestrował się pod nickiem Kazuya już wcześniej (teraz to zauważyłem).

Ten post był edytowany 2 razy, ostatnio zmieniony przez kouta: 22.07.2008, 1:50
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.494
I wszystko jasne Nie mniej jednak zaczepki ze strony Dark Sky uważam za zbędne. Nie mam ochoty widzieć tutaj jakiejkolwiek kłótni!

Wiem, że zmieniłeś, musiałem się o to 2x upominać ;p Mimo wszystko dziękuję

Jeszcze raz życzę wam powodzenia. Sam postaram się od czasu do czasu wpaść i napisać parę postów.

Pozdro!

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

kouta napisał(a):
po prostu próbuje się zemścić za to, iż otrzymał BANa na dawnym forum CDB za multikonto, co osobiście uważał za niesłuszne,
Wiesz, nie brałbym to jako zemsty ( nie oceniam Twojego forum źle, więc po co się rzucasz?). Sam przecież napisałeś, uważał, nadal tak uważam, ale cóź. .
kouta napisał(a):
przez niektórych jest postrzegany "nieprzyjaźnie". Stara się pokazać jaki jest "kól" itp.
Dobrze przez niektórych tzn. przez kogo? Przez Twoją moderatorkę, która stara się aby mi "umilić" pobyt na Twoich forach?. Osobiście do Ciebie nie mam nic, ale po prostu irytują mnie pewne sprawy z przeszłości. Nigdy nie ublirzyłem Tobie na Twojej stronie, więc nie wiem, co Ty do mnie masz?.

kouta napisał(a):
pan Dark Sky zarejestrował się pod nickiem Kazuya już wcześniej
Może i tak ;], ale nie mam zamiaru postować tam...

Do tematu: Forum wygląda przejrzyście, działy są dopiero rozbudowywane, logo za bardzo mi się nie podoba.
Sam na pewno bym nie zrobił takiego forum, ale na drugi raz kouta radzę Ci być bardziej miły bo to co powiedziałeś mija się z prawdą ( w moim przypadku).

kouta napisał(a):
bo wszystko to dla naszych użytkowników
....
No to tyle.... Życzę rozbudowy forum. ;]
kouta Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
kouta
Że tak pozwolę się sobie zapytać, co mija się z prawdą, bo akurat nic takiego nie zauważyłem, hm..?

No, dobra, a tak do tematu, jeśli ktoś byłby chętny na moderatora do działu "One Piece" bardzo proszony jest o kontakt PW tutaj lub na AMForum, pozdrawiam.

@down
Dla naszych użytkowników? A z tego co wiem, ty nim nie masz zamiaru być nie? Druga sprawa, po męsku, chłopcze zastanów się, czy ja chodzę po forach i na ciebie gadam to i owo, no chyba nie? Więc przemyśl to. Powiem wprost nie mam zamiaru z tobą dalej dyskutować, ponieważ "Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem powali doświadczeniem". Jeśli kogoś uraziło przepraszam ;x.

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez kouta: 22.07.2008, 17:10
Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

kouta napisał(a):
Że tak pozwolę się sobie zapytać, co mija się z prawdą, bo akurat nic takiego nie zauważyłem, hm..?
kouta napisał(a):
bo wszystko to dla naszych użytkowników
Wyżej cytowane słowa.
Wiesz nie chce się z Tobą więcej sprzeczać, bo nic do Ciebie nie mam , a jeśli masz coś do mnie napisz mi po prostu na PW bądź GG załatwmy to po męsku a nie jak dzieci... Wiecznymi kłótniami i przyznawaniami sobie racjii, na wzajem, bo to co teraz robimy, jest niemęskie. Nie wyciągajmy starych brudów na to forum, najlepiej jeśli możesz zakończymy tę sprawę, lecz jeśli tak to Cię dręczy to znasz moje GG i po prostu powiedz co Cię boli ja powiem co myśle i po sprawie.
Życzę robudowy forum.

[ Dodano: 23.07.2008, 11:25 (po 19 godzinach 4 minutach) ]
kouta napisał(a):
A z tego co wiem, ty nim nie masz zamiaru być nie
Nie mam, bo to nie ja się rejstrowałem, tylko mój kolega.

kouta napisał(a):
chodzę po forach i na ciebie gadam to i owo,
Wiesz, co może ty nie, ale niektórzy ludzie z twojego forum ta.

kouta napisał(a):
kłóć się z idiotą
No właśnie wyrwałeś mi to z ust.. Zakończmy tę dyskusje.
kouta napisał(a):
Cię do swojego poziomu, a potem powali doświadczeniem".
....

Forum DB Nao » » » [Reklama] Anime & Manga Forum
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump