Witam wszystkich serdecznie.
Mam taki problem. Otóż kilka lat temu byłem zapalonym fanem dragon balla, i do swojej pasji chcialbym teraz wrócić.
Problem jednak w tym, że chciałbym zobaczyć jeszcze raz wszystkie serie oraz wszystkie filmy kinowe ale już w jakości DVD RIP w wersji UNCUT.(Wiadomo świat idzie do przodu i juz rzadko kogo cieszą TV Ripy)
I tu moje pierwsze pytanie, coś kiedys czytałem że Dragon Balla wydawaly 2 grupy AHQ oraz A-Fanrips(wersja uncut od AHQ nie posiada openingów, endingów i przypomnień poprzedniego odcinka a releas A-Fanrips je posiada)
Stąd właśnie zapytanie, ktore wydanie jest lepsze, oraz do ktorego łatwiej znaleźć polskie napisy w sieci? Aha i jeszcze w jakim formacie sa odcinki bo wiem ze w niektorych mozna wybieraz lektora[jap/ang] Zalezy mi zeby w odcinkach nie bylo angielskich hardsubow
Co do filmow kinowych to jest ich podobno 25. (moze sie myle, jesli tak to prosze o poprawe)
No i teraz sedno sprawy czy ktoś z Was posiada te własnie wszystkie serie i kinowki w jakosci DVD RIP i bylby w stanie mi je sprzedac za reozsadna kase?
Z gory dzieki za odpowiedzi i licze ze może ktoś mnie wesprze pomocną dłonią.
Son Mati Super Saiyanin [ Klan Kaeshi ] Wiek: 33 Dni na forum: 6.237 Plusy: 1 Posty: 360 Skąd: Czerwionka-Lesczyny
Napiszę tu, bo mi łatwiej niż przez gg.
Jeśli jesteś zainteresowany: Nie wiem, która grupa jest lepsza, ale ja mam z AHQ i jestem bardzo zadowolony. Są w formacie .avi, jeden odcinek ok 230 MB. Napisy, nie wiem skąd wziąć, oglądałem z angielskimi. Jeśli jesteś zainteresowany, możesz WSZYSTKO ściągnąć z torrentów. Hmmm. 444 odcinki DB i DBZ + ok 25 filmów kinowych... niecałe 3 miesiące ściągania dniem i nocą, torrenty mogę podać. Ja odpuściłem sobie filmy i miałem 2,5 miesiąca.
Ale jeśli chcesz kupić: ja posiadam 153 odcinki DB w HQ, z 2 ścieżkami dźwiękowymi, w formacie .OGM. Jedynie pierwsze 13 odcinków mam ang. wersje, bo japońskich niestety nie potrafiłem znaleźć. 8 płyt DVD. Część jest trochę porysowana, od użytkowania, ale to nie ma wpływu na jakość. Wszystkie napisy angielskie, Softsub.
291 odcinków DBZ. Pierwsze 210 po japońsku, reszta po angielsku. Pierwsze 67 odcinków softsub, reszta japońskich hardsub, angielskie odcinki BEZ napisów. Wszystkie format .AVI, jakość HQ. 15 płyt DVD.
Filmów nie posiadam, GT także.
Moja oferta wygląda tak, płyta DVD kosztuje u mnie złotówkę:
8 płyt + 15 płyt + opłata na wysyłkę + fatyga i zysk dla mnie = 60 zł, za mniej nie sprzedam. Płyty 23 zł. i opłata za wysyłkę ok. 5-7 zł (zależy ile to wszystko będzie ważyć) czyli 28-30 zł, więc chcę raz tyle. Jeśli oferta Ci pasuje, to możesz zamówić, ale NAJPIERW kasa musi wpłynąć do mnie, sam Ci płyt najpierw nie wyślę, takiej opcji nie ma. Więc musisz zdać się na zaufanie.
Możesz się targować to może zjadę też kilka złotych."Najpiękniejszy uśmiech posiadają ci, którzy rzadko się uśmiechają"