Forum Dragon Ball Nao

» [J-rock] VAMPS - nowy projekt Hyde i Kaza ocena: 10,00 (głosy: 3)110

Strony:   1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 31, 32, 33  
Chwila Kobieta
autorka posta nr 100000
autorka posta nr 100000
[ Klan Tokugawa ]
Chwila
Dni na forum: 6.047
Nie podoba mi się ta piosenka.
No okropnie mi się źle kojarzy i tak jak Mart napisała - nie pasuje to do Hyde`a.

Chyba przesłucham ją jeszcze raz. Może odnajdę w niej coś pozytywnego.
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Dni na forum: 5.980
Boże. Tragedia. Brzmi jakby była robiona na odwal sie. Do tego jest monotonna. Haidziowa porażka prosze państwa...
Naprawdę, spodziewłam się, że to będzie coś lepszego... Zwłaszcza, że wciąz robiłam se nadzieje po Love Addict.
Przesłuchalam tylko raz... Ale mój fanatyzm do Shampoo nie pozwala mi sie przekonac. Posłucham jeszcze raz i kolejny... Może będę w stanie to przełknąć.

Do tego czy mi się zdaje, czy rozjaśnił włosy?
http://www.nautiljon.com/images/galerie/artistes/vamps/vamps_479.jpg
http://www.nautiljon.com/images/galerie/artistes/vamps/vamps_475.jpg

Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A faceci po czterdziestce też moga byc przytulasni! O!
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Dni na forum: 6.009
No fakt, za Hyde'owy to on nie jest. No ale to VAMPS, nie HYDE.
Początkowo nie wiedziałam czego mam się spodziewać. I jak już mówiłam - tandetne to strasznie, ale mi słucha się przyjemnie. Zresztą to tylko cover. Ale mi się tam podoba x3

Tak, podrudził się trochę xD Niech żyje zasada 'nowy singiel=nowa fryzura' xD

Jakby ktoś chciał zarzucam skany marcowego numeru CDdata. Na stronach 9 i 10 jest tekst do 'I GOTTA KICK START NOW' xD jak się zawezmę to może jeszcze dzisiaj przetłumaczę ^.^
Ostatnia strona to już Tetsu press, ale wrzucałam razem^.^'
http://s201.photobucket.com/albums/aa213/Nek ... 03%202009/

Być sobą - to chyba najtrudniejsza rola jaką przyszło nam grać.
Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
No dobra. Jeszcze leipiej. Porazka Vampsów. W zyciu nie przypuszczałam, że az tak sie zawiode. Pierwsze moje skojarzenie po przesłuchaniu to "Ghost Busters znów atakuje".

Wybaczcie ale zniszczyli tą piosenkę tak, że chyba gorzej sie nie dało. Brzmi jakby ktoś wrzucił do miksera jakiś kiepski pop, pseudo rock i niedorobione elektro i wyszła im bezpłciowa paciajka.

Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Dni na forum: 6.315
Plusy: 2
Neko Yoru napisał(a):
No fakt, za Hyde'owy to on nie jest. No ale to VAMPS, nie HYDE.
Tak, HYDE to nie jest, ale sądziłam że sam Hyde ma jakiś tam swój gust, poczucie estetyki i wybrany styl muzyki którą chce tworzyć... No, albo gust mu się zmienił, albo sama nie wiem co. Tak czy inaczej, jak to się mówi, niech lepiej się ogarnie.... Eksperymenty eksperymentami, dlatego wybaczam mu to Trouble, ale niech to będzie jednorazowa wpadka, błagam...

A co do fryzury, to ma teraz podobny kolor do mojego, haha xd

Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie.
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Dni na forum: 7.259
Plusy: 6
Nie mam wiele czasu, ale wierzcie mi, że żyję i niedługo się pojawię nieco intensywniej.

No cóż. Jak usłyszałam oryginał Shapoo pomyślałam: "lol, jeśli bardzo tego nie zmienią i podrajcują gitarki, to będzie super cover".

No cóż... dobrze, że w ogóle słychać jakąś gitarę Hyde, coś ty zrobił, o co ci chodzi, do czego zmierzasz?? A ja się niedawno śmiałam, że Gackt i jego "Ghost" to techniawa..... MASAKRA... Jednak w krajobrazie jak po "Teksańskiej Masakrze Piłą Mechaniczną" widzę jeden mały plusik. Głos hyde. Chwała Bogu przynajmniej to się nie zmieniło....

Jeśli tak ma brzmieć pierwsza płyta Vamps, to dziękuję, postoję i czekam 1,5 roku na powrót Larc. Przez ten czas będę słuchać Kena i starego, dobrego hyde.... Oczywiście z głęboką nadzieją, że ten "nowy" opamięta się.

Dzięki Yoru za zdjęcia. Fajna sesja. Nie dali im za bardzo photoshopem po pyszczkach. Wyglądają w miarę naturalnie, a hyde to nawet worki pod oczami widać. Nowy kolorek całkiem znośny, aczkolwiek preferuję u niego czarny. Ale, w końcu to jego potłuczony łepek.

Pozdrawiam.

[ Dodano: 16.02.2009, 23:07 (po 2 minutach) ]
Mart napisał(a):
No, albo gust mu się zmienił, albo sama nie wiem co.
Podejrzewam, że chce trafić w gusta młodych. Większość nastolatków preferuje proste, skoczne melodie i nieskomplikowane teksty. "Faith" np. jest nieco trudny w odbiorze, bo co przeciętny Japończyk wie o chrześcijaństwie i Bogu?

"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".

Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Laru-chan napisał(a):
Podejrzewam, że chce trafić w gusta młodych. Większość nastolatków preferuje proste, skoczne melodie i nieskomplikowane teksty. "Faith" np. jest nieco trudny w odbiorze, bo co przeciętny Japończyk wie o chrześcijaństwie i Bogu?
Chyba racja. Przed chwilą koleżanka do mnie zadzwoniła i usłyszała w tle Trouble. Jej reakcja "oo, co to za fajna nutka w tle?". Cóż, dziewczyna uwielbia techniawe i wszystko co ma tylko odrobine rytmu i wpada w ucho. Więc skoro jej się spodobał, to musi być z nim naprawdę źle..

Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Całkowicie podpisuje sie pod Mart.

Wierzę w to, że to wciąż sa skutki uboczne kryzysu wieku średniego.

No cóż... Im dłużej słucham Trouble, łapie coraz większą głupawkę i doszukuję rzeczy, z których mogłabym sie pośmiać. Bo kiedy pomysle, że jest to utwór zrobiony dla jaj, nie jest az tak koszmarny XDDD

Laru-chan napisał(a):
Podejrzewam, że chce trafić w gusta młodych. Większość nastolatków preferuje proste, skoczne melodie i nieskomplikowane teksty.
Ale mógłby tez przy okazji chcieć trafić w gusta tych stałych fanów. Ale może w tym szaleństwie jest metoda na zdobycie jeszcze większej grupy słuchających?

Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Chyba mam beznadziejny gust i tyle xD Ale nie ja jedna bo wszystkim moim 'Larukowym' znajomym się podoba o.0

Jak tego słucham mam wrażenie że oni musieli mieć zdrową faze jak to nagrywali...
Yum-kun napisał(a):
Bo kiedy pomysle, że jest to utwór zrobiony dla jaj, nie jest az tak koszmarny XDDD
Takiego utworku chyba nie da się zrobić na serio...

On ma tyle kasy i jest na tyle sławny że nie potrzebuje więcej. Teraz on chyba chce się powydurniać 'póki młody' xD
No i... tak teraz myślę... od razu 'kryzys', 'porażka', 'niech wróci dawny Hyde'... niech robi co chce xD w końcu będzie coś zajebiaszczego i w ogóle. poza tym co? bo przestane go słuchać? co jego to, ma tyle fanek że nawet jak jedna trzecia odpadnie to nie odczuje tego xD
I właśnie. Dlaczego wszyscy tak poważnie podchodzą do tego Trouble? o.0 dla mnie to jest tylko i wyłącznie jedna wielka faza xD i nic więcej. A ze to znowu głębokie jak woda w kałuży... no cóż... czekam co dalej... i wciąż na najważniejszy dla mnie - powrót Laruku ^.^

Ale chaoza=.=

Obraz
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Neko Yoru napisał(a):
poza tym co? bo przestane go słuchać? co jego to, ma tyle fanek że nawet jak jedna trzecia odpadnie to nie odczuje tego xD
Ja w tym momencie myśle tylko i wyłącznie o sobie, a nie o nim... I o tym, że jego dawne utwory mi się bardzo podobały i chciałabym, żeby jego piosenki przysparzały mi jak najwięcej radośći itd itp d jasne, ze to jego zycie i kariera i niech robi co chce, mnie nic do tego, aczkolwiek wolalabym dalej moc go sluchac z czystym sumieniem i przyjemnoscia xd

Neko Yoru napisał(a):
w końcu będzie coś zajebiaszczego i w ogóle.
a jeśli nie T__T?

Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Neko Yoru napisał(a):
poza tym co? bo przestane go słuchać? co jego to, ma tyle fanek że nawet jak jedna trzecia odpadnie to nie odczuje tego xD
No cóż... Granie muzyki tylko po to, zeby grać, nie przejmując sie fanami, "troszeczkę" mija sie z celem, nie uwazasz Yoru?
Moim zdaniem on bardzo przejmuje się tym co fani o nim myślą... Może nie w jakimś obsesyjnym stopniu... Ale na pewno go obchodzi czy fanów ma więcej czy mniej.

Neko Yoru napisał(a):
w końcu będzie coś zajebiaszczego i w ogóle
Wierzę w to, że tak, jak mówisz, bedzie cos w koncu dobrego... Bo mimo wszystko to wciąz ten sam, niezwykle utalentowny człowiek. A to, że trafił na bande świrów, to juz nic nie poradzimy XDDD

Neko Yoru napisał(a):
No i... tak teraz myślę... od razu 'kryzys', 'porażka', 'niech wróci dawny Hyde'.
Ja to traktuje jak porazkę, bo jestem fanka Shampoo XDDD A tak swoja droga takich coverów można sie spodziewac na początku kariery, a nie po kilkunastu latach >3

Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.309
Plusy: 27

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Dni na forum: 7.259
Plusy: 6
Katzu~no~Yuutsu napisał(a):
wiecie Hyde juz chyba dostał za swoje, nadchodzacy album hydzika został sklasyfikowany do......Jpopu xDxD

http://www.cdjapan.co.jp/index.html
Na tym portalu nawet X'ów zaliczają do j-popu, więc ni ma co się śmiać. Tak już mają. Na Allegro też wszystko leci pod j-pop, od Ayumi Hamasaki aż po Miyaviego, hide i hyde.

Yum-kun napisał(a):
No cóż... Granie muzyki tylko po to, zeby grać, nie przejmując sie fanami, "troszeczkę" mija sie z celem, nie uwazasz Yoru?
Moim zdaniem on bardzo przejmuje się tym co fani o nim myślą... Może nie w jakimś obsesyjnym stopniu... Ale na pewno go obchodzi czy fanów ma więcej czy mniej.
Zgadzam się. Chciał otworzyć sie na fanów spoza Japonii. A ludzie na świecie słuchają Rihanny, która śpiewa "Możesz się schronić pod moją para solką, solką solką, pod moją parasolką..."

Neko Yoru napisał(a):
A ze to znowu głębokie jak woda w kałuży... no cóż... czekam co dalej...
Tekst nie jest jego, więc no problem. Chodzi o tę beznadziejną aranżację.

Neko Yoru napisał(a):
Ale nie ja jedna bo wszystkim moim 'Larukowym' znajomym się podoba o.0
Ja też znam osoby, które słuchały by hyde nawet gdyby zaczął grać country albo hip-hop. Jak dla mnie takie bezkrytyczne podejście do muzyki jakiegoś artysty jest nie na miejscu. Jeśli się kogoś kocha mądrze, to jest się w stanie zauważać wady tej osoby.

Jeśli ma ochotę na fazy, to niech tego nie robi kosztem fanów. Najfajniejszy do tej pory "Love Addict" sprzedał się o niebo gorzej niż np. zajedwabisty "Season's Call". Jak widać, Vamps mu się nie opłaca. Przejrzałam trasę "Vamps Live" i już wiem, że nie umywa się do "Faith Tour". Pamiętam, jak włączałam to drugie tylko po to, żeby wysłuchać "wstępu" do "Perfect Moment". To z "Vamps Live" jest o wiele gorsze. Do tego te efekty psującego się ekranu. Jednak cieszy mnie, że nie kupiłam dvd, bo wywaliłabym 300zł dla może kilku piosenek, które wyszły jednak fajnie. Przykro mi, ale trzeba być realistą, a nie fanatykiem.

Pozdrawiam. Muszę odrobić górę lekcji.

PS. Gomen za ewentualne literówki, ale trzymam klawiaturę na kolanach.

"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".

Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
korronka Kobieta
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 6.029
Jak ja tęsknie za Haido z czasów indie...
Oglądając teledysk do np. Kaze no yukue nie moge uwierzyć ze to jedna i ta sama osoba. O,O
Co do "Trouble", to nie moge tego słuchać. -.-
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Laru-chan napisał(a):
A ludzie na świecie słuchają Rihanny, która śpiewa "Możesz się schronić pod moją para solką, solką solką, pod moją parasolką..."
Buahaha XDDD Ejj XDDD ja słucham Rihanny >DDDDD (no odjąć umbrelle której nie znosze x3)

Tak naprawdę koncertówki nie obejrzałam w końcu. Nie chciało mi sie XDDD Posłuchałam tylko "midnajt celebrejsion" jak to Haidzio zwykł spiewać XDDD ściagałam to ustrojstwo przez 6 godzin tylko dla bonusika, przy którym geba mi sie zacieszała.

Ja sobie poczekam na powrót larców, w tym czasie mrużąc oczy na "odmłodzonego Hideto" i śmiejąc z niego >3

Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Dni na forum: 7.496
Plusy: 15
E, raczej się nie będę wyróżniał, bo stwierdzam, że utwór mi się nie podoba. Nie nazwę go nędznym, ale wątpię czy chciałbym go znowu usłyszeć... Aha, jest jeden plus, głos Hyde. I nic poza tym. W tej chwili w ogóle się zastanawiam czy ściągać nowy singiel VAMPS, gdy ten już się ukaże. Pierwszy utwór ujdzie, drugi bardzo słaby... Tendencja spadkowa trwa.
Jeszcze jedno, nie obchodzi mnie w sumie dlaczego Hyde tworzy (do spółki z Kazem) teraz taką, a nie inną muzykę. Stwierdzam po prostu prosty fakt, że nie bardzo mi się podoba w jakim kierunku idzie.

Pozdrawiam

PS. Sam utwór kojarzę z przeszłości, wydaje mi się, że był wykorzystany w jakimś filmie (na razie mam pewne przypuszczenia).

Obraz
"You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic."
SUGIZO
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.309
Plusy: 27
Czytając wasze wnioski i przemyślenia, sam oddaje się myśli że Hyde robi sobie jaja i traktuje VAMPS promocyjnie.Obserwacje te mozna ustosunkowac do tego ze było sporo takich przypadków w Jmusic.Dosyć niedawno, bo 3 lata temu powstał S.K.I.N. zespół, w skład którego wchodzili: Yoshiki, Gackt, Miyavi, Sugizo.Tyle że oni dali bodajże jeden koncert i nie męczą tym ludzi (chociaż w tym roku mają wydać jakiś minialbum,ale potrzebują do tego stałego basisty xD), niz jak to robi Hyde i spółka.Jak juz pisałem kilka postów wyżej, Hyde drastycznie zjechał ze stylu drastycznie, a nie zanosiło sie na to klimatyczna nazwa zespołu, z refleksyjnych piosenek skoczne lecz jeszcze znośne ''Love Addict'' i miodzio dynamiczne ''Time goes by''.Jedno w tym wszystkim pozytywne, to to ze chyba poprawił angielski, takie mam odczucia po nowym singlu i DVD (praktyka czyni mistrza xd).

Laru-chan napisał(a):
Zgadzam się. Chciał otworzyć sie na fanów spoza Japonii. A ludzie na świecie słuchają Rihanny, która śpiewa "Możesz się schronić pod moją para solką, solką solką, pod moją parasolką..."
Powodzenia ,jesli miał na myśli fanów z USA, to żeby sie nie przeliczył.Tam jezeli ktos wywinie podobny numer może stracić autorytet, podobnie jest u nas.No ale Japonia to Japonia i nie ważne czy Hyde wyda hit czy shit i tak bedzie miał stos fanek z mokrymi majtkami.Ma chłopak Farta.Dziwie sie że KAZ na to przystał, hide pewnie przewraca sie w grobie patrząc co gra były gitarzysta Spread Beavers xd.

Lubie go jako muzyka i nie przestane go lubić, ale do Cholery człowieku masz 40 lat! czy Toshi, albo Teru albo inni podobni wyczyniaja cos takiego??, moja rada to powinien on sobie zrobic przerwe, odpocząc zastanowic sie nad pryszłoscia oraz poukładac zycie rodzinne.Swoją drogą zaczynam wierzyć w ten cały rozwód, gdyz która kobieta by wystrzymała z kimś kto z dnia na dzień próbuje stac sie idolem nastolatek xD

Laru-chan napisał(a):
Przejrzałam trasę "Vamps Live" i już wiem, że nie umywa się do "Faith Tour". Pamiętam, jak włączałam to drugie tylko po to, żeby wysłuchać "wstępu" do "Perfect Moment". To z "Vamps Live" jest o wiele gorsze. Do tego te efekty psującego się ekranu. Jednak cieszy mnie, że nie kupiłam dvd, bo wywaliłabym 300zł dla może kilku piosenek, które wyszły jednak fajnie. Przykro mi, ale trzeba być realistą, a nie fanatykiem.
Mam to samo zdanie koncert rezysersko i wizualnie lipny, aczkolwiek była to cisza przed burzą...

Mam pytanie odnośnie tego dokumentu warto go sciagac??

Kamzo napisał(a):
W tej chwili w ogóle się zastanawiam czy ściągać nowy singiel VAMPS, gdy ten już się ukaże. Pierwszy utwór ujdzie, drugi bardzo słaby... Tendencja spadkowa trwa.
Ja sciągam, ale ''Trouble'' wywalam

PS. Sam utwór kojarzę z przeszłości, wydaje mi się, że był wykorzystany w jakimś filmie (na razie mam pewne przypuszczenia).
Ja natrafiłem, ze ten utwór był związany z ''Power Rangers'' ale nie wiem czy o to ci chodziło

Ostatnia Nadzieja w Kenie...

pozdrawiam

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Swoją drogą zaczynam wierzyć w ten cały rozwód, gdyz która kobieta by wystrzymała z kimś kto z dnia na dzień próbuje stac sie idolem nastolatek xD
No cóż XD Ja od samego poczatku miałam wrażenie że on zachowuje sie jak mężczyzna wyzwolony >3

Mam pytanie odnośnie tego dokumentu warto go sciagac??
Moim zdaniem warto, bo można się niexle pośmiać. Przynajmniej ja nie mogłam przestać sie usmiechać, kiedy go oglądałam ^^

Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Laru-chan napisał(a):
Ja też znam osoby, które słuchały by hyde nawet gdyby zaczął grać country albo hip-hop. Jak dla mnie takie bezkrytyczne podejście do muzyki jakiegoś artysty jest nie na miejscu. Jeśli się kogoś kocha mądrze, to jest się w stanie zauważać wady tej osoby.
eh... mi się to po prostu podoba... jakby zagrał to ktoś inny też by mi się podobało.
Co to country czy hip-hopu, to jeśli wokal Hyde by się nie schrzanił, i by mi się na serio podobało to czemu nie? Bym pewnie słuchała...
Gust miewam beznadziejny ale liczy się że własny

To co, objeżdżamy Hyde za totalną komerchę czy nieliczenie się z fanami? xD[serio się pytam]
Laru-chan napisał(a):
Tekst nie jest jego, więc no problem. Chodzi o tę beznadziejną aranżację.
W tym momencie mówię ogólnie. Nie tylko tekst może być 'głęboki jak woda w kałuży'

I dzisiaj chyba załapałam o co chodzi. I nie będę się spodziewać niczego wyjątkowego po VAMPS.
Tak jak napisał ktoś - niehydowe.
Bo przecież:
HYDE is DEAD[2002-2008][chcecie skany?]
Wydaje mi się[takie tam moje domysły] że Hyde chce odciąć VAMPS od HYDE. Że niby grają stare piosenki ale tak naprawdę to już inny zespół. I myślę że nie będą na razie za ambitni. Mam nadzieję że się mylę...

Jak dobrze pójdzie jeszcze dzisiaj wrzucę PV'ke. Jak dobrze pójdzie - czyli że zarzucą mi ją zaraz po wypuszczeniu w TV.

Co do tego całego rozwodu, to też się zaczęłam zastanawiać. Jak czytałam ostatnio Hyde diary to niektóre fragmenty wskazywały by na to że jest sam. I ogólnie po tym tak mi się dziwnie zrobiło... [chcecie tłumaczenie?]

A, i wiecie że jest 'VAMPS Poland Street team'?

Obraz
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Neko Yoru napisał(a):
[chcecie tłumaczenie?]
Ja bardzo bym chciała.
A, i wiecie że jest 'VAMPS Poland Street team'?
Łohoł ^^ ale fajnie *__*

Strony:   1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 31, 32, 33  

Forum DB Nao » » » [J-rock] VAMPS - nowy projekt Hyde i Kaza
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump