Link do teledysku Kena jest. Więc pytanie: Co myślicie na temat solowej działalności Kena? Póki co, ukazały się tylko dwa single (właściwie jeden), ale można już coś na ten temat powiedzieć. Dobrze robi, że bierze się za coś własnego, czy powinien raczej obstać przy Larc? Zapraszam do prezentowania swoich opinii.
Link do teledysku Kena jest. Więc pytanie: Co myślicie na temat solowej działalności Kena? Póki co, ukazały się tylko dwa single (właściwie jeden), ale można już coś na ten temat powiedzieć. Dobrze robi, że bierze się za coś własnego, czy powinien raczej obstać przy Larc? Zapraszam do prezentowania swoich opinii.
Tetsu równiez wraca do gry
Vocie jest moim ulubionym utworem, ale i ostatnio Niji, Drivers High
Osobiści polecam "Pretty Girl" z KISS'a... moim zdaniem, Ken-chan przeszedł samego siebie jeśli chodzi o muzykę ^^
Nie wiem, czy to dobra metoda poznania zespołu, nie przesłuchuje całych płyt lecz wybrane kawałki, które najbardziej mi się podobają, często nie wiem z jakiego albumu one pochodzą^^.
"Pretty Girl" była pierwszą piosenką Laruku jaką usłyszałam x)
cytat:
Vocie jest moim ulubionym utworem, ale i ostatnio Niji, Drivers High
Cieszę się, że "dojrzewa" nowy fan.
Ten fan dojrzewa już jakiś czas,
Nie wiem, czy jest nadzieja na Polskę
Właściwie trudno jest tak od razu "przestawić" się z muzyki europejsko-amerykańską na azjatycką, ale w moim przypadku idzie to w nawet dobrze.
Posłuchałeś "Pretty Girl"?
Czy... to na twoim avaterze... to Tetsu-sama
Posłuchałeś "Pretty Girl"?