Ja oglądam Osobiście chciałabym żeby wygrał nasz Małyszek, ale na to się niestety nie zanosi Dlatego też kibicuję Norwegom - mieszkać w Norwegii to takie moje małutki marzenie
eMate nie pier... na pewno [ ort! ] byles za małyszem jak dobrze skakał a teraz nasza duma narodzu juz ma prawo nie byc w formie to juz Ahonen bo jest u szczytu..
ja tam oglądam, małysz rox, moze jeszcze wygra END
No jego lot to był fenom - trafił boskie warunki. Zanosi się że w niedługim czasie będzie jednym z najlepszych (właściwie można powiedzieć, że już nim jest) albo nawet będzie najlepszy
nie koniecznie, to moze byc przypadek, fart, itd trafil na super warunki i przez przypadek wykorzystał je, moze sie myle ale mysle ze to jedyna okazja zeby go zobaczyc END
Owszem to może być przypadek ale ja i tak uważam że jeszcze 2 lata i będą z niego ludzie. Poza tym nie każdy nawet gdy trafi super warunki potrafi je wykorzstać.
Nasi się jak zwykle popisali, nie ma co
Ale cieszę się na drugie miejsce Finów - należało się im. Szkoda tylko, że Norwegowie tak słabiutko oj bardzo słabiutko. Nie to c w zeszłym sezonie (szczególnie pod koniec) To były loty