100 lat, 100 la~~at *drze się*
Tak na boku. YUKIHIRO KOŃCZY DZISIAJ 40 LAT!!!!!
O rzesz!! ja wiedziałam, że oni kochają Polskę
kochaja to troche za mocno powiedziane.po prostu [ ort! ] jak gdzies juz pisałem japonczycy lubia i interesuja sie naszym krajem min:podobna historia ,my dostawalismy w dupe od niemców oni od amerykanów
A propo ... pierwszym teledyskiem Larc jaki zobaczyłam był.... "Daybreak's bell" i na początku jakoś specjalnie nikt mnie nie zachwycił urodą, ale urzekła mnie muzyka i głos Hyde'a... słuchałam jej kilka razy, a im więcej słuchałam tym bardziej mi się podobała .... Następnie wzięłam się za czytanie biografii i słuchanie innych utworów
"o... męski cosplay Ruki z bleacha" XD" rzesz... gomene haido-sama!
"Ale gościu ma zaje... oczy!" Myślałam, że ma dwadzieścia parę lat (w rzeczywistości miał wtedy 34 lub 35 XD)
Żeby fani nie nudzili się do 2011 roku, zespół postanowił wydać kolejne dvd z serii "CHRONICLE". Będzie to już "CHRONICLE 4". Zawierać będzie teledyski od "7th Heaven" do "Nexusa4" i "Shine". Mówiąc krótko pv z "Kiss" oraz "DID" i dwa nowe. Data wydania: 25 luty 2009
Stwierdziłam, "Ale gościu ma zaje... oczy!" Myślałam, że ma dwadzieścia parę lat (w rzeczywistości miał wtedy 34 lub 35 XD).
"Yuki no Ahiato"
Pozdrawiam i przy okazji życzę wszystkim wielbicielom L'Arc~en~Ciel zdrowych, śnieżnych i pełnych miłości Świąt. Św. Matka Teresa z Kalkuty powiedziała kiedyś, że Boże Narodzenie jest zawsze wtedy, gdy czyni się dobro bliźniemu. Stosujcie tę zasadę w życiu i bądźcie szczęśliwi
Otóż 26 grudnia panowie z Larc wystąpią w programie Music Station Super Live. Zagrają tam dwie piosenki: "NEXUS4" i "Shine", tak więc najnowsze singielki.
Pozostałe towarzycho to m.in. Orange Range, GLAY, KAT-TUN, SMAP, TOKIO, Mika Nakashima, Kinki Kids. Jest ich więcej, ale to szczegół.
Jak tylko będę miała link do występu naszych ulubieńców, natychmiast go tu zamieszczę.
mam pytanie czemu oni zawsze graja niepełne piosenki w swoich występach w telewizji??
Sama nie wiem. Wydaje mi się, że program ma jakiś określony czas antenowy, a artystów, którzy mają wystąpić jest całkiem sporo. W programie "Oriconu" występuje ich 10 (zgodnie z rankingami sprzedaży singli). Natomiast w tym, było ich prawie dwudziestu.
Żeby temat o larcach nie pozostawał pusty chciałbym aby ktos mi odpowiedział jak na codzien zyją członkowie zespołu?mają bogate posiadłosci,super samochody czy porostu zyją tak jak kazdy normalny człowiek?