Pozdrawiam.

Inoran ma dzisiaj urodziny
Trzydzieste dziewiąte, co oznacza, że jak na muzyka, który należy do starszej generacji, jest całkiem młody.

Ale trudno się mówi, czasu brakło po prostu ^^

Zepsuliście mi plany xD!
btw. dajesz fajne zdjęcia Inorana, Laruś
Poza tym wrzucam wspomniany wyżej, zupełnie nowy utwór "Shike".
http://www.megaupload.com/?d=RP8O14R3
Niby w 320 kbps, ale jakość nie powala. W każdym bądź razie, przynajmniej jest to całość

Właśnie! "Butterfly Effect"!! Widziałam ostatnio na YouTube występ z tego koncertu. Konkretniej "Hydrangea" i myślałam, że zejdę. Coś cudownego. Czy ktoś posiada linki do tego koncertu w jakiejś dobrej jakości?

Myślę, że na takie linki trzeba będzie trochę poczekać. Koncert jest całkiem nowy, a DVD z nim ukazało się w czerwcu.
Zepsuliście mi plany xD! Miałem być pierwszy w tym temacie dzisiaj

Eee tam, bzdury - ja już dawno się w to zaopatrzyłam :p
Laruś za niedługo zobaczysz

Ale może gdzieś indziej się znajdzie 
W każdym razie należy wrzucić pełen singiel, gdyż ostatnio pojawił się sam utwór 'Shike',
Jako że utwór tym razem całkowicie w języku angielskim, to umieścić mogę również tekst jako dodatek:
Jeden z ulubionych utworów, bez wątpliwości. Ino, oby tak dalej
Aha, Laru, a jak "THE LAST NIGHT" (bo to było to, prawda?), bo wspomniałaś tylko "Butterfly Effect" Zgoła inny klimat, nie? Parę lat a jaka różnica

O___O"
bo coś mało angielskiego słyszałam XD
XD Nie morduj mnie, ale jakoś nie mam chwili, żeby się za to złapać
(bo tak napisałam coś, będąc pewną, że nie odpisze i schowałam gg na pasek) Co ciekawej jakimś cudem prawiliśmy chyba po angielsku 

Co prawda, będzie to tak naprawdę mini-album, a nie pełny album studyjny, ale i tak cieszę się z tej wiadomości

Ania pewnie nawet potrójnie

jednak będzie to album (i dobrze, im więcej tym lepiej ):
a teraz czas na okładkę (jest prześliczna!)