Mart napisał(a):
Ja tam nie wiem, czy to ja mam jakiegoś pecha, czy to fatum nade mną wisi, czy mój komputer jest tylko wrednyw stosunku do mnie czy po prostu Mart rzuciła na ten link klątwę ale ściągałam utwór trzy razy i za każdym razem nie mogłam go otworzyć ;/ ale po usilnych poszukiwaniach w sieci wreszcie znalazłam i przesłuchałam ten kawałek nawet dwa razy i... popadłam w gęboki, psychiczny dołek 0_0 Gackt chyba słuch stracił, że wypuścił piosenkę, którą można postawić obok inncyh disco polowyh kawałków. Powinien zatrudnić jakąś osobę, która by mu powiedziala: "Za żadne skarby nie waż się wypuścic tej piosenki, ponieważ jest okropna, lepiej wróć do studia i nagraj coś lepszego, utwór który zwali z nóg z zachwytu a nie ze śmiechu".
Koakuma Heaven już jest dostępne w całości. Można je ściągnąć tutaj - http://www.mediafire.com/?zmdknjzzylm
Mart napisał(a):
Dobrze, że nie znam japońskiego, inaczej mogłabym popaść w jeszcze większy dołek, a nawet w czarną otchłań rozpaczy;)
Jest on o nienaturalnych i pustych kobietach
Poczekam na Lost Angels, który był chyba najlepszym singlem z tych wszystkich. Może po Faraway Hoshi Ni Negai Wo mój dołek nie pogłębi się a nawet jeśli to mam nadzieję, że Lost Angles mnie z niego wyciągnie.