bo faktycznie takie rozmyślania są męczące a przy tym prowokują ludzi do wyrażenia sojego zdania..
Nie słyszał ktoś może kiedy chociaż preview wyjdzie?
Ja jeszcze tak po cichu powiem, że VAMPS z tym coverem chcieli swoich fanów zaskoczyć, i nie ważne czy w pozytywny sposób czy w negatywny to im się to udało
aa... faktycznie -> śpi na stojąco
^^"
aż sobie obejrzę jeszcze raz...
Ta... boskie pod każdym względem... a haido już był gangsta kilka razy i kurde pasuje mu to ^O^
Ja jeszcze tak po cichu powiem, że VAMPS z tym coverem chcieli swoich fanów zaskoczyć, i nie ważne czy w pozytywny sposób czy w negatywny to im się to udało
Mam prośbę. Znam atmosferę wielu for o j-rocku, ale błagam, bez takich postów (patrz wyżej) i bez prywatnych rozmów. Zachowajmy jakiś poziom, bo moim zdaniem póki co, na nao jest jakiś poziom.
Bawić się potrafią, szczególnie hyde i Jun-Ken. Ten duet na pewno zrobi jakieś jaja.
Ja jeszcze nie widziałam, bo jak wchodzę na YouTube, to livebox mi głupieje i muszę czekać pół godziny, aż coś się wgra
W Tube nie będę się bawić, bo słaba jakość mnie odrzuca, wolę poczekać i mieć na kompie w super wersji.
Ren też fajny. Mam słabość do Rena Honjo z "Nany", a szczególnie Ryuhei Matsudy w jego roli.
Witam Mafefko. Śmieszny nick, strasznie sympatyczny
Tyle że z tego co widziałem na PV będą tylko... Haido i K.A.Z. W każdym razie tyle wynika z Preview.
No... ale z tego co widziałem Yoru wrzuciła linka do ściągnięcia Preview już kilka dni temu.
Laru-chan napisał(a):A mnie to już zlała xDWitam Mafefko. Śmieszny nick, strasznie sympatyczny
zostałam tu przygnana na wieść o Wielkiej Wojnie Hydowej *sama to tak nazwała*...
zwłaszcza, że sama pisze gangsta Laruku na yaoi.pl XDDD [oporowo mi to idzie, ale jednak],
Tu Trouble do ściągnięcia:
http://www.mediafire.com/?jioonmjzmgx